Перейти до змісту

Куплю послугу по заміні акумуляторів в шурупокруті

Nikitamega

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Де у нас в Луцьку можна замінити акумулятори в шурупокруті. Є на даний момент 4 акума, два бошовских і два Зеніта.

Дякую за допомогу!!!

Опубліковано

Для мене так, просто спеціальний інструмент (а не обичним паяльником) повинен бути для спайки блоків акумів, ну і нормальні акумулятори, в мене їх нема.

Опубліковано

Basil, аккумуляторы подбираются в зависимости от предустановленных производителем, не всегда можно подобрать.

Например в некоторых заменяются с батареи ноутбука.

просто спеціальний інструмент повинен бути для спайки блоків акумів

Ну тогда ищите, я себе менял с помощью обычного паяльника.
Опубліковано

Так акумів є декілька варіантів, як по типах, так і габаритах.

Потрібно розбирати батарею і дивитися що там живе, NiMh, NiCd чи Li-ion, розмір SubC чи 4/3SubC чи 18650...

І вже від цього відштовхуватись.

Опубліковано

ТО КОМУ КУДИ можна підвезти щоби глянули сказали ціну і зробили... Бо маю по два, то один бош і один зеніт можу дати подивитися і поміняти.. Якщо гуд то і другий комплект зробити. давайте хто може це зробити телефони в ПП для зв"язку.

Опубліковано

Basil, аккумуляторы подбираются в зависимости от предустановленных производителем, не всегда можно подобрать.

Например в некоторых заменяются с батареи ноутбука.

Малось на увазі, де берете елементи?

Мене наприклад, цікавлять SubC.

Я замовив на http://batareyki.com.ua з вже готовими виводами під пайку.

Опубліковано

Враховуючи не сильно популярну тему по заміні аккумуляторів в Луцьку, я не впевнений що хтось буде купувати "спец. інструмент для спайки блоків аккумів" який буде відбиватись років 10.

Опубліковано
Враховуючи не сильно популярну тему по заміні аккумуляторів в Луцьку, я не впевнений що хтось буде купувати "спец. інструмент для спайки блоків аккумів" який буде відбиватись років 10.

Ось тут ви не праві, шановний, у нас в Луцьку немає такої контори яка це робить, а якщо прикинути скільки у нас є власників таких інструментів на акумуляторах, які при достатньо інтенсивному використанні виходять з ладу, то тема доволі таки цікава. + акумулятори до ноутів, і тд. Якщо на мій Бош новий акум вартує в районі 90-100ує, то за гривень 200-300 мені цікавіше поміняти елементи.... А проста пайка і точкова міні сварка то трішки різниця є. І по міцності і по швидкості і простоті роботи. Якби я знав де можна такий інструмент купити, то взяв би собі навіть.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...