Перейти до змісту

Метастази у печінці: що робити

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зараз потрібно пролікувати симптоматику, яка лікується у лікарні за пропискою, але у нашій другій не хочуть її класти ніде.

Поговоріть з дільничим, як правило вони ідуть на контакт. Ми теж були у другій.

Опубліковано

Зараз потрібно пролікувати симптоматику, яка лікується у лікарні за пропискою, але у нашій другій не хочуть її класти ніде.

Поговоріть з дільничим, як правило вони ідуть на контакт. Ми теж були у другій.

У нас отличная педиатр, но даже она не может побороть "систему". Её просто не хотят брать,

Опубліковано

Её просто не хотят брать,

Дайте грошей.

Скажи кому, я готов дать. Так никто даже не намекает.

Я ж написала, шо ми вдома все це робили з допомогою дільничої

Опубліковано

Так никто даже не намекает.

Підійти до завідуючого відділенням, куди мають покласти - переговорити, пояснити. Запропонувати.

Опубліковано

Я ж написала, шо ми вдома все це робили з допомогою дільничої

Пояснюю. 2 тижні тому маму поклали у діагностику, де капали плазму крові через низький білірубін.

Дільнична наша тоді нарішала це питання всіма можливими способами. Зараз у мами - симптоматика, яку , як сказав онколог-хіміотерапевт, можуть забирати за місцем прописки (друга лікарня), проте там брати не хочуть (дільнична пробувала, ми пробували) - все викидають на онко.

Мені хочеться ту лікарню спалити к єбєням, ви ж розумієте, а всіх тих лікарюшечок повісити в рядочок на ліхтарики по Відродження, але ж ніхто того робити не буде.

Тому й питаю - чи можна це зробити через знайомства, натиснути на білих халатів. А не микатися як дурнуваті й тикати всім кому не попадя хабарі, як тут пропонують.

Опубліковано

Пояснюю. 2 тижні тому маму поклали у діагностику, де капали плазму крові через низький білірубін.

Дільнична наша тоді нарішала це питання всіма можливими способами. Зараз у мами - симптоматика, яку , як сказав онколог-хіміотерапевт, можуть забирати за місцем прописки (друга лікарня), проте там брати не хочуть (дільнична пробувала, ми пробували) - все викидають на онко.

Мені хочеться ту лікарню спалити к єбєням, ви ж розумієте, а всіх тих лікарюшечок повісити в рядочок на ліхтарики по Відродження, але ж ніхто того робити не буде.

Тому й питаю - чи можна це зробити через знайомства, натиснути на білих халатів. А не микатися як дурнуваті й тикати всім кому не попадя хабарі, як тут пропонують.

Щирі співчуття Вам і Вашій мамі. Пацієнтам четвертої клінічної групи не показане лікування у соматичних стаціонарах (це міська лікарня). Мета медичної допомоги - забезпечити не тривалість, а якість життя, скільки б його не лишилося. Ці пацієнти потребують в першу чергу адекватного знеболення. Знеболення забезпечується силами поліклінік за місцем проживання - при виражених болях, які не знімаються ненаркотичними анальгетиками, за заключенням з поліклініки онкодиспансера онкологом поліклініки разом з сімейним лікарем через комісію призначається наркотичні знеболюючі, які доставляються та вводяться невідкладкою поліклініки. В другу, але не менш важливу чергу, ці пацієнти потребують уваги. І в першу чергу - уваги близьких людей. Цього не замінить персонал лікарні. У разі, коли неможливо забезпечити догляд та знеболення вдома, пацієнта є можливість госпіталізувати у хоспіс - установа розміщена на території ВООД (прийомна головного лікаря 75-12-22, начмед 25-02-52), мета роботи якої саме паліативна допомога невиліковним хворим.

Ще раз щиро співчуваю. З власного професійного досвіду не раджу витрачати кошти на знахарів, бабок та "чудеса новітньої медицини". Той, хто винайде реальний дієвий метод лікування раку 4 стадії буде визнаний Нобелевським лауреатом і йому при житті поставлять пам'ятник. Пацієнти, оточені турботою близьких почуваються набагато краще та живуть довше, ніж в атомсфері лікарні у переповненій хворими палаті.

Опубліковано

Місце проживання - Луцьк, проте фактичне місце проживання - Дерно Ківерцівського району. Власного авта немає, тому в любий момент ніхто нікуди не може завезти хвору.

Лікарі вже виписали трамадол для знеболення.

Тобто задишка й те, що вона не ходить, бо дуже отікли й болять ноги - це теж повинне зніматися оточенням й добротою близьких? Ні. Цим повинні займатися ті, хто давав клятву Гіпократа забезпечити максимальну якість життя помираючому - медики.

А вони всі морозяться.

Я не збираюся класти маму в лікарню на тижні - на декілька днів, аби зняти незрозумілі симптоми: 1) задишка 2) набряки ніг. Хай медики це знімуть - і я заберу її додому, кому як мені не знати, що їй там краще.

Опубліковано

Я не збираюся класти маму в лікарню на тижні - на декілька днів, аби зняти незрозумілі симптоми: 1) задишка 2) набряки ніг. Хай медики це знімуть - і я заберу її додому, кому як мені не знати, що їй там краще.

Це симптоми серцевої недостатності внаслідок ракової інтоксикації. Болі в суглобах це прояв паранеопластичного синдрому. Медики з якими Ви спілкувалися це добре знають, я сподіваюся, але Вам не пояснили. Їх не знімуть - треба ліквідувати причину, що в даному випадку не можливо.

Забезпечення симптоматичного лікування, це функція хоспісу. Телефони я вказав у попередньому пості.

Опубліковано

тобто людина буде мучитися далі і ніхто крім притулку для помираючих помогти не зможе (у хоспісі з місцями напряг і - я дзвонила туди минулого тижня). крута у нас медична система - нема слів.

дякую за роз*яснення,бо лікарі так не пояснювали і не писали ніде. так само як і побоялися визначити термальну стадію.

Опубліковано

Доброго дня. Я була у вашій шкурі і добре розумію бажання допомогти. Але вибачте, скажу, що ваші пошуки по лікарях марні. Вони нічим вам не допоможуть. Якщо підете цим шляхом мами Ви не спасете - заколете морфієм і крапка. Боляче дивитись на ваші потуги комусь втулити хабаря і покласти туди, де виносять вперед ногами.

Опубліковано

Доброго дня. Я була у вашій шкурі і добре розумію бажання допомогти. Але вибачте, скажу, що ваші пошуки по лікарях марні. Вони нічим вам не допоможуть. Якщо підете цим шляхом мами Ви не спасете - заколете морфієм і крапка. Боляче дивитись на ваші потуги комусь втулити хабаря і покласти туди, де виносять вперед ногами.

Боляче не Вам,а мені - почнемо з цього. А Вам якраз перпендикулярно-фіолетово, раз ви пишете тут такі речі.

А закінчимо тим, що тут я прошу поради, ЩО РОБИТИ, а не непотрібства у вигляді коментарного вбросу без будь-якого натяку на допомогу. Тому якщо нема чим допомогти - прошу в темі більше не відписувати.

Опубліковано

Боляче не Вам,а мені - почнемо з цього. А Вам якраз перпендикулярно-фіолетово, раз ви пишете тут такі речі.

А закінчимо тим, що тут я прошу поради, ЩО РОБИТИ, а не непотрібства у вигляді коментарного вбросу без будь-якого натяку на допомогу. Тому якщо нема чим допомогти - прошу в темі більше не відписувати.

Бачу,що ви вже почали поливати брудом не тільки лікарів,а й тих,хто реально хоче вам допомогти.Це вам писала моя дочка,яка два роки тому була в такій же ситуації,як ви зараз.Завдяки її старанням я вже два роки живу повноцінним життям,а на той час ніхто не вірив що я залишусь живою.У мене були всі ті симптоми,що і у вашої мами .Я вам писала в приват,але ви відповіли,що не маєте часу спілкуватись зі мною.Я вам щиро бажаю,щоб ви все-таки знайшли ту допомогу,яку шукаєте.І,будь-ласка,будьте стриманішими в висловлюваннях до людей(і до лікарів в тому числі)

Опубліковано

Ну раз ви так реагуєте, то вперед і з піснею. Допомоги ви не шукаєте. А виливаєте тут свій негатив. Не можна допомогти людям, які цієї допомоги не хочуть.

Ви так хочете маму в хоспіс покласти, то хоч підіть і подивіться як там і чи ви б хотіли там вмирати. Бо іншою шляху звідти немає. І так- мені боляче від того. І я не сиділа і не кричала,які всі фігові, яка медицина в нас погана, а їздила, ходила, шукала.

І правильно мені чоловік сказав, що немає чого намагатись допомогти, все-рівно з га*ом змішають. У нас не борда, де люди нормально спілкуються, а місце, де тільки обіллють болотом.

P.S. Можливо загрубо, але ... хай вибачать читачі теми.

Щасливих пошуків.

Опубліковано

Завдяки небайдужій людині, яка відкликнулася на мої відчайдушні потуги, ... маму поклали у лікарню. Татові лікарі все сказали.

З мамою поки сидить мій Рома, тому що я все ще хворію і в мене виключно лежачий режим - і це просто жахливо.

Лікарі сказали, з мамою все дуже-дуже погано, інтоксикація вже добралася й до мозку, і ніхто не може сказати, скільки днів чи годин їй залишилося.

Тому попрошу всіх, хто писав, дзвонив чи коментував, хто не ігнорував дзвінки, смс чи просто ці відчайдушні крики про допомогу, -- помоліться, якщо вмієте - хай мамі буде спокійно і безболісно. А ми якось справимося.

Адмінів попрошу закрити тему.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...