Перейти до змісту

Володарі "пузотерок" відгукніться.

Frank Cowperwood

Рекомендовані повідомлення

Власне питання до володарів авто з низьким кліренсом з заводу (не стенсові). Наскільки проблемно на таких машинах пересуватися в нас в Луцьку? Взимку "пузотерка" стоїть на приколі чи все ж таки реально їздити на ній по "прочищених" від снігу дорогах?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

різні поняття пузотерок.

кліеренс то який? якщо під 100мм, ставити якомога вищу гуму, естетика підкульгає, зато спокою і впевненості прибавиться_)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ніби їздять люди зимою, на всяких, не завжди удачно :) , але в нас поки що ще все не геть так запущено, щоб не можна було проїхати по більшості доріг на середньостатистичному автомобілі з нормальною резиною

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

різні поняття пузотерок. кліеренс то який? якщо під 100мм, ставити якомога вищу гуму, естетика підкульгає, зато спокою і впевненості прибавиться_)

Кліренс в районі 130 - 140 мм, типу як в Mazda 3

якщо під 100мм, ставити якомога вищу гуму, естетика підкульгає, зато спокою і впевненості прибавиться_)

Та ось якраз в тому і питання. Чи реально з таким кліренсом і на 17-их дисках катати по Луцьку без відірваних бамперів? Особливо мене цікавить зимовий період.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

різні поняття пузотерок. кліеренс то який? якщо під 100мм, ставити якомога вищу гуму, естетика підкульгає, зато спокою і впевненості прибавиться_)

Кліренс в районі 130 - 140 мм, типу як в Mazda 3

якщо під 100мм, ставити якомога вищу гуму, естетика підкульгає, зато спокою і впевненості прибавиться_)

Та ось якраз в тому і питання. Чи реально з таким кліренсом і на 17-их дисках катати по Луцьку без відірваних бамперів? Особливо мене цікавить зимовий період.

130-140мм це пузотерка? )) я то думав 80мм)

в мене біля 120-130 - катаю без проблем, хіба по грунтових дорогах проблемно, але в місті їх нема)

бувають дні коли сніг не почистять і на ніч його морозець прихватить і весь Луцьк в "барханах", тоді чуть не комфортно, а в цілому - up.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене за минулу зиму 20 тис км, з них 10 тис по Луцьку точно) пежо 107, так що будь спок))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гляньте посібник користувача до "пузотерки"

в 90% машин штатних гуми як мінімум дві (в мене 4) - за типорозміром нижча і ширша (як варіант літня) та вища і вужча (як варіант зимова)

я вже не на першій своїй автівці так підбираю гуму, задоволений

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

завжди вважав що "пузотерка" – це маленька машина де можно пузом дістати керма :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багато від'їздив на BMW E39 і E38, обидві з кліренсом 120 мм (по паспорту), при чому з досить довгою базою (283 і 293 см відповідно). Особливих проблем не було, хоча інколи, бувало, чіпляв дном на розбитих але нерозчищених снігах або на з'їздах з дороги в двори/стоянки, якщо вони зроблені не дуже вдало і "парєбрік" стоїть досить високо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже важливо різні перешкоди типу переїздів, "лежачих поліцейських" і бордюрів долати не прямо, двома колесами одночасно, а по діагоналі, щоб колеса по черзі йшли. Тоді значно менша вірогідність, що машина "клюне" і дістанеш дном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завтра свій кліренс поміряю, аж самому інтересно стало)))). Ще ні разу не "відчував" ні парєбріків, ні снігу, ні з"їздів з дороги. Але, кожному своє подобається (я про кліренс).

В мене такий:

post-13697-0-50748100-1415045748_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блондинка в автосалоні:

-- Здраствуйцє! А у вас єсть машини с клітарам пабольше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блондинка в автосалоні: -- Здраствуйцє! А у вас єсть машини с клітарам пабольше?

Та ну ладно, хто розбирається - уявити далі може який "клітарс"):

post-13697-0-43681600-1415047083_thumb.j
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так ось хто буряки з полей краде :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...