Перейти до змісту

Викрали велосипед

R01and

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вкрали велосипед по проспекту Грушевського 24, 28.10.2014 приблизно з17.00 до 20.00. Рама BULLS, ростовка рами 23, рама чорного кольору з білими вставками, надпис BULLS сірого кольору на рульвій знизу трохі надщербнуто там де сідушка кріпиться на стику грунтовано не якісно пофарбовано в чорний колір, колеса Avanti, на передньому колесі вібрейкі, на задньому колесі гальма відсутні, задня перекідка Tourneu, чорно-білі гріпси, на підсидільній трубі діодна стрічка червоного кольору з коронкою під сідушкою, чорні педалі, допоможіть знайти. Номер телефону 0979255472 Максим.

Опубліковано

прикро, що вкрали, але народ, бля, бачете шо тирять велосипеди масово, ну нащо лишати в потенційно небезпечних місцях

Опубліковано

Не вважайте за рекламу, але коли в мене сперли вела. Я сидів і думав як можна хоча б трохи створити перешкоду/ефект неочікуваності цим гадам що тирять, і знайшов ось таку штуку

aukro.ua/sensornaya-signalizaciya-s-datchikom-dvizheniya-i4694685079.html, як на мене не погана штука за таку ціну.

Опубліковано

Не вважайте за рекламу, але коли в мене сперли вела. Я сидів і думав як можна хоча б трохи створити перешкоду/ефект неочікуваності цим гадам що тирять, і знайшов ось таку штуку

aukro.ua/sensornaya-signalizaciya-s-datchikom-dvizheniya-i4694685079.html, як на мене не погана штука за таку ціну.

фігня повна. Достатньо лишати вел під наглядом

Опубліковано

як його на велосипед чіпляти?
Опубліковано

як його на велосипед чіпляти?

А хто казав, що це на байк встановлюється??

В кутку приміщення(якщо не в квартирі)де зберігається байк. Шуму створить дай Боже.

А фігня це чи ні вирішуйте кожен сам собі.

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Не є власником. Велосипед привезли на обслуговування до майстра якій знав власника. Мабуть доцільно при викрадені обійти всіх майстрів, і лишити фото велосипеда і свої координати.

Опубліковано

Не є власником. Велосипед привезли на обслуговування до майстра якій знав власника. Мабуть доцільно при викрадені обійти всіх майстрів, і лишити фото велосипеда і свої координати.

хм

взнай подробиці

може на інші випадки вдасться вийти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...