HWman Опубліковано 25 Жовтня, 2014 в 12:29 #1 Опубліковано 25 Жовтня, 2014 в 12:29 Год выпуска: 2014 г. Жанр: Survival Horror, Action, 3D Разработчик: Creative Assembly Издательство: SEGA Платформа: PC Тип издания: Лицензия Язык интерфейса: русский, английский, немецкий, французский, итальянский, испанский, польский, бразильский, португальский, чешский Язык озвучки: русский, английский, немецкий, французский, итальянский, испанский, бразильский, португальский Таблетка: Присутствует (CODEX) СИСТЕМНЫЕ ТРЕБОВАНИЯ: ✔ Операционная система: Windows 7/8 ✔ Процессор: 3.16Ghz Intel Core 2 Duo E8500 ✔ Оперативная память: 2 гб ✔ Видеокарта: Nvidia GeForce GT 430 - Nvidia GeForce GTX660 / AMD Radeon HD 5550 - AMD Radeon R9 200 Series ✔ Звуковая карта: Звуковое устройство, совместимое с DirectX® 9.0с ✔ Свободное место на жестком диске: 23,3 гб ОПИСАНИЕ: Ощутите подлинный страх в мире Alien: Isolation - триллере с атмосферой ужаса и смертельной угрозы. Спустя 15 лет после событий Alien™ дочь Эллен Рипли, Аманда, начинает искать истинную причину исчезновения матери и вступает в схватку за выживание. В роли Аманды вы погрузитесь во взрывоопасный мир: вам будут угрожать отчаявшиеся, паникующие местные обитатели и непредсказуемый, безжалостный Чужой. Вы - слабая девушка, поэтому ищите ресурсы и импровизируйте, стараясь выжить в этом аду. Скріншонти з нету: Гра візуально дуже схожа з фільмом, дія відбувається між першою і другою частиною. Маю підозрюю, що для запуску гри треба відеокатрата яка підтримує dx11. Моя відеокарта радеон 5750 тягне на максимумі, причому гра видає 50-60 фпс. Приєднуйтесь, я неначе потрапив у фільм "Чужий", можна походити по кораблю і помилуватись краєвидами із ілюмінаторів або поганяти чужого з вогнеметом...
pokemon Опубліковано 25 Жовтня, 2014 в 12:46 #2 Опубліковано 25 Жовтня, 2014 в 12:46 :sm110: якраз ганяю на приставці задумка дуже цікава, особливо хто в темі про "чужих" і кому дійсно подобається ця фантастика (це ще до AvP і Прометея) єдине - графон на трійці вже не упічатляє...певно пора 4-ку купувати (після виборів, як заживемо всі в чиколяді)
HWman Опубліковано 27 Жовтня, 2014 в 01:02 Автор #3 Опубліковано 27 Жовтня, 2014 в 01:02 Практично всі такі двері мають номер 42. Привіт від Адамса Дугласа
fenmix Опубліковано 1 Листопада, 2014 в 01:06 #4 Опубліковано 1 Листопада, 2014 в 01:06 Погрався і я в неї. Атмосферна дуже і хардкорна)
AnimaNoir Опубліковано 1 Листопада, 2014 в 01:10 #5 Опубліковано 1 Листопада, 2014 в 01:10 Ідеальна гра для пізньої ночі
romzes Опубліковано 3 Листопада, 2014 в 07:38 #6 Опубліковано 3 Листопада, 2014 в 07:38 Ідеальна гра для пізньої ночі Ух... Мені якраз тільки і виходить пограти ввечері коли діти вже сплять)) Вчора тільки встановив, сів грати в наушниках... Чужих ще не бачив але сама гнітюча атмосфера навіює страх... Такий заряд адненаліну отримую)) Буду грати по чучуть, щоб надовше розтягнути задоволення від пережитого страху
Соромітник Опубліковано 3 Листопада, 2014 в 07:47 #7 Опубліковано 3 Листопада, 2014 в 07:47 спочатку була атмосфернапотім стала одноманітнапотім занудна - кумарить що чужий постійно лазить лише там де ти, то ж є купа народу - іди жерину потім (не буду спойлери робити) якось ніби урізноманітнюється коли починаєш більше з андроїдами і людьми воюватьале всеодно якась однобока та грапройду звичайно бо почав, але кайфанути не вийшло
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.