Перейти до змісту

Куди сходити з дівчиною

Nesterukkk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

та сходи в Старе місто, походіть по замку, соборі (там є екскурсії в підземелля, цікаво). Потім там недалоко до будинку архітектора, кірхи. Ввечері на гірку у Великий Омеляник дивитися на вогні нічного міста+вино.

Опубліковано

Ввечері на гірку у Великий Омеляник дивитися на вогні нічного міста+вино.

Опа! я перепрошую, а можна більш точніше(зацікавило)дружині сюрприз хочю зробити,так сказать щоб розбавити сірі будні.Наперед дякую.

Опубліковано

та сходи в Старе місто, походіть по замку, соборі (там є екскурсії в підземелля, цікаво). Потім там недалоко до будинку архітектора, кірхи. Ввечері на гірку у Великий Омеляник дивитися на вогні нічного міста+вино.

значить вчився тама скажу в таку погоду вино як раз, екскурсію можна почати із кірхи потім в сторону замку завітати до музею химер це поворот на право після банку південий вроді, там дальше можна глянути як вчаться студенти церковники, це по тій же вулиці в кінець

думаю на орган і підземеля точно небачили тож вперед

далі замок, а от тут цікавий факт:

ходить чутка що в замку є зала коронування але там ще ніхто небув з екскурсантів, за час навчання той факт невдалось перевірити

зігрітись можна в їдальні або нухта або медколеджу

п.с з екскурсоводом цікавіше, особливо якщо це мужик який приходив до нас на пари одного разу, такі факти розказував, раз хоч отримав задоволення що посидів на парі

Опубліковано

Ввечері на гірку у Великий Омеляник дивитися на вогні нічного міста+вино.

Опа! я перепрошую, а можна більш точніше(зацікавило)дружині сюрприз хочю зробити,так сказать щоб розбавити сірі будні.Наперед дякую.

перетин Гірної і Квітової (чи Гірської і Квіткової - хз як правильно). також місце відоме, як Оглядова площа.

в гуглє мапсі координати - 50.738152, 25.300419

Опубліковано

По темі. Як гарно пройтися по парку від району Балка(де церквушка) до річки Сапалаївка і повздовж неї до міської лікарні,а потім назад через місток, ми там інколи на тому болоті з дружиною каченят кормимо, позитиву просто не передати, їх там так багато!! і всі такі класні різнокольорові.Купіть булку і сходіть, "лопните"від радості.))

Опубліковано

У мсті є повно високих дахів де, при бажанні, можна організувати здибанку. Шампаньйола, чоколада вогні міста як на долоні, пакривальце під дупою і теплі обійми, блін, чого ще треба?

Якщо хочете щоб ваша половинка ніколи в житті не забула побачення то звоззіть її у Львів. Ні, не по кафешках ганяти та не у театрах попи відсиджувати, а сіганути з парашутом! Пробував, повірте, це щось.

Стосовно Луцька, то візьміть хоч на меморіал ввечері пройдіться, або ж, як пропонували вище, на оглядовий майданчик підіть взявши глінтвейна добротного в термос.

Опубліковано

на оглядовій на Гірній романтично хіба зранку коли нікого немає.... і якщо романтику не спортить запльована семками територія

Опубліковано

на оглядовій на Гірній романтично хіба зранку коли нікого немає.... і якщо романтику не спортить запльована семками територія

А вона там буває чиста?

Опубліковано

перетин Гірної і Квітової (чи Гірської і Квіткової - хз як правильно). також місце відоме, як Оглядова площа. в гуглє мапсі координати - 50.738152, 25.300419

це не те.

біля сафрона на Львівській їдете у напрямку В.Омеляника на найвищу точку. А на та оглядовій площадці - не той райончик, щоб ходити там ввечері з дівчиною.

Опубліковано

Лучан давно "привчили" до гаумняного сервісу, починаючи з барів та ресторанів закінчуючи кіно - я не кажу про всіх, але в більшості.

Як на мене краще б розвивали театр, якісь дійства і так далі, люди б підтянулись я впевнений - що саме робити, я не креативщик.

Можна піти на роликах покататись, можна в снігову королеву, але там кривий лід, можна отримати травми.

Можна взяти термоса з кавою чи там чаєм, ще пару піроженок, піти десь на природу в укромне місце просто постояти, попити кави, закусуючи піроженками поговорити, помилуватись і так далі.

А якщо так, просто зранку сідаєте на маршрутку й їдете в Рівне, шаритесь там по місту, зоопарку, в їхні міні кабачки і так далі - 200-300 грн. можна вкластись.

Далі якось так їдете у Львів з ночівлею на 1 день, на все про все хватить десь 700-900 грн. - треба тільки подбати одразу про житло.

Далі моежете поїхати наприклад в Київ з ночівлею, бюджет 300 білети, житло 300 грн., 300-400 на карман - хватить якщо просто побродити й кудись зайти просто посидіти попити чайку, відпочити.

Далі можете взяти путівку - подорож замками України, ціна питання на три дні встане вам 1400 путівки 600 на карман, думаю в 1700-2000 вкладетесь.

Робите собі якось візи - шенген річні, далі.... далі... аби час, бажання, та мінімум грошей...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...