Перейти до змісту

Куди сходити з дівчиною

Nesterukkk

Рекомендовані повідомлення

я щось пропустив де ссилка

12-15 сторінки флейму, там "собака зарита".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та сходи в Старе місто, походіть по замку, соборі (там є екскурсії в підземелля, цікаво). Потім там недалоко до будинку архітектора, кірхи. Ввечері на гірку у Великий Омеляник дивитися на вогні нічного міста+вино.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ввечері на гірку у Великий Омеляник дивитися на вогні нічного міста+вино.

Опа! я перепрошую, а можна більш точніше(зацікавило)дружині сюрприз хочю зробити,так сказать щоб розбавити сірі будні.Наперед дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я щось пропустив де ссилка

12-15 сторінки флейму, там "собака зарита".

я вже наверстав :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та сходи в Старе місто, походіть по замку, соборі (там є екскурсії в підземелля, цікаво). Потім там недалоко до будинку архітектора, кірхи. Ввечері на гірку у Великий Омеляник дивитися на вогні нічного міста+вино.

значить вчився тама скажу в таку погоду вино як раз, екскурсію можна почати із кірхи потім в сторону замку завітати до музею химер це поворот на право після банку південий вроді, там дальше можна глянути як вчаться студенти церковники, це по тій же вулиці в кінець

думаю на орган і підземеля точно небачили тож вперед

далі замок, а от тут цікавий факт:

ходить чутка що в замку є зала коронування але там ще ніхто небув з екскурсантів, за час навчання той факт невдалось перевірити

зігрітись можна в їдальні або нухта або медколеджу

п.с з екскурсоводом цікавіше, особливо якщо це мужик який приходив до нас на пари одного разу, такі факти розказував, раз хоч отримав задоволення що посидів на парі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ввечері на гірку у Великий Омеляник дивитися на вогні нічного міста+вино.

Опа! я перепрошую, а можна більш точніше(зацікавило)дружині сюрприз хочю зробити,так сказать щоб розбавити сірі будні.Наперед дякую.

перетин Гірної і Квітової (чи Гірської і Квіткової - хз як правильно). також місце відоме, як Оглядова площа.

в гуглє мапсі координати - 50.738152, 25.300419

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По темі. Як гарно пройтися по парку від району Балка(де церквушка) до річки Сапалаївка і повздовж неї до міської лікарні,а потім назад через місток, ми там інколи на тому болоті з дружиною каченят кормимо, позитиву просто не передати, їх там так багато!! і всі такі класні різнокольорові.Купіть булку і сходіть, "лопните"від радості.))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мсті є повно високих дахів де, при бажанні, можна організувати здибанку. Шампаньйола, чоколада вогні міста як на долоні, пакривальце під дупою і теплі обійми, блін, чого ще треба?

Якщо хочете щоб ваша половинка ніколи в житті не забула побачення то звоззіть її у Львів. Ні, не по кафешках ганяти та не у театрах попи відсиджувати, а сіганути з парашутом! Пробував, повірте, це щось.

Стосовно Луцька, то візьміть хоч на меморіал ввечері пройдіться, або ж, як пропонували вище, на оглядовий майданчик підіть взявши глінтвейна добротного в термос.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та холодно бл@, які прогулянки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та холодно бл@, які прогулянки?

По пляшці на ри.о, і вперед! )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Адреналін сіті, порт сіті, ролики чи картинг буде дуже весело )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на оглядовій на Гірній романтично хіба зранку коли нікого немає.... і якщо романтику не спортить запльована семками територія

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на оглядовій на Гірній романтично хіба зранку коли нікого немає.... і якщо романтику не спортить запльована семками територія

А вона там буває чиста?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перетин Гірної і Квітової (чи Гірської і Квіткової - хз як правильно). також місце відоме, як Оглядова площа. в гуглє мапсі координати - 50.738152, 25.300419

це не те.

біля сафрона на Львівській їдете у напрямку В.Омеляника на найвищу точку. А на та оглядовій площадці - не той райончик, щоб ходити там ввечері з дівчиною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На ковзани в Снігову королеву. А окрім драмтеатру, ще є театр Гармидер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лучан давно "привчили" до гаумняного сервісу, починаючи з барів та ресторанів закінчуючи кіно - я не кажу про всіх, але в більшості.

Як на мене краще б розвивали театр, якісь дійства і так далі, люди б підтянулись я впевнений - що саме робити, я не креативщик.

Можна піти на роликах покататись, можна в снігову королеву, але там кривий лід, можна отримати травми.

Можна взяти термоса з кавою чи там чаєм, ще пару піроженок, піти десь на природу в укромне місце просто постояти, попити кави, закусуючи піроженками поговорити, помилуватись і так далі.

А якщо так, просто зранку сідаєте на маршрутку й їдете в Рівне, шаритесь там по місту, зоопарку, в їхні міні кабачки і так далі - 200-300 грн. можна вкластись.

Далі якось так їдете у Львів з ночівлею на 1 день, на все про все хватить десь 700-900 грн. - треба тільки подбати одразу про житло.

Далі моежете поїхати наприклад в Київ з ночівлею, бюджет 300 білети, житло 300 грн., 300-400 на карман - хватить якщо просто побродити й кудись зайти просто посидіти попити чайку, відпочити.

Далі можете взяти путівку - подорож замками України, ціна питання на три дні встане вам 1400 путівки 600 на карман, думаю в 1700-2000 вкладетесь.

Робите собі якось візи - шенген річні, далі.... далі... аби час, бажання, та мінімум грошей...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купіть булку

або бутилку кіфіру - пол батона

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ото більш верняково, поцан їсти хоче, а ви йому львів, замки, шенген, двигаєте... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...