Перейти до змісту

де купити дешевше скотч

zverexe

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

підкажіть де можна купити дешевше скотч різних кольорів. в епіцентрі був, дорогуватий

Опубліковано

Буду третім :-)

Якраз ящик - 36 рулонів, добре на 3-х ділити!

Залишилось взнати ціну і скільки метрів в рулоні.

Опубліковано

є ще варіант – оптова база канцелярії фірми "Апельсин". саме там я брав "коричневий" скотч для самооборонвців. це Яровиця, 2. майже в самій глибині території

Опубліковано

Ціна була 4 грн/рулон (середній, або стандартний, не сама велика, але й не маленька котушка, в см Нова лінія від 12грн вартує).

Заоаз ціна піднялась на ''пару копійок'', я так розумію що тепер' з словами продавця буде 4.5грн/рулон.

Пи.Си. собі лічно взяв 5 ящ.скотчу та 4 ящ стрейча взяв. Просто челавег хароший, нада помогти розпродать.

Опубліковано

Я хз скільки метрів, на них же не пише, а відмотувати на рулетці пропонуєте чтоль?

Мопед не мій, кому треба та реально цікавить пишіть. Скільки метрів у рулоні скотча за 12 грн? От стільки і в тих рулонах, просто втричі дешевше, я нікого не заставляю, їх і так розберають, думав послугу зробл, комусь, а тут почалось. Ех...

Опубліковано

так ск за один рулон? 4.50?

Так, мож менше, але не більше точна, собі приклєювати нічого небуду, дам телефон чоловіка напряму, будите купувати прямо в нього.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...