Перейти до змісту

Недорогий цифровик

fog

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Знайома попросила вибрати їй недорогий цифровий фотоапарат. Щоб відео теж знімав (на всю вільну память).

Бютжет 1500-1600 грн.

Фотег повинен бути новий, бажано в ці бабки ще вкласти флешку на 1-2 гіга.

Рекомендуйте модель та конкретну точку/магазин/людину де можна придбати.

Наявність чеку/гарантії обовязкова.

Опубліковано

Заказывал своим друзьям данную модель. За эти деньги а точнее 187 USD Canon PowerShot A560 + карточка на 1 гектар отличный выбор! Я сделал заявку на сайте в понедельник, проплатил во вторник а в субботу мы уже его так сказать "обмыли" :D Подумай над этим предложением, гарантия на фотик 2-ва года, ... так что смотри сам. В Луцких магазинах за такую цену не купишь.

подробнее здесь: http://fotomag.com.ua/Canon_PowerShot_A560_-_1Gb-info.html

Опубліковано

Може, я трошки задовбую всіх своєю пристрастю до Canon PowerShot S3 IS - але це один з найкращих фотиків, який, думаю, реально купити за 320 баксів. 12-кратний оптичний зум, макро - з 0 мм, якісна картинка, підтримка SDHC, відео 640х480х30 кадрів за секунду з можливістю оптичного зуму і записом стереозвуку... шустрий автофокус, поворотний в усіх положеннях екранчик, російськомовне меню, і т.п.

З мінусів - в режимі "авто" фотки, зроблені в хмарну погоду, трошки "холодні" - але якщо виставити баланс білого "Пасмурно" - кольори живі і правильні.

Немає підтримки TIFF i RAW.

В сонячну погоду при великих зумах на краях деяких об'єктіах може бути чуть-чуть видно рожеву окантовку - так звані "хроматичні аберації", але про них треба знати, щоб побачити.

Дуже рекомендую. Вже вийшла модель S5 - її, наскільки я знаю, придбав собі Plum - думаю, його позитивна думка про фотики цього модельного ряду буде більш вагомим аргументом, ніж моя :D Такий фотик - це дуже вдалий комбайн з дуже хорошою якістю знімків та відео.

Опубліковано
За эти деньги а точнее 187 USD Canon PowerShot A560 + карточка на 1 гектар отличный выбор!

В Луцких магазинах за такую цену не купишь.

Подробнее здесь и здесь.

899+89=988 грн или 195 у.е. Всё на месте, сегодня заплатил - сегодня забрал. Гарантия - такая же. За доставку из Киева платить не нужно. За перевод денег - тоже не нужно. Если просто купить, без объяснений, какая кнопка и для чего нужна - цена может быть ниже указанной.

:)

Опубліковано

Що скаже комюніті на таке:

Sony Photo DSC-S800

Цена (Киев): 255.00 у.е.

Цена региона: 262.00 у.е.

Гарантия: 24 мес.

Производитель: www.sonystyle.com

Тип оборудования Фотокамера

Корпус Металлический

Цвета использованные в оформлении Серебристый

Выдержка 1/2000 -1/8 сек

Таймер 2 сек, 10 сек

ЖК-дисплей 2.5 дюйма (64 мм). Цветной TFT-дисплей. 230 тыс. пикселов (960 x240). Поле зрения 100%

Память 56 Мб, встроенная

Слоты для карт памяти MS Duo, MS PRO Duo, MS PRO Duo HS, MS PRO-HG Duo

Формат фотоснимков JPEG

Разрешение Фото: 3264 x 2448 (8M), 3264 x 2176 (3:2), 2592 x 1944 (5M), 2048 x 1536 (3M), 1632 x 1224 (2M), 640 x 480 (VGA), 1920 x 1080 (16:9)

Емкость Для 512 Мб MS Duo. Фото (Fine/Std): 121/223 (8M), 121/223 (3:2), 188/354 (5M), 302/537 (3M), 484/907 (2M), 2904/4802 (VGA), 484/907 (16:9). Видео: 19 мин 30 сек

Дополнительные данные о снимке Exif Print, DPOF, PIM III

Разъемы USB/AV Out, штативное гнездо

Интерфейс USB 2.0

Звук Встроенный микрофон, динамик (моно)

Русское меню Есть

Матрица Super HAD CCD

Размеры матрицы 1/1.8 дюйма

Разрешение матрицы 8.3 млн пикселов всего, 8 млн эффективных пикселов

Чувствительность Автоматическая установка; выбор вручную: 80, 200, 400, 800, 1250 ISO

Фокусное расстояние объектива 7.8–46.8 мм (эквивалентно 37–222 мм для 35-мм камер)

Светосила объектива 1/2.8 на коротком фокусе, 1/4.8 на длинном фокусе

ZOOM Оптический: 6x. Цифровой: плавный в диапазоне 0–2.0x. Smart Zoom: 7.6x (5M), 9.6x (3M), 12x (2M), 30x (VGA), 10x (16:9)

Фокусировка Автоматическая. Подсветка автофокуса

Макросъемка От 2 см (на коротком фокусе), от 70 см ( на длинном фокусе)

Экспозиция Автоматическая. Многозонный, точечный режимы замера

Экспокоррекция ±2 EV с шагом 1/3 EV

Баланс белого Автоматический, 5 предустановок (ясно, облачно, лампы накаливания, флуоресцентные лампы, вспышка)

Вспышка Встроенная. Режимы: автоматический, включена, выключена, медленная синхронизация. Поддерживается функция уменьшения эффекта "красных глаз" (активируется в меню Camera (Фотоаппарат)). Радиус действия: 0.5–5.0 м (короткий фокус), 0.5 - 2.9 м (длинный фокус)

Режимы съемки Авто, программная автоэкспозиция, пейзаж, ночная съемка, портрет при вечернем освещении, моментальный снимок, высокая чувствительность, пляж, снег

Серийная съемка Поддерживается, 3 снимка в серии или до заполнения карты памяти

Видеосъемка 30 кадров/сек, 32- x 240, AVI, со звуком. Использование функции зума в режиме видеосъемки невозможно

Прямая печать Поддержка PictBridge

Впечатывание даты Возможно

Питание 2 Ni-MH аккумулятора типа AA (входят в комплект поставки), AC адаптер AC-LS5K (приобретается отдельно)

Ресурс элементов питания До 390 снимков в соотв. со стандартом CIPA

Комплект поставки 2 Ni-MH аккумулятора типа AA, зарядное устройство для 4 Ni-MH аккумуляторов типа AA или AAA (BC-CS2B), сетевой шнур, AV кабель, USB кабель, диск с ПО и руководством по эксплуатации

ПО в комплекте Picture Motion Browser

Опции (питание) Зарядное устройство BC-TR30, AC адаптер AC-LS5K

Опции (чехлы и футляры) LCS-CSD, LCS-CSJ, LCS-CSF

Опции (прочие) Комплект аксессуаров ACC-CN3BC (чехол, зарядное устройство, сетевой шнур, 2 Ni-MH аккумулятора)

Поддержка ОС Windows 2000 Professional, Windows XP; Mac OS 9.1, 9.2, Mac OS X 10.1 - 10.4

Размеры (ширина х высота х глубина) 92.7 x 62.7 x 39.3 мм

Вес 185 г (без элементов питания и карты памяти), 245 г (с элементами питания и картой памяти)

Опубліковано

Чесно кажучи фотік хорош але думаю що краще брати Канон(як для себе) бо .......ну не подобається їх Меморі Стік який дорожчий за SD у 2 рази

Вибрав оці

1.http://e-katalog.com.ua/CANON-POWERSHOT-A720-IS.htm

2.http://e-katalog.com.ua/NIKON-COOLPIX-L5.htm

3.http://e-katalog.com.ua/CANON-DIGITAL-IXUS-700.htm

Тут відгуки на Соньку

Хто що скаже про Нікон ....Хочу почути відгуки бо ніколи не мав справу з цією фірмою

Опубліковано
Казав мні один форумчанин, що Касіо-то пластикова оптика .....так що Кенон краще

улыбнул :)

порою поражает приземленность некоторых, однако , хотя некоторые жалеют глупость человеческую, я над ней смеюсь.

Опубліковано

2 Difoto

Ага значить то невірно......дякую за те що роз'яснив +1......Я про них нічоо не знаю але по характеристикам,ф-ціям і ціні ці фотіки мені подобались а через хибні наводки склалась інша думка.....Поправ якщо не так

Опубліковано

Касио использует, как правило, оптику пентакса.

Но не в этом дело.

Как Хомо Сапиенс может утверждать, что у "Касио" или у "Кэнона" оптика, понимаешь, деревянная...

Как руки поворачиваются написать, что "Сони" лучше "Филипса", потому что ..... мне приятель сказал.

Анализировать любой товар нужно исходя из уравнения

цена/качество*необходимые_мне_качества

Опубліковано

Діфото, як завжди правий. Ярчик, почитай перше речення зверху("Знайома попросила вибрати їй ...."). Я щось дівчину з Canon PowerShot S3 IS не дуже уявляю. Швидше всього треба якусь мініатюрну автоматичну штучку, яка б не зайняла все місце в дамській сумочці, щось з розряду іксусів чи касіо, а ви тут розійшлися - ультразуми, RAW,.... хлопці, не для себе ж вибираєте, у женского полу зовсім інший погляд на речі. Не ускладнюйте дівчатам життя. :) Нікони і пентакси теж є хороші.

Опубліковано

Я лично своей девушке подарю скорее всего вот такой цифровик. Она так фотик хочет, аж пищит :)

Из минусов у него, IMHO, только сверхдорогие карты памяти xD-Picture, но при разнице в цене от SD +90 грн за 2-гиговую карту - все-таки не так и существенно, по-моему...

Очень советую посмотреть. Не суперслим, конечно, но во всем остальном достоин внимания (хотя в Луцк, скорее всего, разве что под заказ привезет кто - довольно редкая модель)

Опубліковано

Врешті решт я так глянув найкраще брати Касіо Ексилім(16 mm товщини всього лиш ) або Нікон S200. Він і відео непогано знімає 30 кадрів/сек

+ той що не треба буде фірмову карточку як то Соні/Фуджі/Олімпуси і фірма з досвідом виробництва різних оптичних приладів

Опубліковано

Касіо не радив би - потенційно проблемне придбання. Стосується сервісу і придбання нових/додаткових акумів. У загальних питаннях - звичайні девайси.

Опубліковано

у Касио один из лучших СЦ в плане наличия з/частей, аккумы работают в среднем на 30% дольше, чем у остальных (по мнению CIPA) а также без проблем докупаются дополнительно в переделах 20 у.е.

В общих вопросах с технологичными новшествами (антишейк, полноценное видео со звуком и пр.) они опережают других на пару месяцев. По юзабилити по моей шкале 10 из 10ти (BestShot, выбор сюжетных программ - мегапомощник для пользователя, в последнее время начал копироваться другими брэндами).

Я считал касио одним из самых незаурядных брендов, где прекрасное сочетание имиджа и технологичных новинок...

шо в нем обычного? Много знаете камер с 2,6" дисплеем, которые сымают видео 848х480х30к/сек в Н.264 ?

А... и чтобы стоили 1200 грн в металлическом корпусе...

Ну и давайте померяемся, какие из мыльниц быстрее :rolleyes:

Опубліковано

difoto +1 :)

Да, собі я купив Canon S5 IS. Бо прості цифромильниці я вже трошки переріс, багато чим вони мене не влаштовують. Якщо підходити до питання з такої точки зору, то S5 IS -- один з найкращих "комбайнів" в своїй ціновій категорії. Протиставити їм можна хіба що щось з модельного ряду Panasonic LUMIX.

А якщо потрібна камера для жінки (не такої як наша Vika-the-cattie), то кращої камери ніж Casio годі й шукати. Наприклад своїй мамі я подарував саме Casio (зараз не згадаю моделі). Це камери з розряду наведи-і-знімай для тих, хто не хоче розбератись з настройками і режимами. За допомогою best shot обирається сюжетна програма і камера сама виставляє необхідні настройки. Автоматичний режим також в більшості випадків працює досить непогано і частіше всього в побутових умовах його і не потрібно ні на що інше міняти.

Єдине, що не сподобалось -- це те що великий дисплей має малу роздільну здатність, і в результаті відзняті фотографії на дисплеї камери виглядають трохи розмитими, хоча при друкові або на моніторі якість непогана. Треба звикнути ігнорувати розмитість фоток на дисплеї камери і не перефотографовувати одне і те ж по десять разів :)

Опубліковано

А от такі ще подивіться. Теж достойні іграшки, за свою ціну.

http://www.pentax.ru/catalogue/1247275682627595/

Якщо щось з пентаксів сподобається, в ФАНФОТО є з чого вибрати.

Опубліковано

Може, Віці миколай піджене Д300, правда, відео він не пише, в кишеню не влізає, важкий та ще й дороще 187 уїв :)

ЗІ. А от мені особисто картинка з касіо завжди активно не подобалася, на відміну від ніконів та кенонів всіляких....Як і Соня, до речі....Я вже мовчу про Самсунги. Хочу їм всім далеко до Уфо та Мустеків....

Опубліковано

Може Касіо і такі вже "продвінуті" (хоча - це близько до істини) - однак я сказав те, що сказав. На підставі власного досвіду.

... (по мнению CIPA) ... - за результатами практики цій думці не варто довіряти (у частині життя касіёвих акумів).

Опубліковано

А що власний досвід сказав? це нарахунок СЦ? шо саме не влаштувало? Просто цікаво...

а за результатами практики - через мої власні руки пройшло за сотню модельок від мустеків з уфами до 400Д кенонів та Д200 ніконів.

Так от якщо рівняти час життя 400Д з бустером на 6 акумів - то Касіо таки да, смокче аж причмокує. :)

Опубліковано

Досвід сказав:

1. Акуми живуть не довго (менш задекларованого, швидко втрачають ємність, точніш акум думає, що втрачає ємність, народні умільці вправляють мізкі контроллерам, однак саме новим касіёвим не вміють))

2. Акум новий/додатковий ФІГ ЗНАЙДЕШ (у т.ч. в наших інет-магазинах: у прайсах є, де-факто - немає, та невідомо коли будуть)

Практика стосується поширеної моделі цифромили у металевому корпусі майже за 300 єнотів. Модель минулого року, придбана рік назад.

Опубліковано

назва моделі?

Привожу акум.

ЗІ умєльци? вправляють мізки контролерам? Акумулятор думає, шо втрачає ємність? :) якась незрозуміла дезінформація...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...