Перейти до змісту

Кравецька фурнітура

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто знає, де завтра в Луцьку знайти кравецькі додатки? Завокзальний оббігав - нема. Потрібні: стропа 2 см (зелена або чорна), трьохщельові пряжки, напівкільця, фастекси.

Маю вісім касок кевларових, потрібно реставрувати(повністю) систему підвіски.

ТЕРМІНОВО!

ПС всім "віруючим", блюдящим традиції ака "В неділю не можна шити!" - звертайтесь, дам в приват номера телефонів хлопців, які на це все чекають в окопах - поспілкуєтесь.

post-24-0-86699600-1412429673_thumb.jpg

post-24-0-96089700-1412429675_thumb.jpg

post-24-0-65775200-1412429678_thumb.jpg

post-24-0-67166800-1412429682_thumb.jpg

Опубліковано

Хм..Точно на Завокзальному нема?? Бо знаю там одну жіночку, яка саме таким "добром" торгує...В неї стропи прямо бобінами стоять на прилавку.

Опубліковано

в Юванті є магазин з фурнітурою, колись бачила там такі речі, і ще теж практично на варшавці (ряд що йде від там-таму зі сторони будинків) є магазинчик з фурнітурою. якщо потрібно можу завтра пробігтись. якщо знайду то скільки купувати?

Опубліковано

fedot, є точка в "клітці", у "весільному" ряду, була ще біля валютчиків(вже немає) і ближче до "Каравану" - "Кравецькі додатки" з космічними цінами. Ні в одній немає.

Sh_Ok, не потрібно купувати, скажіть де це .

Опубліковано

такі штучки як на твоєму останньому фото пів року тому продавали в магазинчику тканин біля "Тигреса"

Опубліковано

в Юванті, в майстерні "Ажур" дещо знайдеш.

П.С. Завтра збігаю на відому мені "точку" - знаходиться в початку проходу від критого ряду (з інструментом і залізяччям всяким)

Опубліковано

в юванті від входу направо, біля входу в підвальне приміщення, там завжди багато чоловіків штани підкладають, інший магазин - торговий ряд що починається від зупинки напроти там-таму, але зі сторони житлових будинків, там ще медівня недалеко, але чи точно є - не знаю, шкода вашого часу тому й пропоную свій. якщо знайду куплю - тільки скажіть скільки. ще колись бачила в оксамиті на ювілейному. але ж самі бачите - товар специфічний, якщо не дуже користується попитом то й не везуть.

Опубліковано

бачу стропи пришиваєте. в мене є невеликий запас хольнітенів і люверсів а також прес для їх встановлення, може так було б надійніше?

Опубліковано

Може й краще буде, але ми шиєм "на колінках", і прес "на стороні" - точно не краще. Ми в основному прямо "на касках" шиємо, ручками... бо потрібно "на вчора".

Опубліковано

вул. Кривий Вал, магазин "Крокус" - великий вибір фурнітури

але на жаль в неділю у них вихідний

• 2 тижня потому...
Опубліковано

difoto,теж шукаю де купувати таку фурнітуру... Блін, не думав, що Луцьк в цьому відношенні таке село...

Спочатку пробував шукати якісну, DuraFlex (як на твоєму першому фото) чи YKK, але зрозумів, що в нас аби хоч яку вдалось знайти!

тут трішки є

...інший магазин - торговий ряд що починається від зупинки напроти там-таму, але зі сторони житлових будинків, там ще медівня недалеко...

(на панорамі Яндекса ...десь в одному з цих бутіків)

там брав стропу (різна є), і рамки пластмасові (двощілинні). Також є там застібки-фастекс. Напівкільця там є тільки металеві і незварні.

Продовжую шукати поки...

Опубліковано

Заходив сьогодні в магазин "Тканини", що по Волі, 52, казали зайти в понеділок, бо замовили таку пластикову фурнітуру. Правда, не знають, що саме їм привезуть з замовленого...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...