Перейти до змісту

expert e-tr-fht-9848

sveta.anna3710

Рекомендовані повідомлення

Полетіла проводка на кухні. Підкажіть як користуватись приладом Тестер електричний багатофункціональний expert e-tr-fht-9848. дякую

post-26012-0-52234000-1411911334_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фото агонь.....

схоже на банальний фаза-детектор. ( в неті адекватного опису нема). Якщо так при дотику в розетці до контакту повинен ідентифікувати де фаза.

Якщо з батарейками то мона шнурок на коло замкнути...

Правда назва багатофункціональний несе в собі шо він ше шось має вміти.

Рекомендую як індикатор напруги найдешевний електроприбор в хаті (настільна лампа).

Якого характеру на кухні проблеми?:

- автомати включені а напруги немає

- при вімкнені автомату він вистрелює (КЗ)

Яка ситуація з іншими точками на тій же лінії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з боку є перемикач, ставиш його в середнє положення і ведеш щупом по стіні і там де проходить провідник зі струмом він має запищати і засвітиться червона лампочка. Спочатку потрібно перевірити його в тому місті де точно знаєш шо є провідник, бо він дає велику погрішність. Будь обережний коли провіряєш фазу, були випадкі коли він і на нуль пищав, тим самим показуючи що це фаза

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скористайся послугами спеціаліста, якщо здоров"я важливіше, ніж тренуватися на кішках освоювати ази електрика таким способом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будь обережний коли провіряєш фазу, були випадкі коли він і на нуль пищав, тим самим показуючи що це фаза

Теж так думав про свій перший фазодетектор з автономним живленням ...

А потім мені пояснили що це не глюк а просто я невмію ним користуватися :)

Хоча про конкретний випадок незнаю, прибор мутний малюнок поганий точніше нескажеш.

А на рахунок професіоналів, воно то краще але виклик спеціаліста це не завжди зручно по часу\грошам іншим причинам, особливо в неділю ввечері. Тому як на мене перевіряти чи є кабель в стіні (безконтактно) можна і без спеціаліста. А на рахунок заміни, простіше стару лінію відімкнути пробити стробу на нову чи якщо дешево(щоб не ремонтувати потім декор кухні) короб прокласти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблему вирішено. всім дякую. на кабель в стіні пищить як скажений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...