sveta.anna3710 Опубліковано 28 Вересня, 2014 в 13:35 #1 Опубліковано 28 Вересня, 2014 в 13:35 Полетіла проводка на кухні. Підкажіть як користуватись приладом Тестер електричний багатофункціональний expert e-tr-fht-9848. дякую
LSD Опубліковано 28 Вересня, 2014 в 13:50 #2 Опубліковано 28 Вересня, 2014 в 13:50 фото агонь.....схоже на банальний фаза-детектор. ( в неті адекватного опису нема). Якщо так при дотику в розетці до контакту повинен ідентифікувати де фаза. Якщо з батарейками то мона шнурок на коло замкнути... Правда назва багатофункціональний несе в собі шо він ше шось має вміти. Рекомендую як індикатор напруги найдешевний електроприбор в хаті (настільна лампа).Якого характеру на кухні проблеми?: - автомати включені а напруги немає - при вімкнені автомату він вистрелює (КЗ)Яка ситуація з іншими точками на тій же лінії.
depp Опубліковано 28 Вересня, 2014 в 13:55 #3 Опубліковано 28 Вересня, 2014 в 13:55 з боку є перемикач, ставиш його в середнє положення і ведеш щупом по стіні і там де проходить провідник зі струмом він має запищати і засвітиться червона лампочка. Спочатку потрібно перевірити його в тому місті де точно знаєш шо є провідник, бо він дає велику погрішність. Будь обережний коли провіряєш фазу, були випадкі коли він і на нуль пищав, тим самим показуючи що це фаза
Deemon Опубліковано 28 Вересня, 2014 в 13:57 #4 Опубліковано 28 Вересня, 2014 в 13:57 скористайся послугами спеціаліста, якщо здоров"я важливіше, ніж тренуватися на кішках освоювати ази електрика таким способом
LSD Опубліковано 28 Вересня, 2014 в 15:05 #5 Опубліковано 28 Вересня, 2014 в 15:05 Будь обережний коли провіряєш фазу, були випадкі коли він і на нуль пищав, тим самим показуючи що це фаза Теж так думав про свій перший фазодетектор з автономним живленням ... А потім мені пояснили що це не глюк а просто я невмію ним користуватися Хоча про конкретний випадок незнаю, прибор мутний малюнок поганий точніше нескажеш. А на рахунок професіоналів, воно то краще але виклик спеціаліста це не завжди зручно по часу\грошам іншим причинам, особливо в неділю ввечері. Тому як на мене перевіряти чи є кабель в стіні (безконтактно) можна і без спеціаліста. А на рахунок заміни, простіше стару лінію відімкнути пробити стробу на нову чи якщо дешево(щоб не ремонтувати потім декор кухні) короб прокласти.
sveta.anna3710 Опубліковано 28 Вересня, 2014 в 15:52 Автор #6 Опубліковано 28 Вересня, 2014 в 15:52 Проблему вирішено. всім дякую. на кабель в стіні пищить як скажений.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.