Перейти до змісту

Допомога сисадміна координаційному центру допомоги учасникам АТО

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Natali Natali Aryvaniuk

Друзі і знову будемо просити і надіятись на вашу допомогу, терпимість і розуміння гострої важливості ситуації!!!! ЦЕНТРУ КОНЧЕ НЕОБХІДНО КОМПЮТЕР, або два!!! Можна в оренду, користування, благодійною допомогою, будь-яким способом!!!

Повірте, це не моя шкура, бути попрошайкою, я свої кошти теж залучаю, постійно, ще з майдана. Була б можливість, далі, мовчки робила все сама, але хлопців багато, багато таких що в статусі "безвісті пропавших", полонених, в тч, поранені наші знаходяться в шпиталях інших міст!!! Мами на собі рвуться волосся!!! Центру конче треба той комп'ютер... Для зв'язку з іншими волонтерами, опізнань тих хто в Комі із решту переведення хлопців із статусу... в статус знайдені, опізнані знаходяться на лікуванні, зібрані з полону і тд!!! Це все можна зробити виключно централізовано!!!

Я віддаю свій комп, монітор теж знайдемо, потрібно все налаштувати - систему, офісний пакет, мережу і т.п.

zentr.jpg

Опубліковано

маю жорсткий старенький 80 гб, ІДЕ двд ром, дисковвод, і відяху правда прогріта але працює, можу відправити новою поштою в луцьк.

Опубліковано

маю жорсткий старенький 80 гб, ІДЕ двд ром, дисковвод, і відяху правда прогріта але працює, можу відправити новою поштою в луцьк.

І все це у самий відповідальний момент накриється ... На тобі небоже що мені не гоже ...

Опубліковано

І все це у самий відповідальний момент накриється ... На тобі небоже що мені не гоже ...

те що маю те і віддаю, а ти запропонуй щось потужніше , і5, ч хард на 2тб

Опубліковано

Є робочий Samsung SyncMaster 795DF, можу підвезти в Луцьку куди скажете.

Монітор звичайно морально й технічно застарілий, але все ж таки

Опубліковано

Знадобиться монік та роутер.

mix , там комп з ватерблоком, мож забереш ватерблок собі, а туда кулера просто втулити.

Приносити: або Перемоги, 14, штаб Самооборони Волині на 2-му поверсі, або вул. Червоного Хреста, 16, або Відродження, 10 фотосалон "Коніка", або пишіть куди підїхати.

Опубліковано

вийти з ладу може будь що, будь коли - треба мати резервні копії "чутливої" інформації

Опубліковано

вийти з ладу може будь що, будь коли - треба мати резервні копії "чутливої" інформації

Згоден. Але чим беушніше обладнання тим більші шанси цього. Крім того бувають ситуації коли важливо не лише зберігти інформацію, а швидко відновити роботу. А з беушним обладнанням зробити це не завжди просто.

Опубліковано

Для чутливої інформації є Гуглдрайв з архівами у трукріпті, звичайно якщо об’єми не великі.

Відновлення данних не залежить від старості обладнання, ми ж не говоримо про дискети 3,5"?

Суть не у б/У-шності. А в стані обладнання, яке б воно не було. Оцінити стан досить просто, для людини яка тямить.

Для офісної роботи - досить стабільного жорсткого диска, кількох флешок, не древньої конфігурації з двоядерним процом та 2ГБ оперативки для комфортної роботи.

Опубліковано

offtop

Для чутливої інформації є Гуглдрайв з архівами у трукріпті, звичайно якщо об’єми не великі.

Відновлення данних не залежить від старості обладнання, ми ж не говоримо про дискети 3,5"?

Так я і не про відновлення інформації мав на увазі. Воно й справді не залежить від старості обладнання :) Перечитай ще раз уважно моє попереднє повідомлення.

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

Актуально, але тепер - для "кінотеатрів" у військовий шпиталь. Особливо актуально - монітор побільше, хлопці туляться біля того "голубого огонька", що я їм завіз, а якщо врахувати, що половина з них - з загіпсованими руками-ногами, то трохи не зручно.(в ідеалі надибати б десь проектор, але то вже мєчти)

Опубліковано

Зато репертуар мають :) Ми з Ерікою на минулому тижні заперли їм певно з 500 дисків з фільмами.

Проектор не обіцяю, но пара ЦРТ моніків ше знайдеться (в комп втюхать пару дешевих РСІ відяшок і виводить картінко на 3-4 моніки одночасно)

Опубліковано

Ми з Ерікою на минулому тижні заперли їм певно з 500 дисків з фільмами.

афігєть... так в моєму компі ДВД не підключений, не хватило роз"ємів в БЖ (((

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...