Перейти до змісту

куплю масляний обігрівач

Рекомендовані повідомлення

Отже, постала потреба в купівлі масляного обігрівача (нового) для обігріву кімнати 15 м.кв.

Придивився до SATURN ST-OH1681 , по х-ках мені підходить:

Мощность: 1500 Вт

• Три режима мощности: 600/900/1500 Вт

• Номинальное напряжение: 220-230 В

• Номинальная частота: 50 Гц

• Площадь обогрева: до 15 кв. м

• Секции: 7

Особенности

• Регулируемый термостат

• Защита от перегрева

• Световой индикатор работы

• Колеса, облегчающие перемещение

• Отсек для намотки шнура

Подробнее: http://bt.rozetka.com.ua/saturn-st-oh1681/p200432/

saturn-st-oh1681_6076649.jpg

Проблема знайти такий, чи схожий по х-ках десь в наявності. Може хто з бордівців займається продажем побутової техніки, щоб замовити такий чи аналог, буду вдячний за всіпропозиції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розгляну всі пропозиції, купівля досі актуальна.

Можливо ще не завезли чи спеціально створюється ажіотаж? бо де не питаєш ніде немає ((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рекомендую масляні обігрівачі Термія (Вінниця).

Наше, перевірене.

З.І. Бери 2.5 кв.. будеш включати спочатку на 1.5 кв, а через пів години переводити на 1 кв і буде тобі і запас по потужності і жерти електрику буде помірно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рекомендую масляні обігрівачі Термія (Вінниця). Наше, перевірене.

В Луцьку вони десь продаються, чи шукати в неті під замовлення?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оптимально в неті. http://www.termia.com.ua (0504464757)

В нас на них ціни космос. Бери на 11-12 ребер, буде працювати собі на половину потужності і запас матимеш.

Включив ввечері.. вимкнув зранку, або поставиш таймер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оптимально в неті. http://www.termia.com.ua (0504464757) В нас на них ціни космос. Бери на 11-12 ребер, буде працювати собі на половину потужності і запас матимеш. Включив ввечері.. вимкнув зранку, або поставиш таймер.

Дякую ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оптимально в неті. http://www.termia.com.ua

Телефонував, в роздріб вже не продають ( продавали, але з передоплатою і + чекати місяць.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт,

маю набагато кращий варіант.

потужність 750 ват !!!! , коли нагріє приміщенння в підтримці 0.25 вата в годину.

Обігрівач P750T

Опалювальна площа:

• Основне опалення - 12-14 м2 (36-42 м3)

• Додаткове опалення - 13-15 м2 (39-45 м3)

Температура поверхні: 80С +/- 5С

Тип монтажу: Настінний обігрівач

Тип обігрівача: Довгохвильовий інфрачервоний електричний обігрівач, + конвектор.

Ціна 1600 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт, маю набагато кращий варіант. Тип монтажу: Настінний обігрівач Ціна 1600 грн

Дякую, але 1600 за обігрівач це закруто, мені потрібен саме масляний обігрівач і на 1 сезон, бюджет 700-800 грн. макс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а можна дізнатись, чому саме масляний радіатор а не конвектор?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт, маю набагато кращий варіант. Тип монтажу: Настінний обігрівач Ціна 1600 грн

Дякую, але 1600 за обігрівач це закруто, мені потрібен саме масляний обігрівач і на 1 сезон, бюджет 700-800 грн. макс.

В там-тамі продається за 700 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а можна дізнатись, чому саме масляний радіатор а не конвектор?

Масляний довше тримає температуру, коли нагріється, тому не так часто вкл/викл, можливо із-за цього буде менше "жерти" елекрики (я надіюсь), + конвектор не можна накривати, а на масляний накинули вологу пеленку і маєте ніби зволожувач повітря )

В там-тамі продається за 700 грн

Дякую, заїду сьогодні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В там-тамі по 699 грн. продають конвектори, а не масляні радіатори...

timoha2010: масляний радіатор з початку довго прогрівається, але при цьому "жере" електроенергію. конвектори, імхо, вважаються ефективнішими за масляні обігрівачі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

timoha2010: масляний радіатор з початку довго прогрівається, але при цьому "жере" електроенергію. конвектори, імхо, вважаються ефективнішими за масляні обігрівачі.

Та напевне жруть вони електроенергії одинаково, але я подивився на ті конвектори - дві пластинки і між ними спіралька, питання - за що там платити від 500 грн. і до 2000? А масляний так, довго прогрівається , але і довго тримає температуру.

Тому надав перевагу масляному.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Неактуально, обігрівач придбано.

В епіцентрі,масляний невеликий, 9 ребер, 900Вт, Термолюкс ціна 425 грн., для кімнати 11 кв.м. достатньо.

Кому цікаво, то ще були конвектори "Термія" 2000Ват за 795 грн. На 1000Вт і 1500Вт розкупили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...