Перейти до змісту

Розваги для дітей у Луцьку

tamiris

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зараз зима. Дитину вже не виведеш на увесь день на прогулянку і доводиться щось вигадувати, щоб урізноманітнити і її, і своє життя.

Зараз у Луцьку:

- відкрився "сезон" у ляльковому театрі. Вистави йдуть щонеділі о 12.00, квитки швидко розбирають, тому треба брати раніше. Квиток - 3 гривні.

-у драмтеатрі 16 числа повтор "Мауглі". Непогана вистава, йде годину, шоу, цікаво. Квиток - 4 гривні. Для дітей репертуар не такий багатий, але все ж щось показують час від часу.

- недалеко від б-ки Пчілки є музей військової техніки. Танки, гармати...Хлопцям цікаво буде. Ми були в травні.

-залізниця для дітей починає працювати з травня все літо.

-цирк приїжджає щоліта приблизно в кінці.

-"Тік і ток" - хоча там наполовину вже все потрощене, але по трубах цікаво полазити і самому. ;)

-малий мій любить ходити на 33-му до літака: крутить там колеса, холдить по сходах.

-зоопарк (не знаю, чи зараз працює).

- у "Там-Тамі" є кімната відпочинку (діти від 3 років). Там теж можна трохи дитині "потусуватись"

Є ще якісь ідеї?

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Сегодня кума поведала историю о том, как во время лазанья с сынишкой по трубам в "Тик-и-Ток", наткнулась на аккуратно наложенную кучку, прикрытую сверху туалетной бумажкой. Каково? :)

PS: Надо же, как нехорошо получилось.... У меня 800-ый пост - и про какашки... :)

Опубліковано

А ще є дитчий майданчик в парку, подарунок від Рошен. І біля Там-Тута.

Правда там зажди повно народу....

А взагалі, моя мрія, щоб в Луцьку був центр дозвілля для всієї сімї. Я бачив багато таких в штатах. просто супер, дітей за вуха не витягнеш.

Басейни різні, спортзали, зали для скейтбордистів ікуча всяких приколів. платищ 10 баксів і абонемент на весь день. Можеш входити і виходити з приміщення скільки хочеш. Супер!

Опубліковано

Ну немає слів.... (це про какашки). ;) В "Тік-Току" в трубах взагалі брудно. Після повзання все приходилось відчищати дуже довго.

А майданчик ще є біля Вопака на Відродження. Маленький, але моєму малому сподобалось.

От хтось би взявся зробити платний нормальний розважальний центр, можна і на вулиці, то було бт хоч куди дитину зводити погуляти. Але не біля заправки.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

З 28 лютого по 9 березня буде цирк. Дітям до 5 років - безкоштовно. Найдорожчий квиток 40 грн, найдешевший - 10.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Вношу коррективы - цены в кукольном театре поменялись с нового года. Теперь цена зависит от ряда, в котором собираетесь сидеть. Задние ряды так и стоят по 3грн за место, серединка - 4грн, а на первые 10 рядов билеты по 5 грн.

Опубліковано

Вчора мимоволі почула, що в Луцьк приїхала виставка чи то акваріумів чи ще чогось у тому роді. Хто знає про це? Місце, числа, ціна?

Опубліковано

Дуже актуальна тема. Я хотіла заводити подібну. Чула, що в "Мандрах", колишній "Зміні" в малому кінозалі демонструють мультики і дитячі фільми. Хтось проце чув? А в "Промені", взагалі, працює меньший кінозал?

Актуальна проблема, де організовувати дитині день народження, щоб дітки могли погратися, а не дорослі напитися. Тік-Ток себе вже віджив.

Опубліковано
А в "Промені", взагалі, працює меньший кінозал?

а что, "Версаль" отменили уже?

lumax, ты там кино теперь крутишь? :lol:

Опубліковано
А в "Промені", взагалі, працює меньший кінозал?

а что, "Версаль" отменили уже?

lumax, ты там кино теперь крутишь? :D

:( Точно! Я й забула!!! Старію :lol:

Опубліковано
Актуальна проблема, де організовувати дитині день народження, щоб дітки могли погратися, а не дорослі напитися

Хорший вариант - пикник на природе. Нашему очень понравился такой праздник. Но сейчас еще холодно...

Опубліковано
Актуальна проблема, де організовувати дитині день народження, щоб дітки могли погратися, а не дорослі напитися

Хорший вариант - пикник на природе. Нашему очень понравился такой праздник. Но сейчас еще холодно...

А коли день народження? Тут на Молоді кафе дитяче будують. До літа, напевно, буде.

Опубліковано
Тут на Молоді кафе дитяче будують. До літа, напевно, буде.

Неужели?!! Наконец кто-то сообразил построить детское кафе и в нашем городе! Жду не дождусь...

Не могу сказать как на счет празднования ДР, но знакомые говорят что после ремонта кафе в Вопаке \возле Собора\ очень даже неплохое. И для деток интересно - там вроде на втором этаже фонтанчики и пр. Информация не проверена \временно :)\. И цены на знакомые нам с детства пирожные приемлимы. Надо заглянуть, поностальжировать...

Опубліковано

Звісно, так і роблю із старшим сином. А менша народжена в зимовий період. От і мудруємо.

Хотілося б, щоб було не просто кафе, а з ігровими штучками.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Мені цікаво як поживає тік і ток сьогодні?там все так як було загаджено?чи вони вже шось поправили?хто був недавно,поділітся враженнями

чув щось схоже відкрилось в торговому центрі "Варшавський",хто був,що знає?

Опубліковано
Мені цікаво як поживає тік і ток сьогодні?там все так як було загаджено?чи вони вже шось поправили?хто був недавно,поділітся враженнями

да вроде тик и ток уже полгода(а может ещё больше) как закрыт

Опубліковано

правильно закрили - але у Промені закрили і перенесли у Варшавський - на третій поверх, змінили цінову політику

Опубліковано

Стало дорого, дуже дорого. Площа атракціонів зменшилась. Раніше це був великий зал, а тепер між сходами зробили навіс із трубами. А в загашникових зальчиках поставили автомати. Нічого доброго. Краще вже був "віджитий" "Тік і ток" в "Промені" :(

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Порадьте, де можна відсвяткувати дитині 10-ти річчя? Можливо на сьогодні є якісь заклади (окрім адреналіну та мадагаскару)?

А можливо хтось порадить з власного досвіду?

Опубліковано

Мого сина запрошували на таку річницю у БоулінгКлюб. Прийшов дуже задоволений.

Клуб здається десь на Волі

Опубліковано

не знаю чи працює саме диско бар - але мій малий і туди ходив зовсім недавно на ДР. Чи то дискобар чи що я не знаю. Вечором попитаю.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А мені Тікіток більше подобається у Варшавському якраз. Там набагато чистіше, ніж було у Промені, і автомати з"явились нові.

Мого сина запрошували на таку річницю у БоулінгКлюб. Прийшов дуже задоволений.

Клуб здається десь на Волі

Мабуть ви маєте на увазі Зефір. Він в районі Київського майдану.

• 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...