Перейти до змісту

Як ви щодо воїнів у депутатах?

difoto

Чи проголосували б за батальйонних командирів?  

94 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

вибори - вони тому і називаються виборами, бо люди мають вибирати з-поміж кандидатів

отут і варто рівнятись на інші країни

бо в нас ще з часів СРСР прохідного кандидата нав’язують відповідно до ситуації в країні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь

Соромітник, от постав себе на місце сучасного кандидата в ВРУ. Як переконати виборця, щоб він проголосував за тебе? Може ділами і поступками? А якими ділами і поступками? От Лапін воював на Сході, командував вояками, відповідав за них. Це діла і поступки? Чи від тебе вимагатимуть дитячих майданчиків і площадок? А чи це справа кандидата в депутати, чи все ж мерії. Звідки кандидат має залучати кошти на ці ніштяки? Яка місія депутата саме в цей час у ВРУ? Відбивати гроші за дитмайданчики, чи все ж максимальні можливості сконцентрувати на збереженні і зміцненні країни, не заігруючись з олігофренами?

Депутат має ресурс у вигляді помічників, які формалізують законотворчість, але в цій творчості головне принциповість і чесноти. Розумієш, Лапіну закинуть набагато більше, якщо він пройде в ВРУ. В нього набагато більший моральний багаж і відповідальність, ніж в інших політиків-кандидатів. Ще один важливий чинник. За Лапіним стоїть більшість Самооборони Луцька. І я, наприклад, як один з Самооборони, буде перший моніторити і контролювати його діяльність, бо певним чином також підставляюсь захищаючи його. Кожен з вас може прийти в Самооборону і отримати прямий звязок з Ігорем. Чи ви маєте таку ж можливість з іншими кандидатами, чи проб'єте їх богемність?

Позиція, всі вони такі, от знову дориваються, піаряться на війні - вона принесла б однозначно більше бонусів, бо жодної відповідальності, тільки критика. Майдан навчив, що потрібно діяти, переборювати оту байдужість, лінь і допомогти громаді по мірі сил. Тому я підтримав Ігора. І це й моя відповідальність також.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, ти мене переконуєш чи себе ?

Якщо після війни обирати когось бо він воював - то Майдан нічого вас не навчив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця політична система - річ в собі. Їй пофіг окупація, війна. У можновладців впринципі нічого не змінилось. Єдине, частіше тре виступити і щось сказати перед труною. Вибираючи когось з них, шукаючи в них господарника, професіонала, ми отримаємо на виході ще одну підпорку системи, вже обучену і злагоджену. Потрібно оновлення принципово іншим типом людей. Так, і з ними будуть проблеми, непорозуміння. Але як казав Гавел, це виправиться за п'ять років а не за п'ятдесять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчора мені подзвонили з виборчого штабу і попросили допомогти з агітацією за Лапіна

Тепер мій телефон, який я давав під патруль самооборони використовується ким завгодно. Зашибісь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лапін підтримується Самообороною, в борчий штаб повністю на її основі, ніхто телефонів не зливав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні, 25 вересня, лучани матимуть змогу поспілкуватися із Ігорем Лапіним. Бесіда буде про злощасну війну, довгоочікуваний мир та ці "кляті" вибори.

Зустрічі відбудуться:

17.30 - заасфальтований майданчик у дворі гуртожитку № 6 (вул.Кравчука, 36);

18.40 - біля спортмайданчика зі сторони будинку Кравчука, 26 а;

19.50 - на дитячому майданчику у дворі ЖК "Колізей".

Запрошуємо лучан приєднатися до відвертої розмови про головне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...