Перейти до змісту

Викрадено велосипед Stevens

Chirik_Chirik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

19.09.2014 приблизно о 21:30 було викрадено велосипед Stevens.

Це сталось в районі гостинця, а саме біля піцерії Тарантелла (лєтніка)

Хто може десь бачив, або має якусь інформацію про велосипед, телефонуйте за номером 0665196570. Буду дуже вдячний.

З особливих прикмет, то на велосипеді було встановлено вилку жовтого кольору.

Ось останнє фото велосипеда.

На фото обидва велосипеди було викрадено.

post-23712-0-27504500-1411223786_thumb.j

Опубліковано

співчуваю. і де ж та сволота їх потім реалізовує... рано чи пізно когось з злодюг впіймають і не у міліцію здадуть, а запросять бордівчан, у кого падлюки вкрали залізного коня, поговорити "по душах"...

Опубліковано

сьогодні в 8,20-8,30 ранку бачив такий на трасі Луцьк-Ковель.рухався по трасі в сторону Ковеля.бачив в с.Змеинець.заповнився бо собі такий планую купити.

Опубліковано

Chirik_Chirik, велосипед був прив'язаний?

Велосипед був не прив'язаний, але стояв в такому місці, що він завжди був на виду, поки не стемніло(

сьогодні в 8,20-8,30 ранку бачив такий на трасі Луцьк-Ковель.рухався по трасі в сторону Ковеля.бачив в с.Змеинець.заповнився бо собі такий планую купити.

Їхав саме він?

Наскільки я знаю, то він в Луцьку такий єдиний і неповторний

Опубліковано

Велосипед був не прив'язаний, але стояв в такому місці, що він завжди був на виду, поки не стемніло(

Сорі, але на тлі останнього піку крадіжок двоколісних, ну так, щоб не ображати власника і його корєша - дуже тупо.

А от на противагу, власник чорного двохпідвісу пришвартував до перил ЦУМа свій транспорт, та ще й забрав сідуху, щоб нікому не лоскотала липкі ручонки...

Опубліковано

Звісно, і замок - не панацея, але він хоча б ускладнює злодію процес викрадення. А так - велосипед фактично самі віддали.

Ну так і виходить. Через свою ж дурість тепер пішоход.

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...