Figaro Опубліковано 14 Січня, 2015 в 20:18 #26 Опубліковано 14 Січня, 2015 в 20:18 Того що з Рівного в живу бачив, перед тим як давати гроші переписав дані паспорта. Подав до міліції, надіюсь що допоможуть...
BkSeo Опубліковано 14 Січня, 2015 в 20:25 #27 Опубліковано 14 Січня, 2015 в 20:25 перед тим як давати гроші переписав дані паспорта. ну. в такому випадку, шанси повернути свої гроші - значно збільшуються. Удачі.
Dumi Опубліковано 31 Січня, 2015 в 05:58 #29 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 05:58 Доброго дня. Зараз почастішали випадки обману. Прочитайте основні правила безпеки при угодах - http://olx.ua/bezopasnost/Офіційна підтримка Olx
bosuy Опубліковано 31 Січня, 2015 в 06:43 #30 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 06:43 Мені ха останні 3-4 місяці вже разів з 7 дзвонили, хотіли кинути на грошенята! І переважно звонять предстаіляються. Кажуть що хочуть щоб я відправив товар!пропонують вибір між наложеним платежем і перерахунком на карту приват банку! Кажу що мені немає різниці як вам зручно так і зробим!(підсвідомо вже знаю що це якійсь "разваднячок" бо звонять з номера який починається на 094) опонент який хоче отримати товар питає в мене номер карти і ПІБ. Кажу дільки номер і ПІБ щоб звірив чи правильно ввів номер карти! Далі відбувається наступне! Він мені каже що протягом години скине гроші але від часної фірми! Кажу ок і кладу трубку! Після того проходить деякий час і мені вже звонять з номера 056(Дніпропетровський код) представляються представниками приват банку починають питати за баланс на карті тд.тп . останній раз то в мене на карті було лише 5грн кажу шо маю 5 грн то бідолаха аж поклав трубку! Образився чи що! Ну я вже і не став перезвонювати! Га цьому сайті є номерок http://kto-zvonil.com.ua/number/094/8853296 "типу покупця"Так як з такими випадками стикаюсь не в перше, то я вже просто починаю сам з тих горе грабіжників знущатись! Підключив на лайф бонуси за вхідні дзвінки з інших мереж і заробляю. Таке раджу і іншим! Грощей приходить не багато але всерівно приємно! І перш ніж відправляти куди небуть товар чи купувати в когось що небуть через олх вбийте в гуглі номер продавця якщо хочете купити. Чи покупця який вам звонить. Випадків море і номерів так само багато вже є!
nicolay Опубліковано 31 Січня, 2015 в 15:27 Автор #31 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 15:27 да зараз і на карточці страшно тримати гроші, дякую за корисну інформацію, до мене теж так дзвонили.
bosuy Опубліковано 31 Січня, 2015 в 15:56 #32 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 15:56 Та ці махінатори кожен раз придумують нові схеми чому дивуваьись
bormotuha Опубліковано 31 Січня, 2015 в 16:00 #33 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 16:00 Та ці махінатори кожен раз придумують нові схеми чому дивуваьись Здоровий глузд ніхто не відміняв.
bosuy Опубліковано 31 Січня, 2015 в 16:02 #34 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 16:02 Та да але ніхто не буде ніц робити
andrik_w Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 17:08 #35 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 17:08 Апну темку новим шахраєм.Цей з Луцька, так що буде всім актуально.Про все попорядку.Хочу купити телефон, нарив на OLX на таке оголошення.Позавчора подзвонив, поговорили, все так як і в оголошенні, ніби не підійшов дівчині, вибрала Айфона а цей тра продати.Говорив що має клієнтів на цей телефон і ніби більше дають але платять після отримання. Але казав що можна щоб зустрілись. Вчора я думав, а сьогодні вирішив домовитись про зустріч. Позвонив зранку, той звісно мене не пам'ятає, але через трохи часу ніби згадав і сказав що протягом дня позвонить на коли можна зустрітись.В обід він мене набрав і знову казав що є клієнти які дають не мало і менше ніж за 2200 не віддасть. Я погодився, і знову чекав дзвінка про остаточну зустріч. Через дві години я не витримав і став його набирати регулярно через 20-30 хв. і результат один і той самий - або зайнято ( з кимось розмовляє), або не бере трубки.Так кілька годин. Я ради цікавості вбив його номер в гугл і там виявив деяку інфу про нього.От вся інфа про цього продавця - звати ніби Едуард.Номер телефона - +380976845828.Тут на його жаліються як на шахрая (мошенник...торгует мобильниками...после получения денег перестаёт выходить на связь...!!!)Посилання на його оголошення на OLX.Його сторінка Вконтактє.Його профіль тут на борді - An MatskevichВсім хто захоче мати з ним справу рекомендую кілька разів подумати.У мене все.P.S. Поки два дні він водив мене за носа із тим телефоном апарат на Розетці подорожчав із 2799 до 4299грн. А думав чи брати в нього чи на розетці. От такі пироги.
jack74 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 17:13 #36 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 17:13 я не зрозумів, то чим він тебе обшахраював? Тим, що не передзвонив???
andrik_w Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 17:21 #37 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 17:21 я не зрозумів, то чим він тебе обшахраював? Тим, що не передзвонив???мошенник...торгует мобильниками...после получения денег перестаёт выходить на связь...!!!
jack74 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 18:30 #38 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 18:30 ти українську розумієш? спробую ще раз я не зрозумів, то чим він тебе обшахраював? Тим, що не передзвонив???чи ти просто копіпастиш з забора?Ти розумієш, що ти людину обзиваєш ШАХРАЄМ не маючи на це ніяких підстав. Такими словами не кидаються.
MrVes Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 18:40 #39 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 18:40 Ти розумієш, що ти людину обзиваєш ШАХРАЄМ не маючи на це ніяких підстав. Такими словами не кидаються.А ТС значить кинули усі ці муфлони, чиї прізвища і номери карточок він виклав?
andrik_w Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 18:46 #40 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 18:46 ти українську розумієш? спробую ще раз я не зрозумів, то чим він тебе обшахраював? Тим, що не передзвонив???чи ти просто копіпастиш з забора?Ти розумієш, що ти людину обзиваєш ШАХРАЄМ не маючи на це ніяких підстав. Такими словами не кидаються.Перечитай мій пост ще раз і перейди по ссилкам. А потім щось кажи.Защітнічок)))))П.С. Я до нього звонив разів із 10, з них 7 було зайнято ( з кимось розмовляв) а 3 не брав труби. Це типова поведінка нормальної людини чи шахрая? Якби норм.людина не хотіла продавати то взяла б трубку і це сказала. А шахрай просто морозиться. І зробив висновок не копіпастом а аналізом всіх даних. А про шахрая потрібно повідомляти ТІЛЬКИ коли він тебе наї.ав? Якось так.
MrVes Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 18:52 #41 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 18:52 А про шахрая потрібно повідомляти ТІЛЬКИ коли він тебе наї.ав? Так. Прямо як про оголений провід під напругою - усе на власному досвіді
bosuy Опубліковано 23 Березня, 2015 в 21:35 #42 Опубліковано 23 Березня, 2015 в 21:35 Нова а може не нова мутка від разваділ! Кідають в олх оголошення з заниженими цінами на девайс для заманухі! Коли просиш відправити каже :"ой я тільки з нової пошти, відправляв,не забрали" просить передплату! Каже хоча б 100грн надорогу! Попав недавно на такого! Ну думаю давай номер карти скіну 100грн вроді не багато! Він мені скінув номер карти кажу в мене карти нема(преревірив реакцію) ! А він мені:"ну то відправите гроші я вам відразу вишлю" вже з цього ясно було шо він кідане! Ну думаю кідати не буду перезвоню скажу що кінув гроші, а в друг! Та все таки той шановний навіть не брав трубки! Його номер +380935679193 підписаний як Артур Козачок з Нової Праги Кіровоградської області! Може де знов появиться то щоб ви мали на увазі!І поняв ще одне! Як хтось писав з форумчан що халяви ніде нема! Не варто вестись на халявні ціни на товар
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.