Перейти до змісту

Телевізійні тюнери

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт. Ось збираємось купити телевізор. Зупинився на LG 32LB551U.

Там вказано, що він підтримує Cl+, DVB-C, DVB-S2 DVB-T2.

Т2 це як мені пояснили потрібно купити карту та антену і буде працювати, а ось DVB-S2 це що таке?

Читав що потрібно докупити тарілку і буде ловити супутникові телеканали і тюнер вже не потрібний. Питання як тоді ті канали налаштувати ?

Поясніть будь-ласка, а то завжди користувався простим телевізором, а тут на тобі :)

Опубліковано
DVB-S2 це що таке

в тв є вбудований супутниковий тюнер + HD підтримка

Читав що потрібно докупити тарілку і буде ловити супутникові телеканали і тюнер вже не потрібний.

як сказати, трк україна, інтер, 2+2 під час футболу, нло,xsport не буде, тому що ці канали кодовані. в телевізорі будуть показувати тільки некодовані супутникові канали (1+1, новий,ictv і інші)або додатково купувати платні картки (НТВ,екстра тв,триколор).

Т2 це як мені пояснили потрібно купити карту та антену і буде працювати

на рахунок купівлі карти варто почекати, можливо розкодують (а може і ні :D) і будуть показувати без карти.

Опубліковано

Тобто, потрібно тільки купити тарілку та підключити у телевізор і там уже будуть канали такі як на аналоговому телебаченні + ще можна якось самому шукати канали та водити коди і переглядати їх ?

Опубліковано

І ще питання чи можливий перегляд каналів тих які пропонують майстри з Варшавки за 1200 грн (тарілка + тюнер) Кажуть буде більше 100 каналів, чи цей тюнер, що у даному ТВ не буде їх показувати.

Опубліковано
ще можна якось самому шукати канали та водити коди і переглядати їх ?

вводити ключі не вийде, так як в супутникових тюнерах, принаймні я поки не бачив телевізори з емуляторями для ключів, тому повторюсь, кодовані канали не можна буде переглядати.

Підтримку в телевізорах DVB-S2 в основному роблять для офіційного (платного) перегляду через картки або для німців наприклад, бо в них центральні канали не кодовані на супутнику, навіть HD

Опубліковано

спутниковое(аналоговое или цифровое) и наземное (аналоговое или цифровое) телевидение-две разные вещи

первое - антены для приема сигнала

второе - тюнера

вбейте в гугле - и все поймете

Опубліковано

А що це за картки і чи варто їх купувати.? Думаю кращий варіант поставити весь комплект супутникового телебачення.

Опубліковано

А що це за картки і чи варто їх купувати.? Думаю кращий варіант поставити весь комплект супутникового телебачення.

кращий варіант поставити весь комплект супутникового телебачення. І ще: теж думав 32 купляти, всі вмовляли більшого (друзі , продавці), напр 40. Купив 39 і не жалію, справді 32 замала.

Опубліковано

кращий варіант поставити весь комплект супутникового телебачення. І ще: теж думав 32 купляти, всі вмовляли більшого (друзі , продавці), напр 40. Купив 39 і не жалію, справді 32 замала.

шо это за цифры 40-39-32?

спутниковые тарелки обычно таких размеров 60-90-110см

оптимально брать 90

Опубліковано

шо это за цифры 40-39-32?

спутниковые тарелки обычно таких размеров 60-90-110см

оптимально брать 90

Я думаю автор описав розмір дисплея телевізора якого він збирався купувати :)

Опубліковано

І ще питання чи можливий перегляд каналів тих які пропонують майстри з Варшавки за 1200 грн (тарілка + тюнер) Кажуть буде більше 100 каналів, чи цей тюнер, що у даному ТВ не буде їх показувати.

Буде, за виключенням кодованих каналів, за умови підключення телевізора до тарілки.

Опубліковано
Т2 це як мені пояснили потрібно купити карту та антену і буде працювати

на рахунок купівлі карти варто почекати, можливо розкодують (а може і ні :D) і будуть показувати без карти.

власне сьогодні розкодували частину каналів, власники телевізорів з підтримкою T2 , які не купували модулі, можуть пробувати налаштувати ці канали, направивши антени на Підгайці (для луцька)

Опубліковано

антена ефірна,дециметрова.Без модуля тільки пару каналів відкритих показує.Модуль-ціна питання в районі 30-35$

Опубліковано

Краще окремого комплекта(супутникового, три головки+ НТВ) з тюнером наприклад "Оpenbox SX4 HD" нічого не має. ІМХО.

І тєлік бери чим побільший, бо пожалієш потім повір))

Опубліковано

антена ефірна,дециметрова.Без модуля тільки пару каналів відкритих показує.Модуль-ціна питання в районі 30-35$

модуль вже не треба

От себя могу добавить что из 32 телеканалов открылись такие:

1. УТ-1;

2. 1+1;

3. 2+2;

4. Интер;

5. ICTV;

6 СТБ;

7. Новий Канал;

8. НТН;

9. ТЕТ;

10. Тоніс;

11. Мега;

12. К-1;

13. Україна;

14. Enter-фільм;

15. 5 канал;

16. 112-UA(Аріадна)

17. Банк ТБ;

18.Голдберрі;

19. М-1;

----ДВа местніх канала откриты и плюс один тест канал.

Остаются закрытими:

1. Business;

2. НЛО ТБ;

3. ZOOM;

4. K-2;

5. Кіноточка;

6. Ескулап ТБ;

7. DOBRO;

8. Pixel;

9. Вінтаж;

10. XSPORT.

Опубліковано

модуль вже не треба

Тобто, якщо у мене у телевізорі такі тюнери " Аналоговый, DVB-T, DVB-C" то що мені просто взяти новий пошук каналів і з'являться 19 безкоштовних каналів?

Роз'ясніть будь-ласка.

Опубліковано

модуль вже не треба

Тобто, якщо у мене у телевізорі такі тюнери " Аналоговый, DVB-T, DVB-C" то що мені просто взяти новий пошук каналів і з'являться 19 безкоштовних каналів?

Роз'ясніть будь-ласка.

якщо в телевізорі тільки DVB-T, то модуль не допоможе, тільки зовнішній приймач. Зараз в DVB-T показує 6 каналів 1+1, уніан, тві, евронюз і ще якісь.

Опубліковано

НІ. В тебе DVB-T, а потрібно, щоб був DVB-T2.

2Олл: Чи можливо в нас купити тюнер Т2 зовнішній, так би мовити не офійійний, а якись подешевше?

з Китаю від 25 доларів. думаю місяць-два і хлине поток тюнерів.

Опубліковано

Зараз в DVB-T показує 6 каналів 1+1, уніан, тві, евронюз і ще якісь.

Можливо малось на увазі DVB-T2?

малося на увазі DVB-T. телевізор куплений ще до ери початку Т2. спочатку було 8 каналів

при скануванні - вбудованний тюнер в телеку Samsung (DVB-T) знайшов вісім цифрових каналів (явно не зеоновських) : 24 , 1+1 , ТВІ , Ubr, Перший , Евроньюс , Перший діловий і Unian TV (40-вий чи 41 канал 626000KHz) зараз здається 6 каналів показує.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...