justice777 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 14:11 #26 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 14:11 Мається на увазі волинянин не географічно, а по духу - намагався організовувати тут виробництва (Калвіс, як приклад), вибивати бюджетні фінансування на соціальні програми та інфраструктуру Волині...
Igor DMX Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 14:15 #27 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 14:15 Хай з Богом спочиває! Його ніяк не можна ставити в один ряд з французами, бондарями, башкаленками і гунчиками.... Він був - Волинянин!А чо, Гунчик теж волинянин, з Камінь-Каширського ж.за гунчиком особливих звершень, окрім занепаду автозаводу щось і не чути. та й у новій посаді сумнівно що він чимось прославить Волинь.
Onil Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 14:26 #28 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 14:26 eNyk, можливо не поклав рядок цегли, не був змішувачем на будівництві, але за допомогою його ми всі їдемо на Світязь по гарній дорозі, є в на і лікарні, школи. Особисто знаю про школи. Це все відбулось при ньому.В районах, по області-хтось сидячи біля компа цого не бачив(особисто про вас не кажу нічого поганого, але й є такі). Питання про гроші, де і за які це все було інше, але є.Не кожен знас зробив стільки, ми завжди шукаєш "бока".
Vitaliy L Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 14:34 #29 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 14:34 та й у новій посаді сумнівно що він чимось прославить Волинь.А чим Клімчук прославив Волинь?п.Cherman вступати у дискусію і ламати списи, чеснокажучи, немаю ні часу ні бажання. З Б.П. доводилося декілька разів зустрічатися по робочих питаннях - все зрозуміло, конкретно і позитивно. Був нормальний, простий і людяний. Порівняти культуру спілкування з іншими чільниками області .... краще промовчати.А загалом в інеті багато інформації можна знайти:http://www.volynpost.com/news/11121-lytva-dopomagatyme-vdyhnuty-zhyttia-u-volynski-selahttp://www.viche.lutsk.ua/borys-klimchuk-novyy-chas-potrebuye-novyh-lyudey-id500/http://old.kurier.lt/?r=11&a=59
Maniko Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 14:45 #30 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 14:45 Щось в статті на волиньпост не написано як помер, своєю смертю чи "допомогли"?
viktor Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 14:46 #31 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 14:46 Клим був підлизою для усіх президентів, починаючи від Кучми і, особливо, закінчуючи Хамом. "Педагог від бога" умів нагинати усіх підлеглих під себе і бути хазяїном області, а "важкі часи" пересиджувати на дипломатичних посадах, не маючи відповідної освіти. На килимок до нього бігали і силовики, і судді, і чиновники. Тому мені не зрозуміло, що такого доброго для кожного він зробив. Це був типовий чиновник радянського типу, вмілий актор, вірний слуга влади, який чітко виконував вказівки з центру.
phantom Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 14:58 #32 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 14:58 є в на і лікарні, школи. Особисто знаю про школи. Це все відбулось при ньому.Про школи суперечливе питання. Чомусь дуже запамяталося як він піднімав питання про те що б в усіх сільських школах туалети були в приміщенні школи, а не на подвір'ї. І на всю Волинь. по ВТ, соромив директора якоїсь школи, що там так не зроблено, а тим директорам інших сільських шкіл, які не виконають цієї його вказівки, погрожував великими неприємностями. Так от, один старий вчитель, почувши від мене про таку ініціативу губернатора, скрушно похитав головою і сказав що якби Клвмчук належно фінансував школи це питання можна було б вирішити і без втручання зверху. А так, на словах, кожен розумний ... Я тоді промовчав і подумав, що дійсно в нас багато охочих зробити образно кажучи "дитячий майданчих" і видавати себе за великих господарників ...
Natalia Blagovirna Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 15:02 #33 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 15:02 Щоб хто не казав, але такого вже не буде....блін, шкода......
mix_forever Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 15:15 #34 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 15:15 Кажуть,в таких випадках потрібно говорити хороше,або нічого.Але не тоді коли мова йде про публічних осіб. Сорі.хай но Януковчик загнеться - також будемо сумувати ?кінці в воду?Що наштовхнуло на таку думку?було достатньо фінансів на якісну закордонну медицинуНе зовсім зрозуміло у кого. У Клімчука? Мається на увазі що він лікувався в дорогих західних клініках?мається на увазі що він лікувався (на постійній основі) в кращих умовах ніж середньостатистичний українеціЗевс, ти дибіл (можеш мене обгаджувати скіко влізе, думку мою то не змінить, а лише укріпить - ти неадекват). Без образ. Нікого не захищаю, але за Януком ніхто сумувать не буде. Не того рівня ти знак поставив. Де Янук ,а де Климчук. Янук - маразматик, з манією накопичення. А Климчук тобі чим аж так не вгодив?? Я незаангажована особа, підприємець, мені ні холодно ні жарко, але чисто по-людськи - шкода людину.З.І. А то шо чиновники лікуються краще, так то давно всім відомо. Хочеш когось зрівняти - гоу на мітинги, а то в тирнетах писати ви всі хероі...Тьфу... А людину шкода.. Земля пухом.Без образ, люди, але хоча би троха думайте шо і де пишете... Бомага вона то терпить, а гугловий кеш помнить... Будьмо людьми...Одні броніки і каски роблять, а інші мертвих політиків обсирають... Красунчики, хулє...
mix_forever Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 15:29 #35 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 15:29 І да, Зевсику, ти би про себе подумав, хто за тобою плакати і шкодувать буде, і який спадок ти лишиш після себе....
yu2007 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 15:44 #36 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 15:44 Зевс, ти дибіл ...Оце так поворот. Я так розумію, Мікс все ніяк не може пробачити рекламу, зроблену йому Зевсом.
Ko3bMa Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 16:17 #37 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 16:17 Оце так поворот. Я так розумію, Мікс все ніяк не може пробачити рекламу, зроблену йому Зевсом.Мало того, що офтоп, так ще й некропост. І нафіга?
mix_forever Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 17:09 #38 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 17:09 yu2007, видихай... життя продовжується
Zerotul Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 17:12 #39 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 17:12 Чего вы пристали к человеку. Умер так умер. Аллах(Будда, Иисус, макаронный монстр) ему судья. Счас еще все тут пересретесь из-за смерти одного гражданина.
Zevs_Isver Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 17:44 #40 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 17:44 Зевс, ти дибіл дякую І да, Зевсику, ти би про себе подумав, хто за тобою плакати і шкодувать буде, і який спадок ти лишиш після себе.... та аби не гірше зробив Зевс, ти дибіл ... Оце так поворот. Я так розумію, Мікс все ніяк не може пробачити рекламу, зроблену йому Зевсом. та то не реклама була, то був останній "шасн" забрати ноут і гроші але то все оффто з оффтопів Одні броніки і каски роблять, а інші мертвих політиків обсирають... Красунчики, хулє... я ще й "скатина и русский шпион"
phantom Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 17:53 #41 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 17:53 я ще й "скатина и русский шпион" by the way хороша фраза для статусу . Я маю на увазі лише "русский шпион".
Dorothy Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 18:10 #42 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 18:10 Щось в статті на волиньпост не написано як помер, своєю смертю чи "допомогли"?Кажуть, ніби онкозахворювання
Dorothy Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 18:20 #43 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 18:20 Що б не говорили про його діяльність, але те, як він пішов зі своєї посади, заслуговує на повагу - він був мудрим... і хитрим, звісно.
Dorothy Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 18:38 #44 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 18:38 Не факт. Це вже як Бог дасть ... Якщо людині суджено жити довго - виживе навіть в тайзі, навіть без термометру та аспірину, а якщо має померти - не врятують всі гроші світу ...Це правда - згадати хоча б Стіва Джобса.
phantom Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 19:09 #45 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 19:09 Що б не говорили про його діяльність, але те, як він пішов зі своєї посади, заслуговує на повагу - він був мудрим... і хитрим, звісно.Не знаю як кому, але мені було огидно дивитися як він ставав на коліна ...
Bit Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 19:10 #46 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 19:10 Не факт. Це вже як Бог дасть ... Якщо людині суджено жити довго - виживе навіть в тайзі, навіть без термометру та аспірину, а якщо має померти - не врятують всі гроші світу ...Це правда - згадати хоча б Стіва Джобса.Стів Джобс у темі про Клімчука. в мене фейспалм настільки лютий, що досі долоню від чола не можу віддерти.
Dorothy Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 19:18 #47 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 19:18 Не знаю як кому, але мені було огидно дивитися як він ставав на коліна ...... а мені було огидно дивитися на "розправу" над Башкаленком
MrVes Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 19:25 #48 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 19:25 Він був таким яким він був і зробив те, що зробив, і смерть цього не змінить. P.S. Розумійте хто як хоче.
Nokian Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 19:29 #49 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 19:29 намагався організовувати тут виробництва (Калвіс, як приклад), вибивати бюджетні фінансування на соціальні програми та інфраструктуру Волині...Хай спочиває з Богом.Але вибивав він у першу чергу покірність у директорів шкіл та головних лікарів.Ще дуже врізалось в память, як гуляючи в парку з одним журналістом , ніде нікого не було і близько, але цей ,,сторожовий пес демократії,, говорив про Клімчука лише Борис Петрович...Система дуполизництва була організована по вищому розряду.
phantom Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 19:46 #50 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 19:46 Не знаю як кому, але мені було огидно дивитися як він ставав на коліна ...... а мені було огидно дивитися на "розправу" над Башкаленкомситуція з Башкаленком - це всього навсього політична розправа. Скажемо так - чоловічі ігри. Він знав куди ліз, в який час, в якому регіоні, а тому повинен був би бути готовий до такого повороту подій (міг би підшукати більш надійніше місце де ховатися). А от ставати по добрій волі на коліна, не під дулом автомата, а за власним бажанням - такий вчинок, як на мене, чоловіка не прикрашає. (Випереджаючи можливі коментарі: коли на Театральному майдані ставили на коліна омонівців, відразу я відчував не до них, а до організаторів цього дійства. Не хочу їх виправдовувати (омонівців), але гідності у них, навіть поставлених на коліна, було більше ніж у тих хто їх змушував до цього).
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.