Перейти до змісту

GPRS-анлім від МТС за 100 грн/міс

Рекомендовані повідомлення

http://mts.com.ua/ukr/hyperactive.php

Одне погано - що лише до 28.02.2008 р., а там можуть прикрити, або якусь додаткову плату брати.... а я вже буду переходити!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Класно придумали <_< :

"Увага! Плата 100 грн з ПДВ стягується незалежно від дня календарного місяця, коли розпочато використання послуги. Наприклад, якщо Ви вперше скористаєтесь послугою 05.12.2007, з Вашого рахунку буде стягнуто 100 грн, а необмежений доступ до Інтернету надаватиметься до 31.12.2007."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Думаю врядли прикроют или повысят цену....уж больно конкуренция на рынке да и УТЕЛ не дремлет.

Отткока клиентов им не нужно. Да и врядли они будут конкурентам домашним юзверям которым АДСЛ или ЛАН подавай а так новости посмотреть да почту почитать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одне погано - що лише до 28.02.2008 р., а там можуть прикрити, або якусь додаткову плату брати.... а я вже буду переходити!

Ну це вони зробили для теста, подивитись як підключатись будуть, як будуть качати, як це вплине на мережу і щоб не влитіки крепко, якщо щось піде не так. А якщо все буде ок, то, напевне, далі продовжать...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я вже качаю музон і фільми на повну :) Тепер маю інет, про який мріяв - завжди зі мною, необмежений, і відносно швидкий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відносно швидкий.
ключове слово -- ВІДНОСНО. Такий зв'язок не буде для мене цікавим, поки не перейдемо на 3G :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я вже качаю музон і фільми на повну :) Тепер маю інет, про який мріяв - завжди зі мною, необмежений, і відносно швидкий.

Яку там швидкість скачки показує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Без еджу ~10 кб/с, а едж у МТС у Луцьку майже відсутній.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну не знаю... в мене досиь часто при з'єднанні з'являється буква E...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да і не тільки в Луцьку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене рекорд - 31 кбайт/секунду. Це дорівнює хорошому 256 кбіт з'єднанню. Середня швидкість 28-29 кбайт. Ось скріншот:

IMG263-1199172643.jpg

Не знаю, не знаю... в тих районах, де я буваю - практично скрізь є EDGE. І швидкість на скріншоті тому підтвердження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, 28 Кбайт це так непогано! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну... на роботі в мене інет від фотакома - так там всього 18 кбайт за секунду ;) А дома (і не тільки дома - а скрізь, де є МТС) я маю 28 кбайт :) Це, я вважаю, непогано!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на котрий день МТС гроші за це бере? А то в мене вже друга доба пішла, і поки що нахаляву виходить :smile-zachot:

Правда швидкість бажає кращого. Фактично 7 кб/с, іноді EDGE прорветься, то буває піднімається більше, ніж 10 кб/с. Максимум, що я за ці два дні бачив, то було 15 кб/с.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене теж такий прикол, я навіть гроші переказав на інший номер і всеодно в неті сиджу :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот ще один варіант мобільного інету http://www.intertelecom.ua/ru/tariffs/internettariffs/online вроді покриття в Луцьку є, але центру обслуговування немає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшов свою стару карточку, їй приблизно рік. Коли ввімкнув телефон з нею, то пише UA UMC, при перевірці рахунку МТС перший тариф. Що робити? чи все нормально, достатньо поповнитись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене текий прикол: при підключенні до нету починають приходити ussd повідомлення з інтервалом 5-15сек такого змісту L1,C0:Your account balance is 270 and about to be consumed, please recharge, TC=4 Це практично не дає номально в неті сидіти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот ще один варіант мобільного інету http://www.intertelecom.ua/ru/tariffs/internettariffs/online вроді покриття в Луцьку є, але центру обслуговування немає

Варіат Інтертелекома буде значно цікавіше по швидкості ніж МТС чи CDMA Ukraine, тому що БС оператора підтримують технологію Rev.0 Центр обслуговування буде точно найближчим часом ну максимом(хоча навряд) до кінця червня, але точно раніше

От

EVDO в Рівному тестується. Продаватись почне десь в лютому. Швидкість зараз 250 - 650 kbps. Для прикладу на Motorola V3c:

http://piccy.info/view/a447369a6ead4a23edbf55f680aa423b/

Максимум що вдалося впіймати:

http://piccy.info/view/b664fd138e86c150b6aecce03a266c0c/

;)

Як заявив їх власник технологія буде запущена в всіх обласних центрах де є ліцензія.

Єдина проблема телефони то CDMA Rev.0, но якщо потрібно прямий номер з хорошим покриттям

http://intertelecom.ua/ru/aboutcompany/cmap

Не забезпечивши нормальне покриття по області не запускаються, самі бачите Волинська(лише Луцьк, Ковель, Горохів, Цумань), а Рівненська досить непогано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ситизен, ты немного пургу несешь, ибо EV-DO(именно так) как раз таки и используется в МТС Коннект, а Rev. 0 это cdma2000 1X - 2,75G, тогда как EV-DO - полноценные 3G.

вместо того, чтобы по форумам лазить, читай Википедию, там все чьотко и понятно описано. А еще следи за написанием и смыслом своих постов, в них зачастую разобраться невозможно: отсутствие пунктуации и аморфное употребление непонятных фраз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам не знаеш

По-перше

Однако, стоит отметить, что реализованная фаза cdma2000 1X все же не является полноценным 3G, ибо не дотягивает до обязательных двух мегабит. Поэтому ее чаще называют 2.5G.

И именно стандарт cdma2000 1X EV-DO подразумевается под 3G

Дальше

CDMA2000 1x RTT (скорость передачи до 153 кбит/с)

Використовує CDMA Ukraine, Intertelecom, Velton, Newtone в Україні

Rev. 0 і Rev. A можна порівняти лише з GPRS і EDGE на GSM

Тоді в Україні

Rev. 0 використовує Peoplenet(всі бази) end Intertelecom(не всі)

Rev. A використовує лише МТС Коннект!(в 450 частотах) планує Peoplenet і CDMA Ukraine

Rev. 0 vs Rev. A

Различие между этими двумя стандартами в скорости. Rev. 0 позволяет получать данные с максимальной скоростью 2,4 Мбит/с и отправять со скоростью 0,6 Мбит/с. Таким параметров явно не достаточно для осуществления полноценного видеовызова. Rev. A предлагает абонентам скорость передачи данных на получение 3,1 Мбит/с, и на отправку - 1,8 Мбит/с. Этого достаточно для видеоразговора.

Проблема в тому що я не згадав що МТС також вже 3G?

Стандарт зв'язку то залишається

cdma2000 1X!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пурга несусветная.

Сам не знаеш

По-перше

Однако, стоит отметить, что реализованная фаза cdma2000 1X все же не является полноценным 3G, ибо не дотягивает до обязательных двух мегабит. Поэтому ее чаще называют 2.5G.

И именно стандарт cdma2000 1X EV-DO подразумевается под 3G

я говорил о EV-DO, а не про 1Х, ты тупишь.

Дальнейший разговор не имеет смысла пока ты не почитаешь доки по стандартам.

ЗЫ у СДМА Украина стандарт связи сдма, даже на сдма2000. Самый простой и первый. ок. 150 килобит и аддыхаем. Rev A или EV-DO там не пахнет. RTFM!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Послухай, що говорити з людиною як прочитала

Википедию
и думає що все знає
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ггг.. блондинка :D

если я увижу человека, который прочитал Википедию, я точно скажу, что он все знает! :)

А ты перестань строить из себя умника. Или хотя бы прочитай о том, что говоришь, в компетентных источниках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я то якраз таки читав..........

А з людиною яка вирішила по вийоб...сь, і не знає що вона хоче і

бред несёт о том что

а Rev. 0 это cdma2000 1X - 2,75G

і всяке інше немає бажання говорити чи ще щось об'яснювати що знаєш точно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...