Перейти до змісту

Taobao - найкращий шопінг в Китаї за вигідних умов.

Narcissa

Рекомендовані повідомлення

Шановні форумляни, пропоную Вашій увазі шопінг на найбільшій торговій площі Китаю - Taobao.com

Каталог посилань http://taobao.emska.ru/

Всі ціни на сайтах в юанях, 1 юань - 2.37 грн 1 дол.= 6,5 юаней (можливі незначні коливання курсу +/- 10 коп).

Як рахувати кінцеву вартість товару:

Ціна сайту*1,3 + доставка по Китаю (середня ціна доставки по Китаю 15 юаней)= Ваша ціна в юанях

Завжди враховуйте ціну доставки по Китаю, навіть коли вона не вказала. Китайці - це китайці. Продавець може в одному оголошенні не вказати ціни доставки, а в іншому вказати або вказати її тільки в своєму магазині, або зробити безкоштовну доставку по певних провінціях Китаю. При покупці товару та доставка завжди вилазить! Якщо все ж доставка по Китаю вийде безкоштовна, то я Вас повідомлю і по бажанню врахую ці кошти у вартість доставки на Україну. Якщо ви замовляєте кілька товарів в одного продавця тоді доставка рахується один раз на кожен кг ваги.

Послуги посередника в Китаї, страховка, відсотки за зняття коштів та переказ посереднику, та відсотки за конвертацію валют вже включенна в коефіціент.

Достака в Україну 15$/кг чекати 2-4 тижні від моменту відправлення посилки в Україну, але бувають форс-мажори (чим більша вага загального відправлення, тим менша сумма оплати).

Вагу замовлення буду рахувати кожному окремо по прибутті посилки. Ви оплачуєте лише реальну вагу вашої посилки, максимум можу округлити вагу до 50. Наприклад ваше замовлення 125 г буде округлено до 150 г.

Можливе видалення коробок для зменшення ваги замовлення, а також зрізання ярликів. Це обговорюється окремо.

Оплата проводиться у два етапи:

1. Після отримання від мене листа з реквізитами і сумою до оплати, ви оплачуєте 100% своє замовлення на карту ПриватБанку і я його викупляю. Товар викупляю на протязі 24 годин після оплати, щоденно окрім вихідних.

2.По прибутті посилки до мене я окремо зважую кожне замовлення і рахую вартість доставки конкретно для Вас. Про суму оплати повідомлю, після оплати доставки ви можете забирати своє замовлення.

Всі замовлення будуть перевірені на ЯВНИЙ брак в Китаї і в разі виявлення браку замінені. Товар перевіряється на відповідність замовленої кількості, розміру (НЕ замірами, не вимірюється довжина устілки), кольору (не тіні). Посередник не рахує кількість гудзиків. Беріть до уваги і той факт, що якість зображення кольору на різних моніторах різне і іноді можуть відрізнятися на фото з сайту. Нерівність шва і рядка не є явним браком! З об'єктивних причин посередник не може перевірити натуральність шкіри, хутра, марку, правильність написання бренду і т.п, обраних вами речей тому - за це я не несу відповідальності. Дивлячись на специфіку інтернет покупок можливе мінімальне не співпадіння реального вигляду речі із фото на сайті, прошу це враховувати. Для того щоб звести ризики до мінімуму раджу обирати продавців і оголошення з високим рейтингом, а також ті оголошення, де є реальні фото речі. Товар поверненою не підлягає, але якщо Вам не підійде замовлена річ по якихось причинах, то я можу виставити її на продаж в цій темі.

По Україні пересилаю Новою Поштою або Укрпоштою.

Маєте запитання? - пишіть в skype: azia.shopping

Як замовити?

Замовлення прошу надсилати на e-mail: [email protected]

В темі листа пишете: Луцький форум і своє псевдо на форумі.

Текст листа прошу заповнювати по схемі:

1. Прізвище та ім’я

2. Ваш контактний номер телефону

3. Посилання на товар, його назва, розмір та колір, фото. А також варіант заміни.

4. Адресу та спосіб доставки.

Приємного шпоппінгу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аліекспресс наше всьо ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АЛі не наше всьо. Є таке що на тао як не крути виходить дешевше навіть з оплатою послуг посередника і доставкою по вазі. Тай є такий товар що на алі його немає.

Питання до ТС а рідину берете в посилки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тьма задроцтва, питання просте, чим ви кращі, скажімо за той же MisterTao?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АЛі не наше всьо. Є таке що на тао як не крути виходить дешевше навіть з оплатою послуг посередника і доставкою по вазі. Тай є такий товар що на алі його немає.

Питання до ТС а рідину берете в посилки?

Візьмемо, якщо вона не легкозаймиста. Але рідини не можна ввозити в Україну авіадоставкою, можна морем. Це буду довше по часу. Умови і спосіб перевезення певних рідин чи батарейок, буду уточняти зі своїм повередником в Китаї та перезізниками.

Кілька про особливості транспортування деяких товарів:

Кожен наш клієнт може самостійно ознайомитися з законодавством України і отримати максимально достовірну інформацію. Всі товари, на які поширюються обмеження, поділяються на; категорично заборонені, умовно допущені і т.д. Необхідно відчути різницю між цими категоріями. Заборони можуть відрізнятися не тільки від країни, в якій проживає замовник, але і від обраного способу перевезення (авіа, ж / д транспорт і т.д.). Наприклад повітряним шляхом не можна перевозити з Китаю в Україну рідини, в тому числі крему, парфумерну продукцію, шампуні, рідку побутову хімію. У цю ж категорію потрапляють батарейки.

Заборонені до перевезення товари:

• Вогнепальна зброя різноманітних видів, у тому числі боєприпаси до неї, холодну зброю, будь-яке військове спорядження.

• Психотропні, наркотичні, радіоактивні, отруйні, вибухові, легкозаймисті та інші небезпечні речовини.

• Іноземна валюта, як і грошові знаки України.

• Облігації держ. позик РФ, також лотерейні квитки, цінні папери (навіть анульовані).

• Піротехніка, вибухові речовини всіх типів, сірники, горючі суміші та пірофорні сплави.

• Мечі, кортики, шаблі, списи, багнети, боєприпаси і подібна зброя.

• Фоточутливі матеріали (непроявлені).

• Представники фауни, флори, які занесені до Червоної книги. Деривати також відносяться до даної категорії.

• Лікарські препарати.

• Аудіовізуальні матеріали, друкована продукція, в тому числі образотворча, тільки в тому випадку, якщо вони може заподіяти шкоду інтересам інших держав або їх окремим громадянам.

• Дорогоцінні метали, незалежно від їх виду і стану. Камені, які відносяться до дорогоцінних, якщо вони не оброблені і не є частиною заводських ювелірних виробів будь-якої складності.

• Необроблений перли, вироби з нього.

• Камені і самоцвіти у вигляді сировини, гірські породи, мінерали, і навіть грунт. Зразки полеонтологіі.

• Напівкоштовні камені, якщо вони не оброблені, в тому числі бурштин. Транспортування цих товарів може бути дозволена за наявності спеціального дозволу Комітету країни.

• Матеріали філателії, поштові марки, якщо їх вартість перевищує 200 ДМ по каталогу «Міхель».

• Матеріали, які представляють культурну цінність, при чому вони можуть відноситься до найрізноманітніших областям. До культурних цінностей зазвичай належать предмети, створені більше ста років тому.

• Матеріали філателії, які не підлягають каталогізації. До них можна віднести різні друковані проекти, проби та оригінали художників, рідкісні різновиди. Архівні матеріали з філателістичних випусків, які представляють певну цінність для країни виробника.

• Сувенірні вироби, навіть сучасні, а також предмети культури, навіть якщо вони підлягають серійного виробництва, але виготовлені не менше п'ятдесяти років тому.

• Предмети та зразки декоративно-прикладного, образотворчого мистецтва, які виготовлені понад 50 років тому. До цієї категорії відносяться музичні інструменти, поштові марки, твори друку, філателістичні матеріали іншого виду, грамплатівки. Пересилання перерахованих предметів не заборонена, вони можуть транспортуватися різними видами транспорту за умови наявності спеціального свідоцтва. Даний документ спеціальної форми можна отримати в Державній службі контролю над переміщенням матеріалів, що представляють історичну, культурну чи іншу цінність для країни.

• Речовини, які легко спалахують (сюди відносяться склади, що містяться в запальничках, а також аерозольних балонах і подібних предметах).

• Предмети непристойного характеру заборонені в поштових відправленнях.

• Оригінали документів, що засвідчують особу (внутрішні та закордонні паспорти, військові квитки, трудові книжки тощо). Допустима транспортування через кордон лише копій зазначених документів, а також довідок, які завірені нотаріально.

• Програмне забезпечення різного виду, записане на флеш-карти, диски CD, знімні жорсткі диски пам'яті та інші носії інформації.

• Біологічно препарати без дозволів і супровідних документів.

• Посадковий матеріал, насіння, т.к дана продукція є подкарантійной. Тара для перевезення подібних рослинних матеріалів до транспортування також не допускається. Заборона не поширюється на продукцію, що має відповідні сертифікати держінспекції України з карантину рослин.

• Квітковий пилок, продукція бджільництва, в тому числі мед, стільники, вироби з них.

• Овочі та фрукти свіжі, гербарії, рослини та колекції комах без спеціальних супровідних документів.

• Тварини живі, їх опудала та окремі частини (роги, плавники, шкури, м'ясо). Для перевезення матеріалів з ​​цієї категорії необхідно мати дозвіл на експорт. Даний документ видається Міністерством охорони окр. середовища України.

• Потрібен спеціальний дозвіл на перевезення черв'яків, п'явок та інших комах, які необхідні для обміну між дослідницькими інститутами.

• М'ясо, сало в сирому вигляді, ковбаси і подібні продукти тваринництва. Домашні сири, масло, молочні продукти та вироби з риби (в'ялені, Копча і т.п.).

• Всі предмети, які становлять за своїм характером або упаковці небезпека для працівників пошти і транспортних компаній, здатні забруднити або зіпсувати інші інші поштові відправлення та обладнання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де на Тобао товари для рибалки? Тицьніть носом)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

майже все, що виробляється в самому Китаї присутнє на aliexpress дешевше та без посередника, ще можна через chinaprices пошукати. а те, що до Кітаю імпортується, на taobao у половині випадків вдвічі дорожче, ніж на ebay, а в інших випадках – підробка. imho, канєшно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На містертао нема безкоштовної доставки - ацтой, підтримую алі, просто і безкоштовно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доречі, за три роки на алі я вже тричі скористався послугою повернення грошей за покупку. один раз попав на шахрайство – повернули без питань за день, другий – посилка не приїхала (аккумулятори, що не дивно). 3 дні. третій раз попав на підробку. продавець не погодився навіть на часткове повернення грошей, запевняючи мене, що я не можу відрізнити підробку від орігіналу (мова про велозапчастини). я звернувся до арбітражу з проханням на 50% повернення. за 2 дні повернули.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де на Тобао товари для рибалки? Тицьніть носом)

Все для риболовлі http://s.taobao.com/search?q=%B5%F6%D3%E3&commend=all&ssid=s5-e&search_type=mall&sourceId=tb.index&spm=a215z.7106357.5803581.d4908513

Вибачте, що довго відповідаю, маю обмеження - 3 повідомлення на добу(

майже все, що виробляється в самому Китаї присутнє на aliexpress дешевше та без посередника, ще можна через chinaprices пошукати. а те, що до Кітаю імпортується, на taobao у половині випадків вдвічі дорожче, ніж на ebay, а в інших випадках – підробка. imho, канєшно

Смію з Вами не погодитись, на Таобао дуже багато оригінальних брендових товарів є. Треба знати, де шукати)) Ціни також різні.

У нас індивідуальній підхід, до кожного клієнта. Ми завжди допоможемо з пошуком і вибором товару, якщо клієнт того потребує. Ми викупляємо товар завжди по актуальній ціні і на неї ж нараховуємо комісію, тому у клієнтів немає проблеми з поверненням залишкових коштів, як це є на Містері Тао.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Смію з Вами не погодитись, на Таобао дуже багато оригінальних брендових товарів є. Треба знати, де шукати)) Ціни також різні.

я натрапляв на таке тільки у випадку, коли виробництво для якогось бренда розміщено в Китаї, але неліквід чи може крадене з завода потім потрапляє на taobao, бо продати треба швидко, aliexpress для того не підходить – там умови досить жосткі.

не думайте, я не збираюсь відлякувати ваших клієнтів чи щось таке. на все є свій покупець, але щоб знайти щось дійсно цікаве на taobao треба дуже багато часу та натхнення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...