Перейти до змісту

Не раджу магазин Жжук, тай обслуговування в них не потрібне

doc_man

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виникла дурна ситуація!

Куплений у них тел. Lenovo A390T пропрацював всього місяць почав швидко розряджатись!

Відразу відніс по гарантії до них.

Хлопчина сказав нічого страшного таке в них буває і всього лиш потрібно замінити батарею,

це мене порадувало, але у них це в Луцьку не можливо, тому відправили експертам-спеціалістам у Львів та сказали чекати від 14 до 45!

Через місяць я телефоную та мені кажуть не зрозуміло що з телефоном і він поїхав в Київ.

Ще тиждень він їздив і ось телефонують та кажуть тел. не поремонтували, тому що експерти виявили розкручування телефону до цього.

За 45 днів його хто хоч міг розібрати, тай самі навіть китайці не якісно скласти, але з мене зробили дурня, сказали ремонтувати за свої кошти так як тел. не підлягає гарантійному ремонту.

Як діяти дальше?!

Шо за фігня...

Опубліковано

Інспекція з питань захисту прав споживачів у Волинській області

43016 м. Луцьк, Вул. Ковельська, 8

E-mail: [email protected]

тел./факс: (0332) 72-48-26, 72-62-33

В.о. начальника Інспекції ГОРІШНИЙ Володимир Іванович

http://www.volzah.lutsk.ua/

Опубліковано

Хлопчина сказав нічого страшного таке в них буває і всього лиш потрібно замінити батарею,

а чого зразу не замінили на місці батарею?

Опубліковано

якщо маєте документи про те що здали на гарантію та зберегли чек - пишіть заяву в відділ захисту прав споживачів

вони при прийомці мали оглянути і вказати на такі нюанси як "розбирався"

+ з них вимагайте "акт про негарантійність" виданий Авторизованим СЦ а не "спєци оглянули"

раз не вказали і катали десь місяць - то це вже не ваші проблеми де він розбирався по дорозі до СЦ

.

хоча якщо не маєте документів чи чека - ваш зальот

.

але найдієвішим може бути дзвінок на гарячу лінію Lenovo (треба дась на сайті подивитись) + лист на пошту і розповідь про кльових продавців і файний сервіс

Lenovo ще ті маразматики по сервісу - пістона можуть вставити доброго продавцям і вирішити ваші проблеми

Опубліковано

Lenovo ще ті маразматики по сервісу - пістона можуть вставити доброго продавцям і вирішити ваші проблеми

Ну бред.Леново і гадки не має, де продаються у нас 90% їх виробів.І не має жодного звязку , впливу і відношення до Жуків.

Модель А390г не завозиться офіційно в Україну Леново, тому ніяк гарантійно виробником і не підтримується.

Отже всі питання гарантії залежать виключно від продавця.

Звідси і треба танцювати.

Опубліковано

якби це був офіційний телефон Lenovo - все було б чьотко, я не лазив і не дивився чи ця модель ввозиться офіційно

тому не треба умнічати так сильно, якщо порадити нічого толкового не можеш

.

а якщо він не офіційний, то ще лекше - вони не зможуть дати офіційний акт про відмову

а значиться розкатати їх не складе особливо труднощів

звичайно, за умови що маєте вищеописані документи і трішки часу

Опубліковано

1- Якби цебув офіційний телефон-його вже б давно безкоштовно відремонтували б.

2-Якби в покупця були документи-сумніваюсь, що його просто так відшили б.

Опубліковано

а чого зразу не замінили на місці батарею?

В луцьку не має сервісу для Lenovo та сказали у них не має таких батарей...

а потім взагалі сказали, що погоріли якісь модулі і потрібно паяти і відправили в Київ!

1- Якби цебув офіційний телефон-його вже б давно безкоштовно відремонтували б.

2-Якби в покупця були документи-сумніваюсь, що його просто так відшили б.

навряд чи офіційнний так як на кришці дешевий напис Маде ін Чіна

з документів тільки їхня заява на надання ремонту

Опубліковано

Ну офіційність ввозу не визначається дорогиій чи дешевий надпис на кришці. Я просто точно знаю, бо у всіх оптовиків нема цієї моделі в списках офіційних.

Основний документ для гарантії- це товарний чек, який підтверджує покупку саме цього товару саме в чьому магазині.В конкретний час.

Опубліковано

якщо чеку немає - то нема і підтвердження що ви його купували

впринципі на цьому обговорення можна закінчувати

але можете скан паперчика все ж скинути сюди (тільки замалюйте прізвище і дані)

глянемо що там у вас написано

P.S.: тільки не в оригіналі замальовуйте :)

Опубліковано

Також були проблеми з сервісом у цьому магазині. Пропало зображення з екрана на Леново А760, заніс їм сам телефон, документи, чек, коробку. Єдине що я не знайшов у себе це навушники. Дівчина відмовилась приймати телефон. Про ремонт також казали, що від 14 до 45 днів. Плюнув я на ту всю гарантію та заніс у АйСіті, там мені замінили дисплей за 3 дні (ціна 370 грн)

Опубліковано

сказали чекати від 14 до 45

Про ремонт також казали, що від 14 до 45 днів

Звісно, можуть ремонтувати і 45 діб, і 180, якщо ви на це погоджуєтесь. А якщо не погоджуєтесь, то вимагаєте ремонту в термін згідно закону (14 діб), плюс пишете заяву на видачу подібної моделі з підмінного фонду (згідно закону магазин має його мати). З власного досвіду скажу що це дієво. Мій випадок "успішного розрулювання" з телевізором в Ельдорадо описаний тут.

Опубліковано

Вчора телефонував, кажуть у них є акт про негарантійність виданий Авторизованим СЦ в звязку з розкручуванням телефону до цього. Хлопчина каже, що він коли оглядав телефон на це не звертає увагу, а цим займаються спеціалісти, тому сказав так як спеціалісти дивились і відправили їм акт то ніякого тепер відношення їхній магазин не має..... Телефон я не забирав, почав погрожувати та показувати своє незадоволення їхнім ТАКИМ ставленням, не знаю що дальше, сказали будуть вирішувати !!!

Опубліковано

ну все якби і так ясно - якщо телефон сірий то гарантії вони не мають самі

тому будуть розповідати отакі байки кожному хто до них звернеться

цікаво як то АСЦ виписав акт на несертифікований телефон :)

.

жадні люди економлячи дюже часто влітають на більше бабло :) то аксіома

Опубліковано

телефонували замінять телефон

Може почитали, що ми тут аргументовано написали?:) Радий за тебе!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...