Перейти до змісту

Дизайн Двушки 74 кв.м

purepower2

Рекомендовані повідомлення

Вечора доброго! Підкажіть в якій програмі можна зробити базовий дизайн квартири ( потрібно розставити мебель, ліжка, столи , прихожу , телевізор і т д ) Маю от таке планування.

Велика кімната і кухня - схід, спальня - південь.

dizjpg_1295278_13428997.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

PRO100

Якби я ще вмів у ній працювати )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну а як же ж Ви хотіли? не хочете вчитися, тоді в Пеінті розставляйте квадратики, може так буже простіше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

PRO100

http://bit.ly/1l93E8M

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дуже зручна та легка у використанні програма Sweet Home 3D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дуже зручна та легка у використанні програма Sweet Home 3D

вже скачав. Дякую! Спробую. Тут і відео як що і до чого .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Базовий дизайн не зробите. Зробите, щось подібне до дизайну і то майстер Вас може не зрозуміти. Тому краще беріть картинки з журналів і з нету і тоді краще майстру зможете донести свою думку.

Бо базова картинка - це зовсім не те, що Ви хочете. Світло, кольори, пропорції - все відіграє велику роль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

PRO100

670px-Arrange-Your-Furniture-Step-2.jpg

;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот що мені намудрив один дизайнер , але я не зовсім поняв що таке "остров" )))

IMG2014042_1079430_13429236.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Остров" это проект кухни, когда разделочный стол (с плитой и мойкой, к примеру) находится по центру комнаты.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

upd.

таки підказали :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та це такий комод на кухні з круговим доступом (ну і плитою, умивальником і т.д.)

Детальніше тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавий план, але наскільки я знаю, спальні неможна робити там де газовий котел...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

забагато хочете втулити в цю квартиру. Прикол в тому, що в квартири, що у нас плануються, вони плануються по мінімальних вимогах наших ДБНів.

А це для дизайну рівне знаку "СТОП".

Бо наші ДБНи і дизайн то речі несумісні. В нас будують аби хватало на мінімальні потреби людині. Де лягти, де перекусити і де водичкою облитись. Тобто коробки.

І щоб дизайну було комфортно то завжди треба розраховувати, що якщо це двокімнатна, то тре робити з неї однокімнатну, а три- робити двокімнатною.

інакше це просто зміна функціоналу простору на мінімальній площі. Де всерівно буде все накупу! причому тре вкладатись додатково грошима в інтерєр і комфортні речі.

РОЗУМІЄТЕ, це взагалі болюче питання. Мало хто вирішує бізнес образно, комплексно! Всі звикли мати шаблон і по ньому гнати будівництво.

Єдине добре, що є індивідуальне будівництво, інакше це був би повний отстой, совок №2 тільки шпакльований.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прикол в тому, що в квартири, що у нас плануються, вони плануються по мінімальних вимогах наших ДБНів.

Наскільки мені відомо то менше квартир у будинках, що будуються зараз, можуть ще бути квартири т.з. соціального житла. Але у нас його ніхто не будує, бо просто не вигідно. :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як склалась ситуація??? (не хтось штучно створив, а реально ситуація сама заходить в глухий кут).

В ДБН вказано мінімальна площа кімнати, мінімальна площа кухні, туалету і тд і тп. Проектант розробляє планування і виходить квартира.

Далі забудовник, щоб продати починає мінімізовувати витрати і роздувати рекламу.

І реклама звучить наступним чином: "Комфортні трикімнатні квартири індивідуального планування, хороші однокімнатні та двокімнатні."

Насправді ж в ДБН не вказано рівень якості житла як приклад для готелів ДБН.

Почитати ДБН для готелів там чітко вказано, який з них є 2 зірки, який 3 зірки, а який 5 зірок (норми площ,, набір приміщень і все інше)!

Насититься ринок і буде можливість комусь робити новий бізнес. Модернізовувати старі планування під новий простір.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Якщо зробити студію, то можливо поставити бар-стійку http://dreamstone.ua/content/barnye-stoyki-iz-kvarca/, щоб розділити простір і дуже гарно виглядає)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...