Перейти до змісту

Шельвів

grugoriy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хтось рибачив в цьому році в Шельвові?Після дня рибака вартість рибалки 50 гривень.Що там зараз ловиться?

Опубліковано

27 липня був там. Грошей не платили тому що ніхто за ними не прийшов. На поплавочну вудку і на убійцу карася зловили декілька карасиків. Сусід зловив декілька карпиків поплавочною на кукурузу, але він ловив в камишах, там болото і треба високі чоботи.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Був вчора.Думав що я з другом самі розумні)) виїхали майже в три години ночі( щоб раніше місце зайняти, бо свято всетаки) приїхали десь в 4.20. заїзджаїм на став і тут Йоп твою дивізію!! це пі....., я в шоці майже ВСЕ!!! ВСЕ!!! зайнято.Поїздивши і походивши пів годни біля ставка сіли відразу за дамбою, був чоловік і ми за ним, нормально повезло, в 5 ранку ще приїзджали то за нами повтулювалися.Я стільки людей давно не бачив.Кльов був хєровий, на "убийцу" карасік на долоню дуже-дуже рідко,мій друг на пружину ліпив корм(карп)на гачки кукурузу, до,12год. два карпа 700,800грм. і один карась500грм.,я вісім карасиків і все. Час від часу, люди напроти бігали з підсаками і щось там кричали і тягали, значить карпік був активний. На убійцу чіпляв кукурузу, бо цей мій друг раніше тут так ловив, так як я чіпляв одну попадався карасік без проблем, почав вішати по дві, три, совав карпіка рідко але ловив, приблизно 700грм.там його багато(але два тижні тому), а вчора не хотів на ту кукурзу брати.Місцеві тих же капрів ловили.Бойли з горохом завозили на лодках, думаю вони добре кормили місця і саме туди завозили,як результат щось там активно совали, думаю тиж же карпіків 700грамових сам бачив бойл з горохом і витянутих два карпа.Плата 50 грн. день, друг домовився 50 за двох, ну ми і розраховували до обіда, так що нормально.Ставок не поганий, берег хороший, якби ще карпік на ту кукурузку попадався частіше то взагалі булоб добре а так слабовато.((

• 4 тижня потому...
  • 7 місяців потому...
Опубліковано

Хто був в цьому році ??? Яка оплата за день , або пів дня ???

казали хлопці які іздили тиждень назад шо по 50 за день, зловили пару хороших карасів і карпиків. Я б сам туда поіхав якби було ближче, а то трошки далековато
Опубліковано

Хто був в цьому році ??? Яка оплата за день , або пів дня ???

казали хлопці які іздили тиждень назад шо по 50 за день, зловили пару хороших карасів і карпиків. Я б сам туда поіхав якби було ближче, а то трошки далековато

Був вчора до обіду --- результат на трьох --- 13 карасів ((( Кльову не було ...

post-7896-0-62903500-1430568487_thumb.jp post-7896-0-49412200-1430568501_thumb.jp

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Хтось недавно їздив в Шельвів? Яка зараз плата 50 чи 100грн?

пару тижнів назад було 50 грн за день

Опубліковано

inhelp, Друже, чого не розкажеш про минулу рибалку в Терешківцях ;-)

Та ніяка рибалка вийшла, всього впіймали 5 карасиків, на трьох, на уху вистачило... Ввечері в суботу "власники ставка" висипали прицеп прикормки в ставок зі сторони джерел біля хатки --- от і все ...

Опубліковано

так потрібно було туди і закидати)))

Ми просто коли їхали додому пішли глянути що там висипали , от тоді і побачили що там корм... А охоронець казав що там греблю роблять --- ми і повірили... коли ввечері запитували його...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...