Перейти до змісту

Підкажіть хорошу платформу для інтернет-магазинів

Blondihelen

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть хорошу платформу для інтернет-магазинів, яка була б пристосована до нашого ринку. В мене вже є один магазин на платформі shopium, але нею не дуже задоволена. Хочу зараз запустити нтернет-магазин з великою к-стю товарів, розглядала wix (величезна к-сть яскравих шаблонів і можна було б зробити симпатичний магазинчик), але як виявилось wix теж має суттєві недоліки).

Моливо в когось вже є інтернет-магазини чи мо стикалися з цим питанням. Буду дуже вдячна за допомогу.

Опубліковано

opencart для нашого ринку саме те, він безкоштовний, є купа шаблонів від 30 до безкінечності доларів, старт займає день.

Опубліковано

Безкоштовний двіжок цікавить чи платний?

платний мене цікавить

opencart для нашого ринку саме те, він безкоштовний, є купа шаблонів від 30 до безкінечності доларів, старт займає день.

дякую, зараз гляну. Я правда думаю, що безкоштовних нормальних не буває))
Опубліковано

Платний це не панацея взагалі, opencart безкоштовний, велика кількість прихильників, недорого коштує "допиляння", платні двіжки коштують чимало грошей + "допиляння" коштує теж чимало грошей, тому що спеціалісти, які тямлять їх мало, і вони про це знають, тому ломлять ціни - це моя думка.

Opencart за пару років потіснив багатьох і досить успшно.

Платний теж не панацея, в основному люди скупляться на хороший сервер, сервер коштує нормальний від 50 баксів в місяць, під середній магазин на 5-10 тисяч товарів. Є платні які грузять сервер так, що треба досить путужного сервера, який буде коштувати вже від 150-300 баксів в місяць. Враховуйте всі нюанси.

Раджу не купувати в студій, тому що в них як правило свої двіжки, які потім буде важко допилювати комусь зі сторони, який не знає архітектури й так далі. Тому якщо купуєте, то купуйте той яким багато хто користується.

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...