bodia88888 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 21:46 #126 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 21:46 Таки моя версія, під час матчу, була вірною. От сукі
Onil Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 21:46 #127 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 21:46 ZLOvSmetane, так тупити, що голів можна напропускати.
ZLOvSmetane Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 21:52 #128 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 21:52 ZLOvSmetane, так тупити, що голів можна напропускати.Ахха.. накаркав.. їм ще треба 2 голи забити вдесятером.. нереально..
bodia88888 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 21:55 #129 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 21:55 Шо, пропустили??? Бо я немаю змоги дивитись
Onil Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 21:57 #130 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 21:57 Накрутив Тьомку нашого, паразіт))Наші всі йдуть далі. Всіх з перемогами!!!bodia88888, 2-2, загал 2-4 наші йдуть далі
bodia88888 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 22:04 #131 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 22:04 <p><br />2-2, загал 2-4 наші йдуть далі <br /><br /></p> ще й пару купонів получать за нічию. Вапще файно Ярмола і Беланда по три матча дискваліфікації получили.
w1se Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 22:06 #132 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 22:06 Чудовий футбольний вечір, всіх наших з перемогою в 1/16, чекаєм на жереб завтра в 14:00
ForZa Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 06:04 #134 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 06:04 Ярмола і Беланда по три матча дискваліфікації получили.Суркіс сказав, що апеляцію будуть подавати. Подивимось...
Volyniaka Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 11:41 #135 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 11:41 Молодці, всі пройшли далі і поклали в копилку збірної 4 ігрових очки і плюс бонуси за вихід в 1/8 Ліги Європи.Чудово закінчився день (після чергового обвалу гривні, хоч футбол порадував).Соррі за оф-топ, але не збірної, а підняли рейтинг України, як країни, члена УЄФА.А настрій таки-так - підняли наші!
yura-patriot Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 12:17 #136 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 12:17 1/8 Ліга ЄвропиЕвертон-Динамо Київ.Дніпро-Аякс. Мда.....,має бути дуже цікаво.
ForZa Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 12:28 #137 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 12:28 1/8 фіналу Ліги Європи«Эвертон» (Ливерпуль, Англия) — «ДИНАМО» (Киев, Украина)«ДНЕПР» (Днепропетровск, Украина) — «Аякс» (Амстердам, Нидерланды)«Зенит» (Санкт-Петербург, Россия) — «Торино» (Турин, Италия)«Вольфсбург» (Германия) — «Интер» (Милан, Италия)«Вильярреал» (Испания) — «Севилья» (Испания)«Наполи» (Неаполь, Италия) — «Динамо» (Москва, Россия)«Брюгге» (Бельгия) — «Бешикташ» (Стамбул, Турция)«Фиорентина» (Флоренция, Италия) — «Рома» (Рим, Италия)З усіма можна грати! Динамо першу гру грає на виїзді і тут головне, щоб прийняли апеляцію і скоротили дисквал по Ярмоленку і Беланді! Євертон на 12-му місці у свому чемпіонаті ну і Аякс зараз не той, поки шукають свою гру і тільки ім'я голосне. + Ребров знає АПЛ, так що успіху нашим командам!!!
Volyniaka Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 13:49 #138 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 13:49 1/8 Ліга ЄвропиЕвертон-Динамо Київ.Дніпро-Аякс.Мда.....,має бути дуже цікаво."Динамо" буде важче, але (ІМХО) проходити можна обом нашим командам.
yura-patriot Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 14:25 #139 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 14:25 1/8 Ліга Європи Евертон-Динамо Київ. Дніпро-Аякс. Мда.....,має бути дуже цікаво. "Динамо" буде важче, але (ІМХО) проходити можна обом нашим командам. Ну не знаю не знаю"Волиняка", кому тут буде важче.Мені здається Аякс сильніший за Евертон, і відношення до єврокубків у голандців більше а ніж у англійців, усі ми знаємо що в англійських клубах до ЛЄ так собі відносяться "Чим далі пройдем тим краще". У них там такі графіки на внутрішній арені ого-го! 38 турів в самій ПЛ, + Кубок Англії + Кубок Ліги. немає коли у Європі грати бідним Да і ще ДК грає першу на виїзді, а це завжди краще. В голандії геть протилежне ставленя до ЛЄ, вони завжди хочуть себе показати в Євпропі. Я думаю навпаки Дніпру буде важче(ІМХО) точно знаю скучно не буде
Volyniaka Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 14:53 #140 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 14:53 1/8 Ліга Європи Евертон-Динамо Київ. Дніпро-Аякс. Мда.....,має бути дуже цікаво. "Динамо" буде важче, але (ІМХО) проходити можна обом нашим командам. Ну не знаю не знаю"Волиняка", кому тут буде важче.Мені здається Аякс сильніший за Евертон, і відношення до єврокубків у голандців більше а ніж у англійців, усі ми знаємо що в англійських клубах до ЛЄ так собі відносяться "Чим далі пройдем тим краще". У них там такі графіки на внутрішній арені ого-го! 38 турів в самій ПЛ, + Кубок Англії + Кубок Ліги. немає коли у Європі грати бідним Да і ще ДК грає першу на виїзді, а це завжди краще. В голандії геть протилежне ставленя до ЛЄ, вони завжди хочуть себе показати в Євпропі. Я думаю навпаки Дніпру буде важче(ІМХО) точно знаю скучно не буде Дик і я про те. Легко не буде, але прохід дальше цілком ймовірний. А що до того, що "Динамо" буде важче... "Евертон"у нічого в Англії зараз не світить, отже тут будуть битись за Лігу, а як вони це вміють, не мені розказувати. "Аякс" же, натомість, бореться за першість і не факт, що зробить ставку на ЛЄ (хоча згоден, що голандці завжди стараються показати себе на ринку Європи, щоб вигідно продати "молодняк"). Отже - чекаємо гарних матчів; там і нашому молодняку буде де засвітитись, враховуючи дискваліфікації Ярмоленка і т.п. ЗІ. ІМХО, Буяльський, якого до цього мало хто знав, вчора видав чудову гру. І гол забив, і центр поля тримав більш-менш нормально.
yura-patriot Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 15:14 #141 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 15:14 [ Дик і я про те. Легко не буде, але прохід дальше цілком ймовірний. А що до того, що "Динамо" буде важче... "Евертон"у нічого в Англії зараз не світить, отже тут будуть битись за Лігу, а як вони це вміють, не мені розказувати. "Аякс" же, натомість, бореться за першість і не факт, що зробить ставку на ЛЄ (хоча згоден, що голандці завжди стараються показати себе на ринку Європи, щоб вигідно продати "молодняк"). Отже - чекаємо гарних матчів; там і нашому молодняку буде де засвітитись, враховуючи дискваліфікації Ярмоленка і т.п. ЗІ. ІМХО, Буяльський, якого до цього мало хто знав, вчора видав чудову гру. І гол забив, і центр поля тримав більш-менш нормально. Немає що добавити згоден з Вашою(твоєю)думкою , сам би щось типу такого дописав би в вечері
Titan Titanovich Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 20:22 #142 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 20:22 1/8 Ліга Європи Евертон-Динамо Київ. Дніпро-Аякс. Мда.....,має бути дуже цікаво. "Динамо" буде важче, але (ІМХО) проходити можна обом нашим командам. Ну не знаю не знаю"Волиняка", кому тут буде важче.Мені здається Аякс сильніший за Евертон, і відношення до єврокубків у голандців більше а ніж у англійців, усі ми знаємо що в англійських клубах до ЛЄ так собі відносяться "Чим далі пройдем тим краще". У них там такі графіки на внутрішній арені ого-го! 38 турів в самій ПЛ, + Кубок Англії + Кубок Ліги. немає коли у Європі грати бідним Да і ще ДК грає першу на виїзді, а це завжди краще. В голандії геть протилежне ставленя до ЛЄ, вони завжди хочуть себе показати в Євпропі. Я думаю навпаки Дніпру буде важче(ІМХО) точно знаю скучно не буде Дик і я про те. Легко не буде, але прохід дальше цілком ймовірний. А що до того, що "Динамо" буде важче... "Евертон"у нічого в Англії зараз не світить, отже тут будуть битись за Лігу, а як вони це вміють, не мені розказувати. "Аякс" же, натомість, бореться за першість і не факт, що зробить ставку на ЛЄ (хоча згоден, що голандці завжди стараються показати себе на ринку Європи, щоб вигідно продати "молодняк"). Отже - чекаємо гарних матчів; там і нашому молодняку буде де засвітитись, враховуючи дискваліфікації Ярмоленка і т.п. ЗІ. ІМХО, Буяльський, якого до цього мало хто знав, вчора видав чудову гру. І гол забив, і центр поля тримав більш-менш нормально. Щодо Евертона цілком згідний, їм в АПЛ вже нічого не світить, тож зроблять ставку на ЛЄ. Хоч і вболіватиму за Динамо, але вангую, що далі пройде Евертон. А от щодо Аякса не згідний, їм у чемпіонаті чемпіонство майже не світить, там +14 у ПСВ, тому напевно Аякс зробить ставку на ЛЄ і Дніпру буде непросто. Але з нинішнім Аяксом можна і треба грати, він аж ніяк не виглядає непереможним. Тому думаю що Дніпро дасть бій Аяксу і може навіть пройде далі)
yura-patriot Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 20:32 #143 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 20:32 Взагалі то друзі, ми навіть і уяви не маємо які ДІЙСНО! ставлять задачі власникі клубів, які у них таракани у голові.Так що все що ми тут розсуждаємо це звісно цікаво, а насправді:"З пустого-в пусте.")))))))ой в порожнє!))
w1se Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 23:03 #144 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 23:03 Мені завжди так весело читати думки про те що евертону чі аяксу пофіг на ту ЛЄ))) Я не думаю, що коли будь-яка команда доходить до стадії 1/8 фіналу ЛЄ, то їм абсолютно наплювати на цей турнір. Якби було б так, то для чого тоді напрягатись шоб виходити з групи і проходити 1/16? Виграти ЛЄ як не як завжди престижно, не ЛЧ звичайно але все ж таки. (+ бонусні $$$ ніхто не відміняв) Оцінюю прохід наших команд як 50/50, і однозначно очікую дуже цікаві дуелі
yura-patriot Опубліковано 28 Лютого, 2015 в 07:58 #145 Опубліковано 28 Лютого, 2015 в 07:58 Мені завжди так весело читати думки про те що евертону чі аяксу пофіг на ту ЛЄ))) Я не думаю, що коли будь-яка команда доходить до стадії 1/8 фіналу ЛЄ, то їм абсолютно наплювати на цей турнір. Якби було б так, то для чого тоді напрягатись шоб виходити з групи і проходити 1/16? Виграти ЛЄ як не як завжди престижно, не ЛЧ звичайно але все ж таки. (+ бонусні $$$ ніхто не відміняв) Оцінюю прохід наших команд як 50/50, і однозначно очікую дуже цікаві дуелі Да не пофіг їм особисто я писав що Аякс(голандці) завжди відносяться до єврокубків серйозно.А ось англійці грають, я ж не кажу що не хочуть )) але там куча факторів, з ким наступний матч в ПЛ наприклад, дербі можливо, кубок. Ось що не говоріть а Тоттенхему Кубок англії (фінал 1 березня) виграти набагато важніше ніж пройти навіть до 1/2 Ліги Європи,я не кажу що вони не хотіли цього,але вони цим не паряться і не віддавалися на 150% в 1/16 ЛЄ.
Svityaz Опубліковано 28 Лютого, 2015 в 12:46 #146 Опубліковано 28 Лютого, 2015 в 12:46 Завтра в 16.00 Арсенал-Евертон. Ось і побачимо на що "іриски" спроможні на даний час.
yura-patriot Опубліковано 28 Лютого, 2015 в 13:46 #147 Опубліковано 28 Лютого, 2015 в 13:46 Завтра в 16.00 Арсенал-Евертон. Ось і побачимо на що "іриски" спроможні на даний час.А ще в 17.45 ПСВ-Аякс.
Svityaz Опубліковано 1 Березня, 2015 в 21:07 #148 Опубліковано 1 Березня, 2015 в 21:07 Подивився Арсенал-Евертон (як вам 70 % володіння м"ячем в перші 20 хвилин на виїзді? як швидкість пасу?... Арсенал не пропустив лише з-за надзвичайно чіткої гри лінії захисту, хоча також раз один-в-один випустили Малуда...).... Подивився Динамо-Металіст-3(ТРИ)...Якщо команди так і будуть грати в Лізі Європи шансів у наших мало...ЗІ. Маю надію на те, що англійці не виставлять на ДК основу. Середняк середняком, але 14-місце і лише 6 очок від зони вильоту... А майже всі команди, що нижче мають ще по грі в запасі...
Svityaz Опубліковано 4 Березня, 2015 в 11:30 #149 Опубліковано 4 Березня, 2015 в 11:30 Евертон, швидше за все, не зможе розраховувати на трьох виконавців під час першого матчу 1/8 ЛЄ проти Динамо. Півзахисник Крістіан Атсу підхопив вірусну інфекцію і пропустить найближчий матч "ірисок" проти Сток Сіті. Очікується, що ганський футболіст відновить тренування вже цього уік-енд. Рішення про його участь у матчі проти Динамо буде прийматися безпосередньо перед самою грою. Точно не допоможуть своїй команді в першому поєдинку проти українців екс-спартаківець Ейден Макгіді і Брайан Ов'єдо - в обох футболістів проблеми з колінами, пише Dynamo.kiev.ua. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що матч проти Динамо з великою часткою ймовірності пропустить лідер захисту ліверпульського клубу Лейтон Бейнс.
ForZa Опубліковано 4 Березня, 2015 в 12:39 #150 Опубліковано 4 Березня, 2015 в 12:39 Маю надію на те, що англійці не виставлять на ДК основу Навіщо вже так Динамо принижувати?! Може ще щось про Аякс напишеш?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.