Перейти до змісту

Єврокубки. Сезон 2014-2015

justice777

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

в тому вся справа, як би вони непогано грали, було б 5-1 мінімум, а так, три з половиною моменти за тайм

+2 голи в більшості за 45 хв це мало? :) По моментах не згоден абсолютно. Сперечатися немає сенсу, бо кожен лишиться при своїй думці, головне - перемога динамо в Києві :) Думаю Реброву і ко є над чим працювати

Який результат? Домашня гра, мінус два гравці...

Побачимо, що вони покажуть в Києві, хоч і будемо грати без Ярмоленка.

Який результат? 2-1

Я не оцінюю гру динамо як хорошу, бо дивлюсь на гру після фінального свистка. Недотерпіли, зірвались, напартачили, сіли, пропустили, програли. Отак я оцінюю їхню гру.

• Відповідей 459
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ще за хвилину-другу до вилучення Ярмоленка, Сидорчука можна вже було вилучати: умисно руками в спину штовхнув суперника і міг цілком отримувати другу жовту.

Опубліковано

сіли, пропустили

Коли в тебе 9 гравців на полі ти в атаку будеш бігти? :)

Я не кажу, що так не треба було робити. Я просто констатую факт! Ну блін, Динамо програло через себе. Зате вони показали, що вони гарно підготовлені фізично. Коротше, за тиждень побачимо шо і як :)

Опубліковано

Те що ярмола умисно збивав того француза - факт, те що це пряма червона далеко не факт. Ну і не просто так він це робив, і я його в той момент розумію. Адже лежить твій тіммейт з кровотечею, і поідеї суддя має зупинити гру, або команда яка з м'ячем по принципу феєрплей вибити його за межі поля, а шо робиться? Все динамо вказує на сідора, а суддя з покерфейсом тупо не звертає увагу, і французи без тормозов несуться в атаку. Тут то ярмола і вирішив сам зупинити гру.

Друга червона - просто висосана з пальця.

Судив би цей славко в англії, то всі матчі закінчувалися б технічними 3-0

Але як не крути, матчі відповіді і дніпра і динамо обіцяють бути дуже цікавими :) Ждемс...

Опубліковано

Судив би цей славко в англії

Цей "Славко" був 4-м суддєю у грі збірних Франції та України у плей-офф відбору на ЧС-2014!!!
Опубліковано

Як висловився шанований тренер лондонського Арсеналу Арсен Венгер : "Суддям потрібно видати по гарному кріслу та подарувати по хорішій книзі")))).

Опубліковано

1f9031.jpeg

Демьяненко: Ярмоленко удалили справедливо, но зачем тогда fair-play?

21 февраля 2015, суббота. 09:49

http://www.ua-football.com/ukrainian/high/1424471113-demyanenko-yarmolenko-udalili-spravedlivo-no-zachem-togda-fair-play.html
Опубліковано

Про динамо: Рибалка на 1й хвилині ВЖЕ награв на червону. Була б то не перша - вже б вигнав його арбітр. Чекаєм шо буде далі :)

Опубліковано

Вот бле@ть може ж якесь г@мно спортити гру...Деяким людям просто необхідно купити мозок в сусідній крамниці або хоч вкрасти у свині на свинофермі..

Все ж було добре і в психологічному плані, але ж треба якомусь "єфремову" вилізти на поле..

Опубліковано

І без порушників можемо!!!

Але як завжди з дууже великими нервами , но це не головне, ми в 1/8. ура!, ще два суперцікавих матча(надіюся) :_07:

Опубліковано

А грецьке керівництво на стороні рашистів, так що там теж можна чекати на провокації. Тільки коли цуко кроти у Львові грають там ніхто води не мутить.

Гниди все будуть для цього робити, аби спровокувати бійку.

І хто сказав, що спорт поза політикою!!!?

Опубліковано

Федорчука краще б замінили.Тупить.

Пофіг.. гра зроблена ))

а тим часом з соц мережі про динамо ситуацію

"Стало відомо, що трапилось під час матчу.

На секторі фанатів Генгама вивісили ганчірку ДНР й після цього розпочалася бійка."

Жабоїди провокатори..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...