Перейти до змісту

Посоветуйте планшет для просмотра фильмов

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Наушники в уши и зыряешь. Не дорогой. Аккумулятор, хотя бы, чтобы на один 2-2,5 часовой фильм хватило.

Опубліковано

та будь який китайський планшет буде тримати 2-2,5 години і має вихід на 3,5 і коштує до 1000 грн

правда яку діагональ Вам треба не написано.

Опубліковано

Самая минимальная рекомендуемая какая? 9-10?

Якщо плануєш виключно домашній перегляд, то звичайно 9-10", якщо для перегляду в дорозі, в відрядженнях, на дачі і т.п. - то краще 7". 10" таскати з собою не зручно і більший ризик розтовкти екран.

п.с. Маю два нових 7" планшета на продаж, можеш глянути в моїх темах. Щось сподобається - пиши в приват.

Опубліковано

Маю supra m722g 3g 8gb. Планшет чудовий, використовую для роботи. 2 сімки, 3g, 1 гб оперативки, батарейка в режимі інтернета 3G тримає до 8 годин, відео в HD ідуть відмінно. В Antutu набирає 9700 балів. Вартість 1400 грн.

Опубліковано

Asus MeMO Pad HD 7 ME173X 16GB - на розетці 1555 грн. IPS екран, чохол (зараз акція на розетці)... Собі купив ще перед новим роком (дешевше,але і курс був не такий) як раз для того щоб періодично глянути кіно в дорозі, або перевірити сайти на сумісність... Тільки позитивні враження, з включеним WiFi і переглядом відео з інету - більше 4-х годин, можливо ще більше.але не було потреби перевіряти. Якщо просто серфінг + музика, день буде 100% тримати

Опубліковано

Asus MeMO Pad HD 7 ME173X 16GB - на розетці 1555 грн. IPS екран, чохол (зараз акція на розетці)... Собі купив ще перед новим роком (дешевше,але і курс був не такий) як раз для того щоб періодично глянути кіно в дорозі, або перевірити сайти на сумісність... Тільки позитивні враження, з включеним WiFi і переглядом відео з інету - більше 4-х годин, можливо ще більше.але не було потреби перевіряти. Якщо просто серфінг + музика, день буде 100% тримати

Хороша модель, думав собі таку теж купувати, але для мене відсутнє 3G

Опубліковано

Ainol Novo 8 Mini - екран 7,85" (1024x768), 512 Мб ОЗУ, 8 Гб ПЗУ, 2-ядерний Actions ATM7021A, графічний процесор PowerVR SGX540, батарейка 3000 мАг, підтримка зовнішніх 3G модемів, HDMI вихід. Android 4.1, підтримка карт пам'яті до 32 Гб, 2 камери (2 Мп+0,3 Мп), WI-FI.

ціна 999 грн.

Опубліковано

512 Мб ОЗУ, 8 Гб ПЗУ

як можна комфортно з такими параметрами щось робити?

Що Ви маєте на увазі під словом "щось" ?

Опубліковано

та будь що! більше одніє програми, наприклад, браузер і скайп, одночасно не запустиш, їм просто не вистачить оперативки. та й завантажується такий планшет до повної роботоспособності хвилини 3-4.

Опубліковано

та будь що! більше одніє програми, наприклад, браузер і скайп, одночасно не запустиш, їм просто не вистачить оперативки. та й завантажується такий планшет до повної роботоспособності хвилини 3-4.

Цілком згідний. 512 оперативи це дуже мало, маю планшет один з такими параметрами то це ппц проти 1гб.

Опубліковано

в мене смарт "вміє роздавати" інет по WiFI :_08: переплата за 3G модуль на планшеті себе не виправдовує, крім того, Wifi можна найти практично в будь-якому населеному пункті, ну а відео для перегляду в дорозі - можна закачати завчасно

Опубліковано

як можна комфортно з такими параметрами щось робити?

щоб щось робити комфортно, можу порадити більш дорогі моделі з 2 Гб ОЗУ та ретіна екраном, десь так за 5-6к грн., а то і дорожче. Вимога ТС - перегляд фільмів. вказаних мною х-к для цього, та і посидиті в інеті вистачить. Ціна відповідна.

Опубліковано

в мене смарт "вміє роздавати" інет по WiFI :_08: переплата за 3G модуль на планшеті себе не виправдовує, крім того, Wifi можна найти практично в будь-якому населеному пункті, ну а відео для перегляду в дорозі - можна закачати завчасно

У мене також є смарт, але хотів все в одному. Ну і WiFI у нас ще пошукати потрібно. А мені для роботи потрібен інтернет у будь-якому куточку міста.

Опубліковано

Ну і WiFI у нас ще пошукати потрібно

Якщо мається на увазі Луцьк. то я напевно не зрозумів цей жарт, бо найти можна....

А мені для роботи потрібен інтернет у будь-якому куточку міста.

3G для роботи? давайте подивимось правді в очі - в нас такий 3G (в основному) що хіба пошту читати

Опубліковано

Судячи з назви, автору 512 мб RAM вистачить, для фільмів треба проц від 1 Ггц, бажано не одноядерний.

І ще одне, не так давно 512 мб оперативи рахувалось нормою для ПК, Боже, наскільки стрімко росте ІТ...

Опубліковано

Не купуйте цей китайський хлам, типу Assistant, Ainol ітп

рекомендую якісну річ, хоч і б/у але товар вартий уваги

http://novaya-kakhovka.khe.slando.ua/obyavlenie/acer-a500-32gb-ID9QIpx.html#8aced89dbb

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...