Перейти до змісту

"-" Очірідной ВброС

Ніколас

Рекомендовані повідомлення

де логіка: спочатку жалітися на мінуси, а потім писати "іпаште мені мінусів - я не баюсь"

ще й таким трудолюбивим як Толік :)

... чьот я в якийсь момент потєрявся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 175
  • Створено
  • Остання відповідь

Ніколас, походу ти свою карму вже не спасеш після цієї теми. Заводь нового юзера :)

ти не відповів на моє питання " а якби ти не був павером , а абичним учасником? зайшов би і наставив мінусів? мав б норм рейтинг, люди тобі довіряли б , а в один прикрасний момент якесь чмо зайшло і наіпашило тобі мінусів? що б тоді ти зробив?*"

Сказати щоб ти робив в моїх роках? ти б сидів і тоже нив, що ти добивався цього рейтингу для довіри, а вийшло наоборот тебе просто обосрали так як і зробили зі мною. Ось щоб ти зробив!

solnishko, це хтось із "свіжоспечених" Power users? Мстять за старі образи напевно.

Ніколас, а будеш нити і далі, то я допоможу Толіку, бо ти заї6@в.

ну так давай? чи ти тікі пзд8ть вмієш?

От бачиш, в тебе було +1 рєпи на той момент, а зараз -18, і то я тіко 1 мінус втулив :). Не сци, тут є і благородні лічності які залюбки тобі апнуть карму, але сумніваюсь що надовго, ібо хронічнно замінусований - це вже діагноз.

Мені он тоже хтось неаргументовано мінуса вліпив отут, я ж від того срати кірпічами не почав, правда?

було б у мене рейтинг хотя б 40 за 1 мінус я б тоже не сраав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я можу поспорити що це одна і таж сама людина заходить кожен день до мене в теми і мінусить, жалко що я не можу побачити хто це займається такою хньою.

манія величі + манія переслідування :(

процитую сам себе ще раз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от який же зацєнтий

я ніколи не добивався рейтингу бо він ніц не показує

на борді купа людей які зробили супер-рейтинг в темах з анекдотами і картинками

глянь коли я зареєстрований і кількість моїх постів: відписую рідко, в мочілово вступаю тіко по ділу - якось ті плюси самі набігли

а колись я мав і мінус 200 кажися.. правда потім ті мінуси відмінили на якийсь час зовсім :)

P.S.: а в твоїх роках я не на борді кармодрочив а бігав по дівчатах і не вступав в переговори при наєздах :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще й таким трудолюбивим як Толік :)

я, до речі, не такий уже й роботящий, ще жодного мінуса йому не вліпив:-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от який же зацєнтий

я ніколи не добивався рейтингу бо він ніц не показує

Росказати тобі історію?

Був у мене в гуртожитку один знайомий з вашого форуму, продавав товар мав рейтинг 10 вроді чи що, йому написала людина за цей това, що він продавав, вони домовились про зустріч, на другий день у нього рейтинг опустився до -2 також напевно із- за якогось *удака, і він перехотів купувати товар у мого знайомого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був у мене в гуртожитку один знайомий з вашого форуму, продавав товар мав рейтинг 10 вроді чи що, йому написала людина за цей това, що він продавав, вони домовились про зустріч, на другий день у нього рейтинг опустився до -2 також напевно із- за якогось *удака, і він перехотів купувати товар у мого знайомого.

ну дик треба або торгувати або в тему про політику лазити

хто йому лікар

я тут історій за 9 років надивився...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я ж нічого не кажу я просто росказав його історію, як посприяв рейтинг на продажу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Росказати тобі історію?

А тим часом поки ти розказуєш історії - карма росте! Висновок: не лізь в розетку - током вдарить)))).

Додано: нехіло так росте!!!)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Росказати тобі історію?

А тим часом поки ти розказуєш історії - карма росте! Висновок: не лізь в розетку - током вдарить)))).

Додано: нехіло так росте!!!)))

а чого це тебе хвилює моя карма?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наведу вам приклад ( Ви продаєте якийсь товар, написали оголошення, все ок, продали товар, пишете закрийте тему ( а тут бац) і ц вас мінус!? До чого тут він!?))

Не виключаю, що мінус від мене.

Пишете закрийте тему
і апаєте своє, вже не актуальне повідомлення, Хтось його відкриває вважаючи, що там з'явились нові повідомлення і читає що тема закрита хоча вона зовсім не

закрита. Для закриття теми необхідно натискати кнопку Скарга і попросити зробити це модератора.

мені звідки це знати?

ранііше теми закривали від повідомлення "закрийте тему" і покажіть мені де я його апаю?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все. харош клювать, не будьте злими)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спостерігаючи за іншими форумами:

Там де є мінуси - флейм і срачь :0157:

Там де мінуси відсутні (одні плюсики) - волни позітіва! :)

Можливо не варто "провокувати" поверів, якщо вони ведуть себе... еммм, не зовсім як люди?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закрийте тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закрийте тему

фіг там

p.s. перед тим як створити тему треба думати головою, це таку кругла штука в ~ 1м від жопи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я про шо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закрийте тему

фіг там

p.s. перед тим як створити тему треба думати головою, це таку кругла штука в ~ 1м від жопи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС мені лєнь читати все написане. Дай ссилку на пост (пости) я тобі поставлю плюс (можу навіть пару плюсів в залежності від кількості ссилок). Нє ну реально мені не жалко, а кармодрочеру тобі буде приємно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

закривайте, мені більше нема вам що сказати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хорошему человеку всегда есть что сказать (с)Человек с бульвара Капуцинов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

countryballs-%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-242372.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він хай вам і роскажує :0165:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

переписка з привата в тему

Доброго дня! Нерозумію, що я Вам зробив поганого, що Ви мене мінусуєте і псуєте репутацію! Раніше я рахував, що на борді зібралися однодумці і самі адекватні мешканці м.Луцька та Волинської області. Сьогодні довелося змінити свою думку. Прикро.

манія величі і манія переслідування це погано :(

я взагалі не памятаю тебе :(

І це не заважало Вам сьогодні мінуснути мене. Всього доброго.

я "мінусую" не людей,а дії

манія величі це погано :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...