Перейти до змісту

"-" Очірідной ВброС

Ніколас

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

скоріш би канікули закінчились і почався навчальний рік.......або хоча б корисними суспільними справами зайнялись :0142:

• Відповідей 175
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 21.07.2014 в 13:46, Ніколас сказав:

Був у мене в гуртожитку один знайомий з вашого форуму, продавав товар мав рейтинг 10 вроді чи що, йому написала людина за цей това, що він продавав, вони домовились про зустріч, на другий день у нього рейтинг опустився до -2 також напевно із- за якогось *удака, і він перехотів купувати товар у мого знайомого.

А як це пояснили? Чи так і сказали: -"не куплю, бо ти мінусів набрався"?

Щоб щось продати, то треба ціну адекватну ставити, а не плюсики просити, чомусь люди звертають увагу не на ті цифри.

Опубліковано

Карма - то лише цифри. Хоча, зізнатися - приємні.

Особливо, якщо взяти до уваги не наш форум. Приємно читати Хабр, де бачиш к-сть плюсів за топік овер 1000.. Хочеться перечитати інші топіки автора, якщо такі мають місце.

ТАк самоі і на Реакторі, на Фішках, Пікабу, да будь-де. В принципі одразу можна визначити з ким варто дискутувати / мати справу, а з ким ні.

Це ж стосується і інших спецфорумів. Овери чи той же Аукро. Там "карма" грає роль. У нас.. ну.. так собі. Хоча декого реально відображає в житті.

Звісно, що втрачати ці цифірки не хоче ніхто. Особливо прикро, справді прикро, коли пост має 10-15 "+" і дивишся хто, то завжди знайдеться одне чудо, яке вліпить "-". Хз чому, але вліпить. Не себе маю на увазі. А взагалі. Прикладів достатньо.

Топікстартеру варто задуматися над тим, що він робить і пише. В темі про Андроїд - Фак, для прикладу, мінуса ставили всі, кому не лінь. Проаналізуй - і здогадаєшся чому.

P.S. Вже за останній місяць 3-я тема про карму.. Щось в цьому світі не так? Чи може десь влаштували День відчинених дверей і назад не позбирали???

Опубліковано

Ніколас, я тобі поясню, за що тобі ліплять мінуси. Тільки не ображайся, але ти сам захотів знати.

Так от, ти, м'яко кажучи, поступаєшся інтелектом більшості користувачів борди.

Наведу приклад.

В 21.07.2014 в 07:46, Ніколас сказав:

x1SZcp0aKr8.jpg

Ти запостив отаку уматну картинку. Так от, певне, ти, як і автор картинки, як і усі, хто тебе плюсонув і поставив Thank (що дуже дивно, адже серед них є ніби як досвідчені адміни), взагалі не в курсі, що є така штука, як пошук по тексту, приміром. Тому нічого смішного я в тій картинці не бачу. Навпаки, мені сумно від тупості автора. Тому я поставив тобі мінус, бо ти засмічуєш чудову тему тупими картинками.

Опубліковано

Yuraul, дорослий дядько, а так і не навчився не переходити на особистості

розумніший ? то троль його а не ображай, бо ображають якраз тупіші

Опубліковано

Якийсь такий жалкій кармозавісімий, що навіть мінусувати не хочеться. Зробив карму на "уматних картінках" і відразу її ж просрав, як тільки виліз з "картінок". Невже думав природу Борду на%бать? Коли вже школота зрозуміє, що не карма робить людину, а людина карму?

Опубліковано
  В 21.07.2014 в 19:32, nickel сказав:

Якийсь такий жалкій кармозавісімий, що навіть мінусувати не хочеться. Зробив карму на "уматних картінках" і відразу її ж просрав, як тільки виліз з "картінок". Невже думав природу Борду на%бать? Коли вже школота зрозуміє, що не карма робить людину, а людина карму?

<ОФФ ТОП> Спочатку зміни щось в собі а потім вказуй іншим </ ОФФ ТОП>

Опубліковано
  В 21.07.2014 в 19:54, Voronin10 сказав:
  В 21.07.2014 в 19:32, nickel сказав:

<ОФФ ТОП> Спочатку зміни щось в собі а потім вказуй іншим </ ОФФ ТОП>

Де це ти вказівку побачив, чоловіче добрий?

Опубліковано
  Цитата

взагалі не в курсі, що є така штука, як пошук по тексту, приміром.

Підозрюю, що це камінь в мій город :) Я плюсанув, за винахідливість автора картинки (не автор посту, це не він), і швидше за все, його сестра ТОЧНО не шукатиме свою дипломну по тексту самої дипломної ... Так би мовити, сестра - блондинк0. Отака селяві. (Я можу не пам'ятати назву документа, гарнатовано, але про що йдеться у ньому - знаю точно. Тому й шукаю по контексту. І тому мені стало смішно з картинки) І я поставив "Підтримав" .

Опубліковано

Ок, Женя, відмазався))

Тролити, а не казати правду. Йопта, як шляхетно, вчинки справжніх чоловіків. Візьму до уваги.

Опубліковано
  В 21.07.2014 в 19:12, Yuraul сказав:

Ніколас, я тобі поясню, за що тобі ліплять мінуси. Тільки не ображайся, але ти сам захотів знати.

Наведу приклад.

x1SZcp0aKr8.jpg

Навпаки, мені сумно від тупості автора. Тому я поставив тобі мінус, бо ти засмічуєш чудову тему тупими картинками.

жалко що я не можу ставити "-" на твої тупі картинки.

Опубліковано
  В 22.07.2014 в 08:26, Ніколас сказав:
  В 21.07.2014 в 19:12, Yuraul сказав:

Наведу приклад.

x1SZcp0aKr8.jpg

Навпаки, мені сумно від тупості автора. Тому я поставив тобі мінус, бо ти засмічуєш чудову тему тупими картинками.

жалко що я не можу ставити "-" на твої тупі картинки.

9cfe6-clip-17kb.jpg?nocache=1

Опубліковано
  Цитата

можете мін усувати :) :)

Хочеш скажу, що буде далі?

Сценарій приблизно такий:

спочатку ти нахватаєшся мінусів за свої пости, десь до -40.

Це тебе страшенно образить ти обідишся на всіх зі словами "Казли, уроди і дибіли" і "Як удалити акаунт з цього *аного форуму?".

І через 2-3 дні, бо альтернативи нема, зарегаєш нового юзера, намагаючись не повторювати помилок, наступиш на ті ж граблі.

Опубліковано

Ніколас, ну от скажи, ти адекватний? Ти запитав, я відповів. Ще й півборди за тебе заступилось.

А ти знов за своє, якісь дитячі образи.

Ну нічого, підростеш — все зрозумієш. Я сподіваюсь.

Опубліковано
  В 22.07.2014 в 11:39, Zheny@ сказав:

Шкода, що модера забрали, я б зміг вичислити "чи не клони його часом, плюсують???"

Не клони. Добрі люди) Точно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...