Перейти до змісту

Обідрали накладки Трафіка

woodwork

Рекомендовані повідомлення

Вечір добрий, але не длля мене, здерли накладки з мого коника Трафіка (довга база), саме неприємне що скотини котрі бігають повечорах та поночах видираючи з "корінням" бічні накладки котрі потім барижнічають до 200 у.є. за комплект.

знайшов накладки на шроті по 350-500грн/шт, в гопніків за 300-250 зторгуватись можна.

У мене були крашені в темний (ближче до чорного) колір, кому попадеться накладка з довгої бази, дайте знати, я під'їду та поговорю з хлопаками, буду дуже вдячний.

Спілкувався із власниками Трафіків, Вівариків та Прімастарів, у всіх були або випадки, або ж вони такі знають і жаліються що ублюдків розвелося ппц.

Буду вдячний за будь-яку допомогу у наводці на таких рубят-гопят.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь

рукі ламати намісці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була така ідея, зробити термо-тавро скажімо з номером свого авто.

Зняти всю ліству і помітити з середини в декількох місцях кожен елемент.

Це як а-ля колись маркували авто.

Потім таке подіти - велике паліво буде, а сидіти шкурити той дурний нарік не буде...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прив*язати б придурка до форкопа руками і ногами і протянути метрів зо сто голою жопою, щоб місяців зо три не міг сісти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прив*язати б придурка до форкопа руками і ногами і протянути метрів зо сто голою жопою, щоб місяців зо три не міг сісти.

Оце так фантазія )

тс. сам шукаю їх, якщо що - наберу, або ж ти - 096 914 55 49.

і залиш свій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якась шпана завелася..недавно спустили з авто 20 л бензину(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вечір добрий, але не длля мене, здерли накладки з мого коника Трафіка (довга база), саме неприємне що скотини котрі бігають повечорах та поночах видираючи з "корінням" бічні накладки котрі потім барижнічають до 200 у.є. за комплект.

знайшов накладки на шроті по 350-500грн/шт, в гопніків за 300-250 зторгуватись можна.

У мене були крашені в темний (ближче до чорного) колір, кому попадеться накладка з довгої бази, дайте знати, я під'їду та поговорю з хлопаками, буду дуже вдячний.

Спілкувався із власниками Трафіків, Вівариків та Прімастарів, у всіх були або випадки, або ж вони такі знають і жаліються що ублюдків розвелося ппц.

В каком районе случилось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли шукаете шукайте не тих хто тики продае.а ті обяви хто купуе.на це багато малолеток готові

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В каком районе случилось?

Район гуртожитку біля сітіпарку (сапалаївки).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шишку в задницу и пусть думают, что лучше 200 баксов или шишка :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біля будинку стоїть віваро і трафік в вдвох поздирали листву.

Є два т-4 в обох в один день злили соляру. Ще й суки кришку в одного течика забрали а там специфічна кришка не на різбі, на на 3-х зубцях чи як там правильно.

Орудують всякі підари

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ліству крали і крадуть

особливо з віваро/трафік/прімастар

її зняти це 5сек

думаєте не ловили тих памороків шо її знімають? звичайно ловили, і чемно пояснювали шо так робити не можна.

але на їхнє місце завжди знайдуться інші, і вже на наступний день...

колись на 33-му за ніч біля 13-ти машин обчистили

були випадки шо ліству, навіть прикручену шурупами, здирали з мясом

один вихід - ставити на стоянку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце так фантазія )

тс. сам шукаю їх, якщо що - наберу, або ж ти - 096 914 55 49.

і залиш свій.

050 183 24 66, жопой по асфальту то лишнє, от асфальтом поморді то да!

Бл...дь, ху...риш цілий місяць щоб не дружині квіточку чи пряника додому, в уєб....анам на пятку чи адікі. Воно ж все вертається, невже вони це не розуміють?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шишку в задницу и пусть думают, что лучше 200 баксов или шишка :)

може не культурно скажу.якшо педик и шишу в зад то від удовольствіе получить.

стригти треба стригли на лисо шоб бачили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайомі,знайомих виливають ліству на Трафік,Віваро,Прімастар.Кривувато трохи,але пошпаклювати,загрунтувати...Толком не цікавився,був на гаражі.Подивився,запитав і по всьому.Цін не знаю.В Підгайцях десь.Якщо треба,спробую пробити номер тел..Можливо дешевше буде ніж на авторинку "луплену" купувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я певен, що мій погляд нікому не сподобається, але послухайте думку не зі сторони ображеного автовласника, котрий хоче у відповідь на одну незаконну дію вчинити іншу, таким чином продовжуючи собі можливість жити в бідній країні, населеній бидлом.

От у вас є автомобіль, котрий коштує доволі багато грошей, доволі багато грошей іде на його обслуговування, на ремонт, на поїздки. Я сподіваюсь, усі усвідомлюють, про які сумки іде мова. Але от грошей на парковку чи гараж у вас немає. А немає їх через банальне жлобство чи лінощі, чи одне і інше. Тому ви ставите авто там, де платити не треба: на безкоштовних стоянках, на узбіччях, на тротуарах, заважаючи пішоходам, у дворах, заважаючи (при певній кількості) усім навкого, у тому числі і собі, на газонах, і так далі. Одним людям на це начхати, інших це дратує, ще комусь заважає, ще хтось через це злиться, ще для когось це спосіб легкої наживи. Результат - усі невдоволені, окрім однієї особи - власника авто. Далі якесь чмо іде і краде у вас ті накладки. Ви несете фінансові втрати, портите собі нерви. Можливо, знайдете його, можливо, зробите з ним те, що хочеться, він потім накатає на вас заяву, матимете обоє проблеми, він теж, ну і т. д.

А уявімо собі інший варіант. Ви давите в собі ту жабу, яка не дає вам потратити кількасот гривень на місяць на парковку, людям є де ходити, авто в безпеці, бидланам, які схильні красти чуже доводиться видумувати щось інше, власник парковки заробляє гроші і потім, можливо, купляє у вас продукт чи послугу, яку ви надаєте завдяки своєму авто і всі щасливі.

Тільки не треба сприймати будь що із вищенаписаного на свою адресу. Я не мав на увазі нікого конкретно. Просто загальна концепція кругообігу гівна в природі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підкажіть може хто знає де поблизу від центра є парковка???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yuraul, я б може з тобою і погодився, але все не так однозначно. Я можу погодитись з тим, що машину варто ставити в гаражі чи на стоянці, що не можна ставити її в себе в дворі, хоча прибудинкова територія приватизована і за неї справно сплачені гроші... Не можна заважати іншим людям і т.п. То все правильно, але це не рятує.

В мене був випадок. Приїхав в Рожище до лікарні провідати бабцю. Машина стояла там на площадці хвилин 25-30. Виходжу - немає штерна Mercedes. Вар'яти тупо його видерли і зп...здили. Навіть якби він лежав поряд з машиною, то поставити його назад було б не можливо. При такому способі "демонтажу" значок ламається, вириваються кріплення, рвуться пружини.

Вроді й дрібниця, подумаєш "зірочку" вкрали, але це було на стільки неприємно... Таким руки-ноги ламати - це надто м'яке покарання. Тут бабця лежить присметрі, а виходиш - і дірка замістит штерна. І платна стоянка на ніч не рятує від таких випадків. Виходиш і просто відчуваєш своє безсилля. Звертатися в "правоохоронні органи" толку ніякого. Більше нервів і часу стратиш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я певен, що мій погляд нікому не сподобається, але послухайте думку не зі сторони ображеного автовласника, котрий хоче у відповідь на одну незаконну дію вчинити іншу, таким чином продовжуючи собі можливість жити в бідній країні, населеній бидлом.

От у вас є автомобіль, котрий коштує доволі багато грошей, доволі багато грошей іде на його обслуговування, на ремонт, на поїздки. Я сподіваюсь, усі усвідомлюють, про які сумки іде мова. Але от грошей на парковку чи гараж у вас немає. А немає їх через банальне жлобство чи лінощі, чи одне і інше. Тому ви ставите авто там, де платити не треба: на безкоштовних стоянках, на узбіччях, на тротуарах, заважаючи пішоходам, у дворах, заважаючи (при певній кількості) усім навкого, у тому числі і собі, на газонах, і так далі. Одним людям на це начхати, інших це дратує, ще комусь заважає, ще хтось через це злиться, ще для когось це спосіб легкої наживи. Результат - усі невдоволені, окрім однієї особи - власника авто. Далі якесь чмо іде і краде у вас ті накладки. Ви несете фінансові втрати, портите собі нерви. Можливо, знайдете його, можливо, зробите з ним те, що хочеться, він потім накатає на вас заяву, матимете обоє проблеми, він теж, ну і т. д.

А уявімо собі інший варіант. Ви давите в собі ту жабу, яка не дає вам потратити кількасот гривень на місяць на парковку, людям є де ходити, авто в безпеці, бидланам, які схильні красти чуже доводиться видумувати щось інше, власник парковки заробляє гроші і потім, можливо, купляє у вас продукт чи послугу, яку ви надаєте завдяки своєму авто і всі щасливі.

Тільки не треба сприймати будь що із вищенаписаного на свою адресу. Я не мав на увазі нікого конкретно. Просто загальна концепція кругообігу гівна в природі.

Моє авто стояло біля мого гаражу в кооперативі який під охороною.

Кінцевий результат...шо в дворі стояла...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопаки...На живця - і ніяк не інакше. Терпіння в очікуванні і розуму в "донесенні" неправильності діянь "фахівцям" (аби не вигребти собі проблем)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та я розумію, що буває різне, можуть і гараж пограбувати (а на рахунок кооператива, то сумніваюсь, що то охороною назвати можна) власне, але думка трохи не про те. Все ж таки, ймовірність злочину зовсім інша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та я розумію, що буває різне, можуть і гараж пограбувати (а на рахунок кооператива, то сумніваюсь, що то охороною назвати можна) власне, але думка трохи не про те. Все ж таки, ймовірність злочину зовсім інша.

Але є одне але, кількість авто у нашому місті в кілька разів перевищує кілкість гаражів, стосовно платних стоянок то це хіба щоб саме авто не вкрали, залізти до такої стоянки що два пальці ... а власникам стоянки на хвіст солі насиплете.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але є одне але, кількість авто у нашому місті в кілька разів перевищує кілкість гаражів, стосовно платних стоянок то це хіба щоб саме авто не вкрали, залізти до такої стоянки що два пальці ... а власникам стоянки на хвіст солі насиплете.

Підтримую. Я 3 місяці ставив авто на стоянку, не дешеву. Але коли одного ранку побачив що дверка мого авто подерта - стоянку змінив на гараж. На стоянці як не намагався - але нікому нічого не докажеш і ніякої відповідальності вони не несуть. А зараз вже майже рік авто стоїть у гаражі, в якому є і сторожи і собаки і ворота в кооператив зачиняються після 23,00 год.

Хоч до стоянки у 2 рази довше йти, але мені не важко пройтись.

Тому, як вже було сказано вище, не жлобіться на нормальну стоянку чи гараж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Вова, співчуваю! Самому неприємність робили - стукнули дверку, царапнули.

Тому, як вже було сказано вище, не жлобіться на нормальну стоянку чи гараж.

Але от грошей на парковку чи гараж у вас немає. А немає їх через банальне жлобство чи лінощі, чи одне і інше.

А от саме за гараж хотів би запитати в дописувачів - а чому це відсутність коштів на гараж Ви називаєте жлобством чи лінощами, чи одне і інше??? Ви ціни на гаражі бачили/цікавились зараз??? Це швидше можна назвати неможливістю придбати гараж. ;)

Ситий голодному не товариш, так кажуть? А хто де в цій темі - "на ліцо")))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То все-таки, гараж дешевший за авто чи ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...