Перейти до змісту

Шрот Mersedes"a

Zalepok44

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня. Виникла потреба купити паро деталей до Мерседеса Д208 2001 р.

Потрібно:

- Ручка до бокових дверей

- Поріг до бокових дверей разом з пазом під дверку.

- Кріплення до бардачка ( зе то що він защолкується, відламалося)

- Решітка в салоні до пічки, та що справа.

То можливо є в когось контакти на шроти луцька.

І можливо читають цю тему ті ПІДАРАСИ, які сьогодні вночі біля СітіПарку (на київській) зняли з Рено Трафік білого пласмасу з дверей по майже всьому периметру. Суко вона коштує 200$

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І можливо читають цю тему ті ПІДАРАСИ, які сьогодні вночі біля СітіПарку (на київській) зняли з Рено Трафік білого пласмасу з дверей по майже всьому периметру. Суко вона коштує 200$

ці гандони вже давно обдирають автівки, біля мого гаражу з Crafter-a сперли пластмаси, фари, бібікалку і решітку радіатора.

хто їх зловить, або засіче - пишіть)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ці гандони вже давно обдирають автівки, біля мого гаражу з Crafter-a сперли пластмаси, фари, бібікалку і решітку радіатора.

Ти також в районі Київської попав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти також в районі Київської попав?

Таких випадків по цілому Луцьку нарахується...

я біля авторинку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...