Перейти до змісту

Android на прадавньому корчі (xperia x10)

Рекомендовані повідомлення

ДОПОМОЖІТЬ!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( :(

10 років користуюсь продукцією Apple (iPhone) тут вирішив спробувати андроїд (Бл*дь)

Купив xperia x10i вибачте но ніх*я не понімаю. Прошу тільки одне як на прошивці 2.1 переносити програми на флешку, або як зробити щоб вони туда установлялись :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...рука-ліцо...

звиняйте за оффтоп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ніколи не прошивав андроид боюсь(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не сци. читай тему що я скинув -там все є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

соні пс компаніон, там оф 2.3 є)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як колись казали - RTFM

ех як тяжко яблучним жертвам)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я колись хаяв епл, потім почав плотно користуватись, то якось андроїд і поряд не стояв, якось стабільніше програми працюють, пофігу що більшість платна, зато не шкода грошей, а в андроїді якось що халявне як правило кривовате, або купа реклами натулять там де треба і не треба - це мої вріження від користування двох телефонів (епл, андроїд).

Так в Самсунга екран сочніший, красивіший - не спорю, але в іншому як для користувача програє, епл простий як двері, ну поки не почнеш юзати як мультимедія, тоді можуть бути граблі, хоча я вже рік як поставив одне мелодію так її і не міняв, так що співчуваю топікастеру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я колись хаяв епл, потім почав плотно користуватись, то якось андроїд і поряд не стояв, якось стабільніше програми працюють, пофігу що більшість платна, зато не шкода грошей, а в андроїді якось що халявне як правило кривовате, або купа реклами натулять там де треба і не треба - це мої вріження від користування двох телефонів (епл, андроїд).

ти або мало юзав, або не хотів юзати, або тобі заважав\заважає епло-пафос ;)

п.с. за виділену фразу, аплодисменти, моркетологи епл - геніальні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДОПОМОЖІТЬ!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( :(

10 років користуюсь продукцією Apple (iPhone) тут вирішив спробувати андроїд (Бл*дь)

Купив xperia x10i вибачте но ніх*я не понімаю. Прошу тільки одне як на прошивці 2.1 переносити програми на флешку, або як зробити щоб вони туда установлялись :(

продай андроїд користуйся далі айфоном

і в даний час доречі прошивка 2,х це уже не торт. треба мінімум 4,2,х і вище щоб бачити всі переваги (якщо можна їх так назвати) андроїда. ІМХО я переваг не бачу бо нормальний смарт на відрі коштує як іфон

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кому що, але в якості vpn RDP і Exchange краще працює саме айфон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти або мало юзав, або не хотів юзати, або тобі заважав\заважає епло-пафос ;)

п.с. за виділену фразу, аплодисменти, моркетологи епл - геніальні

нормальні платні (повні версії) бо розробники за якісний продукт хочуть отримувати гроші бо треба за щось гамати. лайт версії є практично усіх нормальних програм. інколи можна потрапити що різні ПРО версії можна сказати безкоштовно. я он на днях скачав https://itunes.apple...d468429333?mt=8 афігєнна прога ... до того користувався не про версією то функціоналу вистачало але ПРО є ПРО

кому що, але в якості vpn RDP і Exchange краще працює саме айфон.

РДП на відрі тож норм шуршить

ВПН на іфоні не перевіряв

Ексчендж працює якось та хай працює. зато легко було настроїти корп.пошту на роботі (по суті 2 кліка і все готово)

Хоч зараз і не ранок але все ж

Xh8wUy7tVKQ.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нормальний смарт на відрі коштує як іфон

вживаний корч 4s трирічної давності вартує як HTC One в невеликому б\у, і не тра залівати про меганадійні девайси та оптимізацію ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нормальний смарт на відрі коштує як іфон

вживаний корч 4s трирічної давності вартує як HTC One в невеликому б\у, і не тра залівати про меганадійні девайси та оптимізацію ;)

вживаний корч має нормальну підтримку ПО роками, а не одну версію андроїда на свому віку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я переносив програмою app2sd

правда незнаю на якій то версії андроіда було

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вибачте но ніх*я не понімаю.

Треба пропатчити hands.dll і brain.sys

і все запрацює :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там .apk-шки, Женя, надо патчить ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

виступлю капітаном але тут походу ніхто не знає, що в 2.2(Froyo) з"явилась підтримка переносу програм на SD.

Так що вам тут 2 варіанти, або ставити 2.3.3 офф і прогами можливо буде перенести, або сидіти на 2.1 як є. :0151:

P.S. На 2.1 немає нового маркета, і програм немає майже вже, знятий з підтримки гуглом....(Для яблофілів це щось на зразок, якщо поставити 4 ось на 4 айфон і спробувати щось сказачати з еплстор)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви спробуйте перенести програми на флешку, якщо її знайдете, на огризку ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви спробуйте перенести програми на флешку, якщо її знайдете, на огризку ))

на китайських є флешкі я бачив :_07: .

доречі ТС вчіться гуглом користуватись

https://www.google.ru/#newwindow=1&q=%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%BC+%D0%BD%D0%B0+%D1%84%D0%BB%D0%B5%D1%88%D0%BA%D1%83+android+%D0%BF%D0%BE+%D1%83%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D1%87%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8E

те про, що описувалось вище http://www.android4all.ru/faq/42-android-market/399-ustanovka-prilozhenij-na-android-na-sd

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти сікретний работнік Apple Inc.??, iPhone випустили в 2007 році =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти сікретний работнік Apple Inc.??, iPhone випустили в 2007 році =)

може ще маки юзає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sanbOK, в дужечках явно вказаний тип эплотехніки,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прошу тільки одне як на прошивці 2.1 переносити програми на флешку, або як зробити щоб вони туда установлялись :(

в Android Assistant є функція переносу програм, але працює вона на андроід 2,2і вище :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще в часи коли 2.2 не було взагалі, а внутр. пам'ять тел була 256мб. користувався таким методом. http://imtalk.info/articles/android/install-apps-on-sd.html

вся суть в тому,що на флешці добавляється ще один розділ. тупу як внутр пам'ять телефону на SD карті .

працювало не дуже стабільно,але працювало. і альтернатив тоді не було.

P.S. але я б краще прошився. ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...