Перейти до змісту

Київстар залочив номер. Хелп.

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні стикнувся з вкрай неприємно. ситуацією.

Маю номер 0685665555. Вже рочків тако з 6-7. Номер для клієнтів купа людей його знає, він в усіх оголошеннях і т.п.

Сьогодні до обіду всьо було гуд - звонив і я і люди до мене додзвонювались. Після обіду - Номер не зареєстровано в мережі, відповідно дзвонити ні до ні від мене неможна.

Сходив на Лесі Українки в сервіс київстара - кажуть заблоковано службою безпеки. Якого Х-я і за шо - ніхто пояснити внятно не може.

Як відновити нумер?

З.І. Телефон з сімкою є, реєстр дзвінків є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я думаю, що за х...що не можу дозвонитись. :0162:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхто не може. Благо на сайті є МТС нумер,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так у Київстара і потрібно питати))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може хтось кинув інфу що з номера займаються розводом і київ заблокував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я повторюсь - питав ,скзали залочила СБ. А чого і науя - ніхто пояснить не може.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сходив на Лесі Українки в сервіс київстара - кажуть заблоковано службою безпеки. Якого Х-я і за шо - ніхто пояснити внятно не може.

так у Київстара і потрібно питати))

Пісатєль?

А передплата чи контракт?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може комусь приглянувся :_04: .....а стосовно, що залочили то хай дзвонять і виясняють якого х...це їх робота!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дзвони з іншого Київстара і питайся що за справи в оператора... головне сильно їм капати на мізки - тоді, скоріш за все, дадуть відповідь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, залочила СБ київстра. Шас буду звонить з іншого КС

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після обіду - Номер не зареєстровано в мережі, відповідно дзвонити ні до ні від мене неможна.

У мене така фігня була. Оператор за 10 хвилин вирішив траблу.

Правда щодо СБ... хз.. хз.. може просто хочуть дєнєх..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дзвонив. Сказали шо онлы письмова заява выд мене і тоді може шось рішиться... хзхз... піду вечором писать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ітак. Вєсті с полєй. Зранку був в офісі КС на КИївськомумайдані. Лишив письмове звернення з вимогою розібратись в ситуації і розлочить номер. Привітна тітонька дуже оперативно відібрала заявку і обіцялась негайно переслать в Кийов.

На сьогодні номер уже просто "Абонент не абонент", хоча ще зранку казало шо такий номер не зареєстровано взагалі.. Хз з чим пов"язана зміна статусу..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

новий власник уже сімку вставив :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

новий власник уже сімку вставив :)

Таки схоже на рейдерський захват сімки, номерок-то жирний. Сімки зазвичай віджимають в такий спосіб для отримання доступу до банківських карт, але в даному випадку можливо хтось оплатив таку послугу, щоб отримати для себе/фірми гарний номер. Можливо хоче зібрати однакові номери усіх операторів.

Мікс, були пропущені дзвінки з невідомих номерів, на які ти потім передзвонював, з дивними питаннями чи "не туди попали"? Для блокування сімки треба назвати три (не впевнений, що три) останніх набраних номери.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ситуація вирішилась. Виявилось, шо глюканула сімка, через це залочили номер. Після ранішнього звернення в КС номер розлочили, Пів години тому пішов поміняв сімку і все вернулось на круги своя.

З.І. Я не заздрю тому, хто би захотів віджати номер. Він же робочий. На нього в день біля 100 дзвінків приходить) Новий власник задовбався би фільтрувати своє\несвоє )))

Щодо відновлення, то як відновлював перший раз (пропала разом з трубкою), то просто зайшов в КС, показав коробку з усіма доками від номра і за 10 хвилин відновили, без лишніх питань.

Сьогодні просто вийняв стару сімку, спец шось там тестанув і видали нову.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...