Перейти до змісту

MrVes

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 200
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

підтверджую: останні посилки дуже швидко приходять, в середньому два тижні

Опубліковано

І раніше приходили за 2-3 тижні. А деколи і за 10 днів.

Це ще залежить від завантаженості китайської пошти і магазинів. Може зараз менше продаж...

Опубліковано

мені ніколи за 2 тижні не приходили... напевно таки літак напряму появився, оминаючи домодєдєво чи франкфурт

Опубліковано

І раніше приходили за 2-3 тижні. А деколи і за 10 днів.

Це ще залежить від завантаженості китайської пошти і магазинів. Може зараз менше продаж...

у них скоро НР - тому я б не казав, що зниження темпів закупки - навпаки перед НР у них завжди аврали

Опубліковано

Ще залежить від географії продавця. Разом з трьома посилками, що прийшли, замовляв ще дві. Так вони, тільки вчора залишили пошту Китаю.

Опубліковано

Скажіть будь ласка, чи користується хтось для оплати товарів з даного сайту карткою привата? Раніше користувався валютним рахунком Приват24, просто конвертуючи гривню в валюту. Але зараз такої змоги немає. Не поділитеся досвідом?

Опубліковано

Без проблем платить карта гривнева привата. Дані з карти вводите і все приходить СМс про списасання і по якому курсу сьогодні по 21,008

Опубліковано

Вельми вдячний!)

Для таких як я, що мають подібні труднощі(можливо, комусь стане у пригоді) :_02: . Як сказав la20, можна оплатити гривневою карткою, але перед тим потрібно зайти в Мої рахунки->Управління карткою\рахунком->Ліміти->Оплата в інтернеті і встановити дозвіл.

Опубліковано

З 2 березня (ніби так) і майже місяць пошта Китаю не буде працювати - аля Новий Рік :)

Китайський Новий Рік розпочинається 19 лютого, орієнтовно 3 тижня.

Опубліковано

Не знаю як у декого так виходить, що посилка з Китаю приходить звичайною поштою за 10 днів, я скільки разів не замовляв - раніше 15 днів не приходило. Крім того, 2 рази мав проблеми з митницею, одного разу сперечались по ціні хотіли щоб розмитнював, а іншого разу китайці з інвойсом намутили.

Вже більше року для доставки товарів з Китаю користуюсь послугами цієї фірми, так от тепер - менше тижня проходить з момента покупки і до того як я отримую замовлене на Новій Пошті, і ніяких там проблем типу посилка пошкоджена прийде, чи митниця щось наплутає :_08:

Опубліковано

І в скільки обходяться їх послуги?

дивлячись що замовляти, наприклад якщо пару поплавків для вудок, чи якусь іншу копійчану річ - тоді не вигідно

я замовляю штучний товар (не для перепродажі), вартість товару деколи 500-1500 у.е. (вага не велика) тому ризикувати і відправляти простою поштою - не хочеться, щодо ціни, то в кожному випадку вона різна, на сайті є онлайн-форма, напишіть і вам порахують.

Опубліковано

Не знаю як у декого так виходить, що посилка з Китаю приходить звичайною поштою за 10 днів, я скільки разів не замовляв - раніше 15 днів не приходило.

Вчора забрав посилку, яка йшла до мене саме швидше із усіх, що я замовляв - за 12 днів! Приємно був вражений :-)

Опубліковано

BkSeo, держи плюс, щойно подзвонив до них, фірма напряму з'єднується із продавцями і закуповує без посередників (тобто будуть мені замовляти Meizu M1 Note напряму від заводу) комісія за їхні послуги 5%

Опубліковано

BkSeo, держи плюс, щойно подзвонив до них, фірма напряму з'єднується із продавцями і закуповує без посередників (тобто будуть мені замовляти Meizu M1 Note напряму від заводу) комісія за їхні послуги 5%

Яка загальна вартість разом з послугами?

Опубліковано

leonon, вони працюють лише через сайт тао-вао, але розцінки норм. мобільний вийде в 207у.е. вже з комісією + 10-12у.е. доставка авіа+ оплата за нову пошту, але гроші потрібно скінути їм щоб вони купили товар... усі...

Опубліковано

Дякую, та я і не став би рекомендувати те - в чому не впевнений на 100% :_08:

Опубліковано

Не знаю як у декого так виходить, що посилка з Китаю приходить звичайною поштою за 10 днів, я скільки разів не замовляв - раніше 15 днів не приходило. Крім того, 2 рази мав проблеми з митницею, одного разу сперечались по ціні хотіли щоб розмитнював, а іншого разу китайці з інвойсом намутили.

Вже більше року для доставки товарів з Китаю користуюсь послугами цієї фірми, так от тепер - менше тижня проходить з момента покупки і до того як я отримую замовлене на Новій Пошті, і ніяких там проблем типу посилка пошкоджена прийде, чи митниця щось наплутає :_08:

не знаю чи в курсі, але Укрпошта та ChinaPost підписали договір про співпрацю. як результат - останні мої січневі 5 замовлень від різних продавців різної цінової категорії від 1$ і до 25$ приходили за 10-12 днів.

дві з них прийшли 03,02, хоча оплачував я 23,01.

Правда це у Київ, але враховуючи доставку у Луцьк - треба добавити ще день.

Опубліковано

Підписали, але напевно не на всі бандеролі :0155:. Всі посилки прийшли за 8 днів, а одна десь літає.

Опубліковано

Підписали, але напевно не на всі бандеролі :0155:. Всі посилки прийшли за 8 днів, а одна десь літає.

тут треба дивитись уважно чи продавець з Китаю чи може з Кореї і т.д.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...