Ukrainec Опубліковано 24 Грудня, 2014 в 00:17 #26 Опубліковано 24 Грудня, 2014 в 00:17 Радий буду спробувати все...!
Poison Опубліковано 24 Грудня, 2014 в 08:43 #27 Опубліковано 24 Грудня, 2014 в 08:43 А пробував елекролобзик ,там і швидкість можна виставити різну і пилку підібрати теж не проблема
difoto Опубліковано 24 Грудня, 2014 в 09:21 Автор #28 Опубліковано 24 Грудня, 2014 в 09:21 Якщо хтось з Польщі може привезти отаку пилку - можна й лобзиком а взагалі розглядаємо всі варіанти - дремель/лобзик/стрічкова пила/оця бошовська різалка
Ukrainec Опубліковано 24 Грудня, 2014 в 09:44 #29 Опубліковано 24 Грудня, 2014 в 09:44 Поясню, тут потрібно щоб не лише різало, а ще й потрібно добитися більш-менш чистоти різу. Так як структуру каски становить міцна але всеж таки тканина, досягти цього дуже не просто
Poison Опубліковано 24 Грудня, 2014 в 12:09 #30 Опубліковано 24 Грудня, 2014 в 12:09 Дивився як роблять російскі каски ,обрізка там стрічковою пилкою підгонак на кругу.
jack74 Опубліковано 24 Грудня, 2014 в 18:31 #31 Опубліковано 24 Грудня, 2014 в 18:31 Ukrainec, може спробуй місце різу проклеїти скотчем (жовтим, малярним) і вже по ньому різати... може не буде ворситись...До речі, а алмазний круг, що для камня, не пробували?Дивився, як роблять хокейні маски, там типу болгаркою обрізає і там явно металевий круг. Звичайно, там не кевлар, а просто склотканина, але все ж...
Poison Опубліковано 24 Грудня, 2014 в 22:48 #32 Опубліковано 24 Грудня, 2014 в 22:48 Як на мою скромну думку проблема має дві составляющих 1 швидкість роботи інструмента і 2 зубці ,і треба вияснити оптимальний варіант. Як на мене неовідченого має бути стрічкова пилка (елекролобзик) і полотно якен не палить кевлар-склотканину.
Ukrainec Опубліковано 24 Грудня, 2014 в 23:55 #33 Опубліковано 24 Грудня, 2014 в 23:55 Все, з обрізкою більш-менш визначилися, дякую Двом Володимирам, за різноманіття фрез і "диковенного" інструменту Каже кум, що я сумним на фото виходжу: Наступний етап - фарбування: терміново потрібно офарбувати товстим шаром (до 250мкм) структурної, матової, оливкової фарби, бажано на каучокувій, чи поліуретановій основі потрібно досягти аналогічної структури поверхні: Якщо є в кого така можливість, чи хтось знає де таке роблять прошу дати координати.
Ukrainec Опубліковано 29 Січня, 2015 в 21:34 #34 Опубліковано 29 Січня, 2015 в 21:34 Сьогодні попри те, що я снідав лише в 16.00 в бусі, залишками якоїсь халви в мене посмішка від вуха до вуха від радості! потроху-потроху, ми все ж таки в скорому часі розпочнемо наше кевларове виробництво. Сьогодні одному доброму чоловіку і меценату потрібно чказати ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ! ім"я якого я не буду називати через його скромність (лише ініціали В.І.), і його не бажання афішуватись саме в цьому контесті, ми ГФ "САМООБОРОНА ВОЛИНІ" безкоштовно отримали обладнання: гідравлічний прес і вібробункер, яке вже навіть вдалося заперти до місця нашої майбутньої мануфактури. За допомогою преса ми зможемо вже промислово проводити пресування касок, а не домкратами smile emoticon, як раніше, правда до нього ще тра прикласти руки, адже цей прес в стані "анабіозу" простояв півтора десятиліття. Це хороша ще сирисировська залізяка, я планую її троха-потроха апгрейднути, електричні релюшні кишки замінити на сучасний контроллер, але це фігня. Друга установка це вібробункер, будемо покривати в ньому наші каски матом, фарбу матувати smile emoticon новий такий коштує неймовірні на даний час кошти (величезна. жовта фігня на фото). Про наші ще проблеми і труднощі я зараз писати не буду, просто закінчу на сьогодні на цій епічній ноті, а все інше буде завтра. Для бажаючих підтримати процес подальшої розробки і виробництва "Волинської Каски" пожертвувати кошти у кілька способів: - на картку ПриватБанк 5363 5423 0262 7485 (Чуріков Сергій Борисович); - безготівковий перерахунок на р/р 26008055506351, МФО303440, Код39109290 (ПриватБанк), призначення платежу - благодійна допомога на здійснення статутної діяльності; - кинути пожертву у скриньку на Театральному майдані або біля гіпермаркету "Там-Там", чи будь-яку скриньку, наших волонтерів з "Самооборони" Хто має технічні знання і бажання бути корисним суспільству: розбирається в виробничиму обладнанні, має досвід в розробці та програмуванні устаткування можуть також долучитися до процесу, або хто незнає нічого то також може долучатися, треба буде матеріал ножицями різати ( пишіть в ПП Дякую! Слава Україні! Ми переможемо!!!
Ukrainec Опубліковано 3 Березня, 2015 в 15:50 #35 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 15:50 Так товариши алкаши, потрібно 3-5л ізопропилового та 1-2л бензилового спирту, для виготовлення PVB клея який є зв"язуючим елементом кевлару у касці.потрібно хоча б до кінця тижня.
Ukrainec Опубліковано 11 Березня, 2015 в 07:12 #36 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 07:12 То як там зі спиртом? не допоможете?Бо вже приїхали основні інгридієнти, а розвести немає чим. Тут в Луцьку продають: http://lutsk.vol.olx.ua/.../rostvoritel-dlya-fleksodruku... хто має змогу і бажання допомогти будь ласка придбайте хоча б 5л цього спирту. ЗАРАННЯ ДЯКУЮ!
Ukrainec Опубліковано 11 Березня, 2015 в 11:01 #37 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 11:01 Все на деякий час зі спиртом зав"язуємо... Дякуючи добродію Сергію, того ж що і реалізовує його на сландо, маємо 10л ізопропилового спирту. Ото нас чекає "п"янка"
MANJAK11 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 13:53 #38 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 13:53 то є гуд, бо сьогодні облазив пів базару, не знайшов
jack74 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 15:57 #39 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 15:57 Ізопропіловий, знаю, в аптеках продають, але там фасовка 100мл...
Ukrainec Опубліковано 5 Травня, 2015 в 20:29 #40 Опубліковано 5 Травня, 2015 в 20:29 Народ HELP! Народна ініціатива "видихається" потребує стороньої допомоги На цьому тижні нам вдалося "вдихнути життя" мовчазну залізяку: гідравлічний прес П6324Б. Не повірите, як радісно було чути "рик" гідроагрегата цього монстра, який понад два десятиліття "безпробудно спав". Нажать за цей час, чи можливо ще до того часу в бак з гідравлічним мастилом потрапила вода і саме мастило, як розумієте стало не придатним. Подальша експлуатація його з таким мастилом не можлива Для цього потрбно провести його заміну. Нащасття регіональне представництво всесвітньовідомої Німецької марки нафтопродуктів "Fuch", яке ще заправляло мастилом двигуни німецьких "Тигрів"у 2-гу світову, надало нам 300літрів високоякісного гідравлічного маслила. За що їм, а особливо Віктору велике СПАСИБІ! Але нажаль крім цього постала проблема, для того щоб заправити нове мастило потрібно промити гідросистему. Тому панове, ми - команда ініціативних розробників кевларових касок розраховуємо на вашу допомогу, розумію що кошти були б теж актуальні, але зараз прошу вас допомогти дістати бажано на благодійних засадах 50-60л керосину (він же ГАС ТС-1, він же авіаційний керосин) і 10л сольвенту для промивки гідросистеми та агрегатів. Пишіть мені в ПП, або хто знає, то можете приносити прямо в майстерню difodo на пр.Відродження. Також ми завжди раді талановитим інженерно-підкованим людям: електрикам, електронщикам, інженерам, механікам, налагоджувальникам, які як ми, завжди раді працювати задарма на постійній основі, у вільний від хлібодобувної роботи час.
Ukrainec Опубліковано 19 Травня, 2015 в 20:44 #41 Опубліковано 19 Травня, 2015 в 20:44 https://www.facebook...893903/?fref=nf Япоена мать! ПРАЦУЄ!!! Хух, нарешті завершилися довгі тижні пуско-налагоджувальних робіт. Не одну ніч нам доводилося на своїх лесапедах крутить педалі через все місто повертаючись додому, але воно того варте і будемо це продовжувати. Наша команда ще на крок наблизилися до поставленої мети: виготовити кевларову каску. Прес є, потрібно ще подумати як закріпити інструмент, змімачі, прихвати, ще деякі засоби механізації, налагодити процес, але це все буде... Ми з цим обов"язково впораємось Дякую команді за підтримку! далі буде... Для бажаючих підтримати процес подальшої розробки і виробництва "Волинської Каски" можете перерахувати кошти на картку ПриватБанку 5168 7556 1510 4870 (Жуков В.Ю.) Також, ще раз нагадую: хто має технічні знання і бажання бути корисним суспільству: розбирається в виробничиму обладнанні, має досвід в розробці та програмуванні устаткування можуть також долучитися до процесу, або хто незнає нічого, але має бажання допомогти то також може долучатися. пишіть в ПП Дякую! Ми переможемо!!!Слава Україні!
TiTaN Опубліковано 12 Серпня, 2015 в 16:29 #43 Опубліковано 12 Серпня, 2015 в 16:29 p.s. sry for off topic
Ukrainec Опубліковано 23 Серпня, 2015 в 20:15 #44 Опубліковано 23 Серпня, 2015 в 20:15 Прев"ю! так намагалися встигнути до ДН України, але не встигли...
Ukrainec Опубліковано 24 Серпня, 2015 в 20:56 #45 Опубліковано 24 Серпня, 2015 в 20:56 З Днем Незалежності! Браття! Багато хто спостерігав за процесом скаже: НАРЕШТІ! Дякую охеренно-чудові команді за підтримку: difodo, Dr.Martenz, kym, odna, якби не ви, то каска залишилися на рівні фантазії. А також тим багатьом людям, які тим чи іншим допомагав нашому процесу. Особливу дружині, що терпить мою постійну відсутність дюже багато вечорів поспіль. А я скажу, що це лише початок ще більших турбот, так що ще не час розслаблятись. Кілька зробили, потрібно ще 100шт... в день... Смайлик «smile» Думаєте це проблема? На перший бронежилет в нас пішло 1,5 місяці, а починаючи з третьої партії виходило 80 бронежилетів за добу, пам"ятаєте? Таке воно волонтерство. І тут вийде, не сумнівайтесь. Беремо за девіз: Українське - супер якісне! (ISO 9001) Маю лише мутну уяву що далі і що? Але далі нас чекають ще офіційні державні тести-шмести при міністерстві оборони, доводка всіх проблемних моменітів, а головне пошук бажаючих допомогти процесу як фінансово, технічно так і просто руками... Бо станом на сьогодні цей процес був і є повністю волонтерським і немає будь якого джерела стабільного фінансування: там дали, там зекономили, там хтось приніс, навіть дещо спиздили так і живемо, але не переживайте, в касочки ми вклали лише найкращий італійський кевлар, PVB смоли, найтехнологічнішу фарбу, дотримувались необхідних режимів і всіх вимог стандартів NIJ, Stagan ну і любов та наполеглевість. Куди ж без них? Ось тому певно касочки і міцні вийшли! Про вагу, товщину, та інші технічні деталі зараз писати не буду, про це згодом, але не переживайте все в межах допустимих норм світових стандартів. Дякую! Ну якщо що вибачайте за пафос, ще раз: З Днем Незалежності України! Слава Україні!
Ukrainec Опубліковано 15 Вересня, 2015 в 18:38 #46 Опубліковано 15 Вересня, 2015 в 18:38 Ми на "Громадському":http://hromadske.volyn.ua/lutski-vynahidnyky-vlasnoruch-vyhotovlyayut-kevlarovi-sholomy-dlya-armiji/
Tarzanych Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 08:16 #47 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 08:16 "Вартість матеріалу - 14 євро"Не зовсім зрозуміло скільки матеріалу на каску потрібно. Можна уточнити?
Ukrainec Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 08:23 #48 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 08:23 На одну каску йде 3,65м2 кевлару по 14Євро/м2 (з розмитненням).
Tarzanych Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 08:24 #49 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 08:24 Грубо кажучи 52 євро на каску. Дякую
Ukrainec Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 08:28 #50 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 08:28 Але є н"юанс!по 14Євро/м2 це з розмитненням. Розмитнення 4,5Євро і воно не стягується, якщо вироблена продукція призначена д.ля державних закупівель. Тобто сам кевлар за кордоном коштує близько 9,5Євро
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.