Lara73 Опубліковано 8 Липня, 2014 в 12:33 #1 Опубліковано 8 Липня, 2014 в 12:33 Загублені документи в районі 40 на прізвище Ковзолович М.М. прошу повернути за винагороду. Тел. 099-364-55-41
Volyniaka Опубліковано 8 Липня, 2014 в 12:47 #2 Опубліковано 8 Липня, 2014 в 12:47 Будьте обачними!У свій час Запостив тему про втрату документів і через кілька годин отримав дзвінок з радісною звісткою - документи знайшлись. Домовились про винагороду і ...далі почався шпигунський детектив - то мінялось місце зустрічі, то "не відпускають з роботи, прийде якась жіночка". Коли почали просити купити картки поповнення і продиктувати коди карток, стало зрозуміло, що починають розводити. Послав подалі. Далі повернувся і прогуглив - Є! Народ нагло навіть не міняє номерів телефонів, з яких займається шахрайством!Ось ціла тема - ШАХРАЇ !Мені телефонували з номера - 0994450362.
Lara73 Опубліковано 8 Липня, 2014 в 12:53 Автор #3 Опубліковано 8 Липня, 2014 в 12:53 Будьте обачними!У свій час Запостив тему про втрату документів і через кілька годин отримав дзвінок з радісною звісткою - документи знайшлись. Домовились про винагороду і ...далі почався шпигунський детектив - то мінялось місце зустрічі, то "не відпускають з роботи, прийде якась жіночка". Коли почали просити купити картки поповнення і продиктувати коди карток, стало зрозуміло, що починають розводити. Послав подалі. Далі повернувся і прогуглив - Є! Народ нагло навіть не міняє номерів телефонів, з яких займається шахрайством!Ось ціла тема - ШАХРАЇ !Мені телефонували з номера - 0994450362.Дякую, але тут ситуація трошки інша разом з документами і інші посвідчення. Думаю ніхто шуткувати, а тимбільше розводити не наважиться.
bodia88888 Опубліковано 8 Липня, 2014 в 13:12 #4 Опубліковано 8 Липня, 2014 в 13:12 ... разом з документами і інші посвідчення. Думаю ніхто шуткувати, а тимбільше розводити не наважиться.СБУ???))))) Прокуратура????)))) УБОЗ????)))По темі: Можливо в деяких дворах 40-го ще розклейте оголошення.
Alexander47 Опубліковано 8 Липня, 2014 в 13:18 #5 Опубліковано 8 Липня, 2014 в 13:18 ну я б не погодився. чим важливіші і цінніші документи, тим більша в тебе буде радість від почутої новини про їх знахідку, а значить більше туману в очах.
Volyniaka Опубліковано 8 Липня, 2014 в 13:24 #6 Опубліковано 8 Липня, 2014 в 13:24 Дякую, але тут ситуація трошки інша разом з документами і інші посвідчення. Думаю ніхто шуткувати, а тимбільше розводити не наважиться.В моєму випадку йшлося про посвідчення водія.
Barugan Опубліковано 8 Липня, 2014 в 15:19 #7 Опубліковано 8 Липня, 2014 в 15:19 Будьте обачними! У свій час Запостив тему про втрату документів і через кілька годин отримав дзвінок з радісною звісткою - документи знайшлись. Домовились про винагороду і ... далі почався шпигунський детектив - то мінялось місце зустрічі, то "не відпускають з роботи, прийде якась жіночка". Коли почали просити купити картки поповнення і продиктувати коди карток, стало зрозуміло, що починають розводити. Послав подалі. Далі повернувся і прогуглив - Є! Народ нагло навіть не міняє номерів телефонів, з яких займається шахрайством! Ось ціла тема - ШАХРАЇ ! Мені телефонували з номера - 0994450362. Дякую, але тут ситуація трошки інша разом з документами і інші посвідчення. Думаю ніхто шуткувати, а тимбільше розводити не наважиться. в такому разі ймовірність, що хтось з громадян підніме і поверне зменшується, кожен буде думати: *навіщо йому проблеми потім*. якщо приблизно знаєте в якому районі, то краще самому проїхатись, бо може двірники, може ті хто любить випити і сидять в дворах чи діти шось да бачили.
Lara73 Опубліковано 8 Липня, 2014 в 15:34 Автор #8 Опубліковано 8 Липня, 2014 в 15:34 Тему можна закривати. Всім дякую. Документи знайшлись.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.