Перейти до змісту

Чи варто продавати авто?

mister_lol

Рекомендовані повідомлення

Сидів вчора слухав думки різних людей, і більшість почали говорити що будуть продавати свої авто швидше до осені, оскільки в силу вступлення безвізового режиму можливий обвал цін на авто і моя мафинка яка коштує зара в районі 6 тис у.е., аби коштувала 700 баксів. Що скажуть розумні автолюбителі борда?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь

обвал цін на авто і моя мафинка яка коштує зара в районі 6 тис у.е., аби коштувала 700 баксів

не в нашій країні))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціни на авто не впадуть. Але всі от такими боязнями і передчасними продажами з ламанням цін ціну знизять не надовго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пздьож, не вір їм всім, твоя машинка 6к не коштує

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

безвізовий проїзд буде.розмитненя останеться.воздух на границях останеться...не сильно ціни впадуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можеш продавати, та хто її купить))?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звичайно, вона дорожча, але я для прикладу)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціни впадуть, впадуть на вартість візи :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:_07: :_07: :_07::0166:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли взимку за квартплату прийдеться платити вдвічі більше, а бензин коштуватиме 20 грн за літр-різний старий металолом однозначно впаде в ціні та коштуватиме стільки, скільки він коштує в Польщі ,чи Німеччині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чув по ящику шо в законі про ввіз б.у. машин нічого не прописано. Є тільки зниження цін на нові ммшини і то не зразу а поступово кожного року.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

будьмо відверті, за всі роки незалежності давно вже сформувалась "автомобільна" мафія, яка росте, розростається і нарощує апетити.

Ніхто не дасть відкрити кордони чи скасувати розтаможку для авто. Надто вже багато високопоставлених осіб кормляться від цього і будуть кормитись.

А все це, як у старі-добрі часи, прикриють "захистом національного виробника", себто говно-корпорацій типу Богдан і ЗАЗ, які простіше добити, ніж витягувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Bit, слухай, ти новенькі хетчбекі ЗАЗ бачив? їм би знизити на 20-30к ціну, і я в бкупив повний фарш собі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Bit, слухай, ти новенькі хетчбекі ЗАЗ бачив? їм би знизити на 20-30к ціну, і я в бкупив повний фарш собі.

після того як я за кордоном надивився на Доджі по 7 тисяч і Лєксуси по 12, я відверто вважаю, що хетчбек ЗАЗ чи ВАЗ має бути не більше 5 тисяч доларів за новий в люксовій комплектації. і то тільки через те, що він новий, з салону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перш за все на ціну впливає покупна здатність населення., з осені вона лише за рахунок зміни курсу впала у півтора рази+війна.

Двадцятирічне авто має і буде коштувати 2 -3 тис дол, а не 8-10.

Ті хто ганяє машини вже повтрачали по кіоька тисяч на кожній.

А втратяь ще ,якщо не мзорієнтуються вчасно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а якщо я стану "членом" евросоюзу то що мені буде заважати іздити на іхній машині в себе ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ти спочатку стань ))

заважати буде дозволенний термін перебування

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ти спочатку стань ))

заважати буде дозволенний термін перебування

а я то думав шо лафа буде :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив. вже 1 рік і 2 місяці їзжу на заз віда на автоматі пробіг 26000, правда є нюанси. а так тільки ціна не подобається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новенькі хетчі ЗАЗ це перероблені китайці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А який зараз термін перебування на машині, наприклад, з польськими номерами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Олександр Охріменко, економіст, президент Українського аналітичного центру:

«Спецмита на автомобілі як були, так і залишаться. У цьому плані нічого не поміняється і зниження цін не відбудеться. У проекті Угоди про асоціацію з ЄС передбачено, що Україна має право встановлювати такі мита. І сьогодні немає якихось чинників, які вказують на те, що іномарки з Європи почнуть ввозити за зниженими цінами.

Що стосується вартості автомобілів, то вона повністю в руках автодилерів. Ціна іномарок висока не тому, що їх дорого ввозити, а через великі націнки в Україні.

Налагодження у нас процесу складання європейських автомобілів також не вплине на зниження їх вартості. У будь-якому випадку кінцевий продукт – це власність європейського виробника. І він буде продавати його за європейськими цінами. Це не означає, що в ціновому відношенні для України будуть зроблені якісь виключення ».

Олег Назаренко, генеральний директор Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і дилерів:

«Дійсно, Кабмін підтвердив, що мита на всі види європейських товарів будуть знижені. На жаль, автомобілі – це виняток.Перехідний період щодо зниження мит на іномарки встановлений в межах 15 років.

У разі входження України до зони вільної торгівлі розміри зборів у перший рік не змінюються. Далі протягом десяти років передбачено зниження ввізних мит на 1% відсоток щороку.

Але є суттєва поправка: якщо імпорт авто перевищить 45 тис. авто Україна має право знову підняти ставки ввізного мита аж до 10% без погодження з ЄС. Так що найближчим часом зниження цін не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не розумію чому, але те ж саме поло 2012 року в Британі повний фарш 11тис.фунтів (ТопГір казав) у нас же в районі 18-20к у.е. чому ж ціна така

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а яке авто. Якщо нормальне то за 700 баксів заберу, щн пару грн на могорич дам :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

-=Mr.BrooX=-, фунт (20,45)/доллар(12,02)= 1,7 * 11000фунтів =18700долл

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...