Перейти до змісту

той козел який мене сьогодні чуть не збив

oyoyoy

Рекомендовані повідомлення

той козел який мене сьогодні чуть не збив

якщо ВИ козел шановний, читаєш цю тему і пам"ятаєш як на свому драному драндулеті чуть не вїбав вдарив мене (я їхав на велосипеді у червоні футболці), коли я близько 07.40 виїзджав з кільця біля "Авангарду" (ДЕ Я БЛЯДЬ ПОКАЗУВАВ ПОПЕРЕДНЬО ТОБІ ПОВОРОТ, БО БАЧИВ, ЩО ВИ гандон шановний, щось навіть не приторможуєш). То я хочу просто сказати, що ставте своє на своянку, бо я людина не злопам"ятна- але авто можу випадково царапнути, тим велосипедиком- якого ви пісюн шановний, так не хотіли бачити.

Р.S. По Ваших уйобіщних здивованих очах я побачив, що ви мабуть не в курсі, якщо учасник руху виїзджає з кільця то має пріоритет руху.

Да простіть мене модератори за слова негарні, бо не міг підібрати..... а хотілось все гаВніше і гаВніше написати даному добродію, який нагадав мені, що на дорогах не всі знають ПДР.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь

номер машини в студію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бо я людина не злопам"ятна- але авто можу випадково царапнути, тим велосипедиком- якого ви пісюн шановний, так не хотіли бачити.

всі знають ПДР.

:_07::_25:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не ви один "невідімка" на тому кільці))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

07.40 виїзджав з кільця біля "Авангарду"
11.14 Рух по проїзній частині на велосипедах, мопедах, гужових возах (санях) і вершникам дозволяється лише в один ряд по правій крайній смузі якомога правіше, за винятком випадків, коли виконується об’їзд. Поворот ліворуч та розворот дозволяється на дорогах з однією смугою для руху в кожному напрямку і без трамвайної колії посередині. Дозволяється рух по узбіччю, якщо це не створить перешкод пішоходам.
А ви нічого не порушили?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

номер машини в студію

вибачте але настільки все було швидко, та і оЧкАнУв я трохи, а потім не хотілось створювати пробки, що ні номера ні навіть моделі не можу сказати. :_11:

Колір блакитний такий з переливом до зеленого- дуже глянцевий. Видно авто нове.

Але обличчя запамятав добре :0167:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви напевно один з незрячих і необізнаних з правилами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Велосипедистам можна їздити по кільцю (поворот на ліво)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Велосипед - повноцінний учасник дорожнього руху, далі напевно не виникає питань окрім тих хто ці правила не читав, або пропустив частину як не надто важливу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Велосипедист, що рухається проїзною частиною, є повноправним учасником дорожнього руху!

Він, відповідно, зобов'язаний знати й дотримуватися Правил дорожнього руху. Велосипедист може здійснювати будь-які маневри, не заборонені Правилами. Маневри на проїзній частині мають бути передбачуваними й зрозумілими іншими учасниками дорожнього руху.

докладніше http://www.e-bike.com.ua/viewarticle/id/683/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

07.40 виїзджав з кільця біля "Авангарду"
11.14 Рух по проїзній частині на велосипедах, мопедах, гужових возах (санях) і вершникам дозволяється лише в один ряд по правій крайній смузі якомога правіше, за винятком випадків, коли виконується об’їзд. Поворот ліворуч та розворот дозволяється на дорогах з однією смугою для руху в кожному напрямку і без трамвайної колії посередині. Дозволяється рух по узбіччю, якщо це не створить перешкод пішоходам.
А ви нічого не порушили?

н-дааааа... я промовчу :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Велосипед - повноцінний учасник дорожнього руху, далі напевно не виникає питань окрім тих хто ці правила не читав, або пропустив частину як не надто важливу.

От тільки на світлофорі зупиняються одиниці. Точніше біля 5-10% велосипедовозів Луцька.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А також забувають спішитися на пішоходному переході як того вимагає ПДР, чомусь велосипедисти згадують про правила тільки коли їм потрібно... знову холівар.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так можа велосипедисту по кільцю чи ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

oyoyoy, видихни і залиш той негатив в минулому

Чим довше пам"ятатимеш і злитимишся, тим гірше тобі (негативні емоції приносять шкоду здоров"ю)

Редисок у нас вистачає! Мене не раз притискали до бровки, не пропускали на поворотах, робили душ Шарко тощо :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

деякі водії автомобілів деколи не бачать не тільки велосипедистів, але й інших автомобілів

всяке буває на дорозі, і велосипедисти порушують правила не рідше ніж автомобілісти

так що воплі з погрозами не доречні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так можа велосипедисту по кільцю чи ні?

По кільцю біля Авангарду - ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нах..я.......та для чого цей холівар розводити???з кожної сторони "чуваків" вистачає.

Автомобілісти як їздили по тротуарах дотримуючись ПДР, так і їздили, ставили свої корита як хочуть і де хочуть так і ставлять. Ви шановні(узагальнюю) в деяких випадках при прекрасній розмітці на парковці навіть не в силах "приватну власність свою святу присвятусіньку" поставити відповідно до намальованого місця для парковки.

Неодноразово читав ПДР які як і більшість нормативних актів написані "казнить нельзя поміловать", не все так однозначно як здається.

Мрія водіїв це напевно "він один на дорозі і їде як хоче". Мрія велосипедистів- щоб весь чотирьохколісний висер на дорозі просто дотримувався правил. Імхо...

Сам багато бачив велоспедистів яких поприбивати хотілося б за їхню їзду тут з панами водіями, солідарний.

П.С. не одноразово на раніше вказаному кільці, проїжджав повз ДАЇшників і вони рукою не здригнули(розумію, що це не показник), але дивує те, при таких умовах водії і бачили велосипедістів на кільці, і пропускали і всі були раді... і ще одне, велосипедист вже й не так автомобілістів затримує на кільці, Ви ж панове не зі швидкістю 100 км там їдете....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і нафіга нова тема? Є вже одна схожа, тільки там ТС вчасно зрозумів зміст пункту 11.14. ПДР, а тут - порушивши сам, направляє потоки жовчі водію який ніпричому.

Сьогодні, як завжди, їхав на роботу. Взяв з сьобою колегу. Їдемо по шопена, біля історичного я перелаштовуюсь в ліву смугу і вилітаю на кільце, далі до Проміня. Обертаюсь - колеги позаду немає. Виявляєтсья, він зупинився перед кільцем, переїхав дорогу по зебрі і далі рухався тротуаром. Між нами виникла суперечка, він доказував, що я не мав права виїжджати на кільце. Довелось курити ПДР, і ось що виявилось (правило, про яке я вже давно забув):

11.14. Рух по проїзній частині на велосипедах, мопедах, гужових возах (санях) і вершникам дозволяється лише по правій крайній смузі якомога правіше, за винятком випадків, коли виконується об'їзд, поворот ліворуч чи розворот на дорогах з однією смугою для руху в кожному напрямку і без трамвайної колії. Дозволяється рух по узбіччю, якщо це не створить перешкод пішоходам.

Тобто, якщо дорога має більше, ніж одну смугу в кожному напрямку, ми не маємо право їхати так, ніби ми автомобілі. Так що, товариші велосипедисти, не так уже ми буваємо й праві в деяких ситуаціях. :)

Так що сміливо можна об'єднувати топіки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

н-дааааа... я промовчу
Життя така несправедлива штука: тобі нахамили, та ще й винним лишився ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Велосипедисти наражаються на небезпеку своїм життям, водії ж бампером, що дорожче?

Я стаоаюсь пропускати велосипедистів навіть у тих ситуаціях, коли можна спорити хто правий, не так вже і багато їх (велосипедистів) на дорогах міста.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні один велосипедист переплутав велосипед з автомобілем і з красного до старого ринку їхав по середині полоси на Україні не зважаючи на те що взаді їдуть машини і вони хочуть їхати швидше ніж він може вкрутити педалі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не знаю як в інших країнах, але на мою думку потрібно дозволити велосипедистам рух по кільцю. В чому проблема?

Велосипед їде не 5 км/год, щоб створювати суттєві перешкоди для автомобілів і не займає аш всю полосу дороги.

А що ви про це думаєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підтримую
Ти сам собі суперечиш ;)
сьогодні один велосипедист переплутав велосипед з автомобілем і з красного до старого ринку їхав по середині полоси на Україні не зважаючи на те що взаді їдуть машини і вони хочуть їхати швидше ніж він може вкрутити педалі
Дозволити їхати на кільце = дозволити лівий поворот і рух у крайній лівій смузі. Так як вони повноцінні учасники руху, то всі хто їдуть за ними ПОВИННІ рухатись з такою ж швидкістю. Воно вам всім треба?

ІМХО. Немає чого велосипедистам робити у лівій смузі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...