oyoyoy Опубліковано 4 Липня, 2014 в 14:30 #1 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 14:30 той козел який мене сьогодні чуть не збивякщо ВИ козел шановний, читаєш цю тему і пам"ятаєш як на свому драному драндулеті чуть не вїбав вдарив мене (я їхав на велосипеді у червоні футболці), коли я близько 07.40 виїзджав з кільця біля "Авангарду" (ДЕ Я БЛЯДЬ ПОКАЗУВАВ ПОПЕРЕДНЬО ТОБІ ПОВОРОТ, БО БАЧИВ, ЩО ВИ гандон шановний, щось навіть не приторможуєш). То я хочу просто сказати, що ставте своє на своянку, бо я людина не злопам"ятна- але авто можу випадково царапнути, тим велосипедиком- якого ви пісюн шановний, так не хотіли бачити. Р.S. По Ваших уйобіщних здивованих очах я побачив, що ви мабуть не в курсі, якщо учасник руху виїзджає з кільця то має пріоритет руху.Да простіть мене модератори за слова негарні, бо не міг підібрати..... а хотілось все гаВніше і гаВніше написати даному добродію, який нагадав мені, що на дорогах не всі знають ПДР.
-=Mr.BrooX=- Опубліковано 4 Липня, 2014 в 14:31 #2 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 14:31 номер машини в студію
Ніколас Опубліковано 4 Липня, 2014 в 14:32 #3 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 14:32 бо я людина не злопам"ятна- але авто можу випадково царапнути, тим велосипедиком- якого ви пісюн шановний, так не хотіли бачити. всі знають ПДР.
BeON Опубліковано 4 Липня, 2014 в 14:33 #4 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 14:33 Не ви один "невідімка" на тому кільці))))
SysR Опубліковано 4 Липня, 2014 в 14:39 #5 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 14:39 07.40 виїзджав з кільця біля "Авангарду"11.14 Рух по проїзній частині на велосипедах, мопедах, гужових возах (санях) і вершникам дозволяється лише в один ряд по правій крайній смузі якомога правіше, за винятком випадків, коли виконується об’їзд. Поворот ліворуч та розворот дозволяється на дорогах з однією смугою для руху в кожному напрямку і без трамвайної колії посередині. Дозволяється рух по узбіччю, якщо це не створить перешкод пішоходам. А ви нічого не порушили?
oyoyoy Опубліковано 4 Липня, 2014 в 14:40 Автор #6 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 14:40 номер машини в студію вибачте але настільки все було швидко, та і оЧкАнУв я трохи, а потім не хотілось створювати пробки, що ні номера ні навіть моделі не можу сказати. Колір блакитний такий з переливом до зеленого- дуже глянцевий. Видно авто нове. Але обличчя запамятав добре
DrWeird Опубліковано 4 Липня, 2014 в 14:41 #7 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 14:41 А ви напевно один з незрячих і необізнаних з правилами.
Arden Опубліковано 4 Липня, 2014 в 14:44 #8 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 14:44 Велосипедистам можна їздити по кільцю (поворот на ліво)?
DrWeird Опубліковано 4 Липня, 2014 в 14:47 #9 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 14:47 Велосипед - повноцінний учасник дорожнього руху, далі напевно не виникає питань окрім тих хто ці правила не читав, або пропустив частину як не надто важливу.
Ніколас Опубліковано 4 Липня, 2014 в 14:50 #10 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 14:50 Велосипедист, що рухається проїзною частиною, є повноправним учасником дорожнього руху! Він, відповідно, зобов'язаний знати й дотримуватися Правил дорожнього руху. Велосипедист може здійснювати будь-які маневри, не заборонені Правилами. Маневри на проїзній частині мають бути передбачуваними й зрозумілими іншими учасниками дорожнього руху. докладніше http://www.e-bike.com.ua/viewarticle/id/683/
oyoyoy Опубліковано 4 Липня, 2014 в 14:59 Автор #11 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 14:59 07.40 виїзджав з кільця біля "Авангарду" 11.14 Рух по проїзній частині на велосипедах, мопедах, гужових возах (санях) і вершникам дозволяється лише в один ряд по правій крайній смузі якомога правіше, за винятком випадків, коли виконується об’їзд. Поворот ліворуч та розворот дозволяється на дорогах з однією смугою для руху в кожному напрямку і без трамвайної колії посередині. Дозволяється рух по узбіччю, якщо це не створить перешкод пішоходам. А ви нічого не порушили? н-дааааа... я промовчу
Davids Опубліковано 4 Липня, 2014 в 15:25 #12 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 15:25 Велосипед - повноцінний учасник дорожнього руху, далі напевно не виникає питань окрім тих хто ці правила не читав, або пропустив частину як не надто важливу.От тільки на світлофорі зупиняються одиниці. Точніше біля 5-10% велосипедовозів Луцька.
Antarius Опубліковано 4 Липня, 2014 в 15:38 #13 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 15:38 А також забувають спішитися на пішоходному переході як того вимагає ПДР, чомусь велосипедисти згадують про правила тільки коли їм потрібно... знову холівар.
Barugan Опубліковано 4 Липня, 2014 в 15:41 #14 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 15:41 так можа велосипедисту по кільцю чи ні?
lilechka Опубліковано 4 Липня, 2014 в 15:53 #15 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 15:53 oyoyoy, видихни і залиш той негатив в минулому Чим довше пам"ятатимеш і злитимишся, тим гірше тобі (негативні емоції приносять шкоду здоров"ю) Редисок у нас вистачає! Мене не раз притискали до бровки, не пропускали на поворотах, робили душ Шарко тощо
guest Опубліковано 4 Липня, 2014 в 15:53 #16 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 15:53 деякі водії автомобілів деколи не бачать не тільки велосипедистів, але й інших автомобіліввсяке буває на дорозі, і велосипедисти порушують правила не рідше ніж автомобіліститак що воплі з погрозами не доречні
yu2007 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 16:48 #17 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 16:48 так можа велосипедисту по кільцю чи ні?По кільцю біля Авангарду - ні.
BeON Опубліковано 4 Липня, 2014 в 17:06 #18 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 17:06 нах..я.......та для чого цей холівар розводити???з кожної сторони "чуваків" вистачає.Автомобілісти як їздили по тротуарах дотримуючись ПДР, так і їздили, ставили свої корита як хочуть і де хочуть так і ставлять. Ви шановні(узагальнюю) в деяких випадках при прекрасній розмітці на парковці навіть не в силах "приватну власність свою святу присвятусіньку" поставити відповідно до намальованого місця для парковки.Неодноразово читав ПДР які як і більшість нормативних актів написані "казнить нельзя поміловать", не все так однозначно як здається.Мрія водіїв це напевно "він один на дорозі і їде як хоче". Мрія велосипедистів- щоб весь чотирьохколісний висер на дорозі просто дотримувався правил. Імхо...Сам багато бачив велоспедистів яких поприбивати хотілося б за їхню їзду тут з панами водіями, солідарний.П.С. не одноразово на раніше вказаному кільці, проїжджав повз ДАЇшників і вони рукою не здригнули(розумію, що це не показник), але дивує те, при таких умовах водії і бачили велосипедістів на кільці, і пропускали і всі були раді... і ще одне, велосипедист вже й не так автомобілістів затримує на кільці, Ви ж панове не зі швидкістю 100 км там їдете....
Vadimm Опубліковано 4 Липня, 2014 в 17:48 #19 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 17:48 Ну і нафіга нова тема? Є вже одна схожа, тільки там ТС вчасно зрозумів зміст пункту 11.14. ПДР, а тут - порушивши сам, направляє потоки жовчі водію який ніпричому. Сьогодні, як завжди, їхав на роботу. Взяв з сьобою колегу. Їдемо по шопена, біля історичного я перелаштовуюсь в ліву смугу і вилітаю на кільце, далі до Проміня. Обертаюсь - колеги позаду немає. Виявляєтсья, він зупинився перед кільцем, переїхав дорогу по зебрі і далі рухався тротуаром. Між нами виникла суперечка, він доказував, що я не мав права виїжджати на кільце. Довелось курити ПДР, і ось що виявилось (правило, про яке я вже давно забув): 11.14. Рух по проїзній частині на велосипедах, мопедах, гужових возах (санях) і вершникам дозволяється лише по правій крайній смузі якомога правіше, за винятком випадків, коли виконується об'їзд, поворот ліворуч чи розворот на дорогах з однією смугою для руху в кожному напрямку і без трамвайної колії. Дозволяється рух по узбіччю, якщо це не створить перешкод пішоходам. Тобто, якщо дорога має більше, ніж одну смугу в кожному напрямку, ми не маємо право їхати так, ніби ми автомобілі. Так що, товариші велосипедисти, не так уже ми буваємо й праві в деяких ситуаціях. Так що сміливо можна об'єднувати топіки.
SysR Опубліковано 4 Липня, 2014 в 18:07 #20 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 18:07 н-дааааа... я промовчуЖиття така несправедлива штука: тобі нахамили, та ще й винним лишився
woodwork Опубліковано 4 Липня, 2014 в 18:24 #21 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 18:24 Велосипедисти наражаються на небезпеку своїм життям, водії ж бампером, що дорожче?Я стаоаюсь пропускати велосипедистів навіть у тих ситуаціях, коли можна спорити хто правий, не так вже і багато їх (велосипедистів) на дорогах міста.
PPArhangel Опубліковано 4 Липня, 2014 в 18:57 #22 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 18:57 сьогодні один велосипедист переплутав велосипед з автомобілем і з красного до старого ринку їхав по середині полоси на Україні не зважаючи на те що взаді їдуть машини і вони хочуть їхати швидше ніж він може вкрутити педалі
Mondiale Опубліковано 4 Липня, 2014 в 19:13 #23 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 19:13 Я не знаю як в інших країнах, але на мою думку потрібно дозволити велосипедистам рух по кільцю. В чому проблема?Велосипед їде не 5 км/год, щоб створювати суттєві перешкоди для автомобілів і не займає аш всю полосу дороги.А що ви про це думаєте?
SysR Опубліковано 4 Липня, 2014 в 19:29 #25 Опубліковано 4 Липня, 2014 в 19:29 підтримуюТи сам собі суперечиш сьогодні один велосипедист переплутав велосипед з автомобілем і з красного до старого ринку їхав по середині полоси на Україні не зважаючи на те що взаді їдуть машини і вони хочуть їхати швидше ніж він може вкрутити педаліДозволити їхати на кільце = дозволити лівий поворот і рух у крайній лівій смузі. Так як вони повноцінні учасники руху, то всі хто їдуть за ними ПОВИННІ рухатись з такою ж швидкістю. Воно вам всім треба?ІМХО. Немає чого велосипедистам робити у лівій смузі.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.