Перейти до змісту

Кабмін ввів єдиний розмір допомоги при народженні дитини

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

І взагалі я не проти урізання, я проти несправедливості. Якщо економити, то на усіх (і депутатах в першу чергу), а не так, як це робиться зараз

Підтримую. В патології зі мною лежала жіночка, яка вже має 2 дітей, і яка знов була вагітна двійнею. Пологи в неї мали бути в кінці липня. От ми з нею порахували, що замість майже 250 тис. грн. вона отримає 82 тис.

Хоча вона не жалкувала, казала, що аби дітки здорові були.

От тоді я задумалася, а чи ця жінка планувала би народжувати ще двох дітей, якби допомогу зменшили?

Думаю, що більшість сімей на одну дитину зважаться навіть коли допомоги не буде, а от на 2 чи більше.....

Я веду до того, що такі зміни треба було вводити в дію мінімум через 9 місяців після прийняття закону, а то й через рік.

• Відповідей 107
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Бачу лише одне. "Нова держава" (чито "нова влада") максимально намагається екномити кошти і видурити їх з людей усілякими способами, натомість нічого не даючи взамін, окрім обіцянок.. Прикро..

Опубліковано

Порошенко був в нашому місті і обіцяв що будуть виплати на дітей як і раніше, а тепер зробив по іншому, "нєхарашо" так поступати...

Опубліковано

обіцяв що будуть виплати на дітей як і раніше

Ну, випллати є, і будуть. Але, мабуть нічого не казав про те, що зменшать. З рештою, це може бути тимчасова міра, допоки не стабілізується сіть'юейшн в країні. Потім можуть допомогу на 2-у і 3-ю дитину збільшити суму.

Ще доведеться зруйнований Схід відбудовувати.... Хоча, мабуть краще почати з нуля, аніж робити із гівна цукерку. Дешевше буде. І надійніше.

Опубліковано

І взагалі я не проти урізання, я проти несправедливості. Якщо економити, то на усіх (і депутатах в першу чергу), а не так, як це робиться зараз

Підтримую. В патології зі мною лежала жіночка, яка вже має 2 дітей, і яка знов була вагітна двійнею. Пологи в неї мали бути в кінці липня. От ми з нею порахували, що замість майже 250 тис. грн. вона отримає 82 тис.

Хоча вона не жалкувала, казала, що аби дітки здорові були.

От тоді я задумалася, а чи ця жінка планувала би народжувати ще двох дітей, якби допомогу зменшили?

Думаю, що більшість сімей на одну дитину зважаться навіть коли допомоги не буде, а от на 2 чи більше.....

Я веду до того, що такі зміни треба було вводити в дію мінімум через 9 місяців після прийняття закону, а то й через рік.

:) я, наприклад, завжди хотів трьох! Навіть ще тоді, коли такими допомогами навіть і не пахло :)

...Ну але ж да, мій приклад тут не підходить..., не мені ж носити, не мені народжувати... так можна і хотіти! ;)

не турбуйтесь так за мене!

та нам якби й ......й.. Здоров'я вашій майбутній дитинці.

"... а піанєр должен бить культурним!" ©

;)

Опубліковано

Дають - бери, б'ють - тікай! Чи не народна мудрість? ;)

Народжувала першого при оплаті в місяць що й на пачку памперсів/хагесів не вистачало, купували суто на вигул, ще й патрошили :))) старші мами знають що це таке :))).

Народжувала через 6 років другу, при хорошій виплаті. Тоді так, потратилась з досвідом на всі зручні прєлєсті (коляска, пеленальний столик, крісло для годування, велосипед і т.д.) Дорога коляска виправдала себе, бо вибирала з досвідом і для себе з дитиною. Тобто я уже знала, що возити суто мені і розраховувати ні на кого :))) Виявилась правою, бо до моєї коляски боялись підступитись :_07: Так, триколісна з автомобільним кріслом. Жодного разу не шкодую, спостерігаючи подруг з потертими поясами на б/в колясках і без ременів, де діти вилітали на бруківку головою, або не хотіли лежати в люльках, а ще рано було лежати в сидячих. Хоч мої енерджайзери в колясках і висиджували всього по півтора року, зате з усіма зручностями для них і для мене.

Моя дорога коляска вивозила моїх ще двох дітей + дитину куми і приготована для новонародженої родички абсолютно безкоштовно і без ремонтів.

Так, держава мені дала допомогу і я щиро даю допомогу з усіма речами і аксесуарами, на котрих не шкодувала цієї допомоги, усім своїм близьким :)

І скажу відверто, планували троє і народили троє, незалежно від виплат.

А допомога від держави, це справа індивідуальна, аби не в ущерб дитини! Хочете відкладіть, хочете створіть комфорт вже.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...