Перейти до змісту

Вибір недорогого смартфону на андроїді

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Колега попросив підібрати недорогой смартфон на андроїді, тому прошу допомоги.

Вимоги:

1. Щось невеличке до 4";

2. Дві сім карти;

3. Камера для більш-менш якісних знімків і відео не менше 5 Мп з автофокусом і спалахом;

4. Фронтальна камера для скайпу та вайберу;

5. хороша якісна ГПС-нафігація ;)

6. вай-фай і більш менш нормальний серфинг в інеті;

7. довгограюча батарея як для таких вимог;

Найбільше до вподоби

Fly IQ442 Quad Miracle 2

чотири ядра, IPS матриця, 24 міс. гарантія....

Наш "український" Impression ImSmart 1.40 теж нічого так, трохи дешевше, але програє першому по параметрах.

Чи все-таки обрати надійний і перевірений Самсунг? Ось Samsung Galaxy Ace 3 S7272 відповідає вимогам, але значно дорожче.

То що порадите? Можливо будуть інші альтернативні варіанти?

Телефон не обов"язково має бути новим. Може бути і б/в з відповідними параметрами або подібними....

Опубліковано

Fly - хороший вибір, знаю не від одного користувача. Якби мені довелося вибирати смарт з такими ж критеріями - я б обрав Fly.

Опубліковано

Серед запропонованих варіантів я за Fly. Samsung хороший, але Fly дешевший і два роки гарантії, хоча підтримка трохи гірша.

Опубліковано

Я б ще порадив звернути увагу на Lenovo, ось такий, як варіант.

не задовільняє п.3 і п. 4 вимог...

якби був Lenovo S650 в 4"-му виконанні....

недорогий це до 1000 чи 2х чи скільки грн?

ну десь так... не більше двох, але вітається тенденція до зниження...

Опубліковано

1- джпс влюбому телефоні при його включенні посадить акум за годину.Втім він недорогий і є майжу всіх телефонах.

2- Жоден виробник на сьогоднішній день не робитиме ставку на хороші характеристики у телефоні з діагоналлю менше 4.7 дюйма.

3-В районі 2 тис нема конкурентів у Леново S660.

Опубліковано

не відповідає п.1

малопоширений розмір екрану 4,5", боюсь, що можуть виникнути проблеми в майбутньому

не особливо довіряю ТМ Acer

хоча апарат по характеристиках доволі цікавий

Опубліковано

причому на дві ноги, на пару з вайфайєм.

Як би МТК.* не нахвалювали, мають лише один козир - ціну...

Опубліковано

Я б особисто з того що ви вказалали взяв би Samsung Galaxy Ace 3 S7272.

По перше Fly - MTK, зі всіма витікаючити, як сказав вище Deemon. А по друге, як розіб"єте сенсор, а це вже не гарантійний випадок, то для флая він буде коштувати 50-60% від вартості телефону,а для самсунга 20-30%. Також вартість аксесуарів, та ж батарея до флая коштує понад 100грн...

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Щоб не створювати нового топіку.

Шукаю недорогой смартфон на андроїді, тому прошу допомоги.

Вимоги в порядку приорітету:

1. Щось невеличке до 4", бажано перевірене старе (тобто б/в);

2. Дві сім карти не критично, але бажано;

3. Камера для більш-менш якісних знімків і відео не менше 5 Мп з автофокусом і спалахом;

4. Хороша якісна ГПС-нафігація, наскільки можлива в подібних апаратах ;)

5. вай-фай і більш менш нормальний серфинг в інеті;

6. довгограюча батарея як для таких вимог.

Радий вислухати ваші пропозиції з вказанням конкретних моделей.

Хто хоче щось запропонувати, прошу в приват.

ЗІ: Той "Флай" з розетки у же в сервісі. Пропрацював чуть трохи більше двох місяців.

Опубліковано

Samsung Galaxy S Advance I9070

Экран 4" (480 х800, сенсорный) Multi-Touch / моноблок / процессор 2x1 ГГц / камера 5 Мп / Bluetooth 3.0 / Wi-Fi 802.11 b/g/n / 768 МБ оперативной памяти / 8 ГБ встроенной памяти + поддержка microSD до 32ГБ / разъем 3.5 мм / 3G / GPS / OC Android 2.3.6 (Gingerbread) / 123.2 x 63 x 9.69 мм, 110 г / черный

Хороший і надійний робочий телефон!

Опубліковано

Головне в флай(леново,гсмарт,лалала) більше не брати. Раджу дивитись в сторону Samsung, LG, Sony,HTC...

Мені Samsung до вподоби... але й розгляну інші варіанти

4. Хороша якісна ГПС-нафігація, наскільки можлива в подібних апаратах ;)

Що-що, а якісну навігацію можна знайти лише в телефонах брендів першого сорту. Тобто - HTC, Samsung, Sony, LG, Motorola і т.д.

що й шукаю, а ще хорошу камеру

Опубліковано

В районі 1300 грн нема конкурентів у Престіжіо РАР 4055.Камера 8, батарея 2 500.Сімки дві.Чохолі вакуумні вуха в комплекті 2 роки гарантії.Продав їх більше 50и, гарантійний був один(хрипів динамік)

.Сенсор не клеєний з екраном,міняється окремо біля 350 грн.

Схожий Джіаю Ф1, але ті чисто з Китаю йдуть, не знаю чи ще випускається ця модель.

Опубліковано

Схожий Джіаю Ф1, але ті чисто з Китаю йдуть, не знаю чи ще випускається ця модель.

уже не випускається.

Опубліковано

Користуюсь fly другий рік, по поводу поломок то 1 раз заміняв тільки кнопку увіфмкнення, і то після красивого польоту з велосипеда...з мінусіфв тільки gps який запускається хвилин 5... А так якби міняв тел взяв би той же флай якийсь поновіше

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Basil, я користуюсь. По GPS зауважень немає. Камери бувають і кращі, але загалом влаштовує. Єдине зауваження, що довго фокусується. Зараз ця моделька вже фактично зникла з продажі. Якщо збираєтесь купувати, то варто поспішити. За свої гроші нормальний апарат. Новіша модель Galaxy Ace 4 мені менше подобається (SM-G350E). На вигляд SM-G355H нічого так, але там, наприклад, немає датчика приближення. Для такого апарату якось незрозуміла економія.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...