Перейти до змісту

Куплю зовнішній карман (USB) для HDD 3.5 IDE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне потрібен зовнішній карман з USB-інтерфейсом для HDD 3.5 IDE. З комбінованою підтримкою SATA / PATA (IDE) теж підійде.

Зовнішній стан не важливий. Може бути подертий, тріснутий і т.д. Головне – безглючна робота.

Опубліковано

Власне потрібен зовнішній карман з USB-інтерфейсом для HDD 3.5 IDE. З комбінованою підтримкою SATA / PATA (IDE) теж підійде.

Зовнішній стан не важливий. Може бути подертий, тріснутий і т.д. Головне – безглючна робота.

Можу запропонувати зовнішній карман ICY BOX IB-351 з зовнішнім блоком живлення, USB-інтерфейсом для HDD 3.5 IDE.Ціна 100грн.В наявності повна комплектація ( коробка,шнури,підставка,папери,диск) Стан хороший,без потертостей і пошкоджень.

Опубліковано

Можу запропонувати зовнішній карман ICY BOX IB-351 з зовнішнім блоком живлення, USB-інтерфейсом для HDD 3.5 IDE.Ціна 100грн.В наявності повна комплектація ( коробка,шнури,підставка,папери,диск) Стан хороший,без потертостей і пошкоджень.

Трішки задорого (вінт, який буде в нього вставлятись коштує дешевше :) ), та все ж варіант.

Можна посилання на його точний опис/комплектацію? Є eSata? Даєте кілька днів на перевірку в роботі?

Опубліковано

Трішки задорого (вінт, який буде в нього вставлятись коштує дешевше :) ), та все ж варіант.

Можна посилання на його точний опис/комплектацію? Є eSata? Даєте кілька днів на перевірку в роботі?

Карман в дуже хорошому стані,дешевше відавати нема сенсу,самому пригодиться.Інтерфейс на жаль тільки IDE.Корпус металевий,невелика підставочка,для вертикального положення,блок живлення,шнур USB,диск з ПЗ,інструкція,зручна коробка з ручкою переноски.Ввечері скину фото,якщо цікавить.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Знову актуально )

Моя пропозиція актуальна досі (Зовнішній карман ICY BOX IB-351 з зовнішнім блоком живлення, USB-інтерфейсом для HDD 3.5 IDE.Ціна 100грн.В наявності повна комплектація ( коробка,шнури,підставка,папери,диск) Стан хороший,без потертостей і пошкоджень.)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...