Перейти до змісту

Негативне випромінювання від холодильника?

Alarm

Рекомендовані повідомлення

Добрий день, підскажіть хто знає,чи "видає" холодильник будь-яке негативне випромінювання. Надумав поставити його до стіни за якою знаходиться диван,але знайомі кажуть що так не можна, бо задня стінка випромінює так, що аж через стіну буде "пробивати" ну і звісно погано впливати на організм людини яка там знаходиться. Якщо чесно я дуже здивований, це що правда?.Холодильник АРДО приблизно 10 років.Всім дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може краще зразу в дерев"яну хату і продукти в льосі зберігати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надумав поставити його до стіни за якою знаходиться диван

Ставте до стіни, за якою сусіди - так усі роблять. Точно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в холодильнику не ззаду погане випромінювання в середині :)

а що там з заду може випромінювати? компресор? чи радіатор з "фреоном" ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добрий день, підскажіть хто знає,чи "видає" холодильник будь-яке негативне випромінювання. Надумав поставити його до стіни за якою знаходиться диван,але знайомі кажуть що так не можна, бо задня стінка випромінює так, що аж через стіну буде "пробивати" ну і звісно погано впливати на організм людини яка там знаходиться. Якщо чесно я дуже здивований, це що правда?.Холодильник АРДО приблизно 10 років.Всім дякую.

%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%86-%D1%8D%D0%BB%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B4-facepalm-136670.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж чув, що холодильники "фонять", тому позбувся з дому морозилки і холодильника, викопав біля підїзду погріб і тепер всі продукти зберігаю там. Ще сьогодні почув, що "фонить" майже вся побутова техніка, а особливо компю'терна, тому дописую пост і йду викидати комп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Какой ник - такой и вопрос.

Регистрация ради него была?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...