Перейти до змісту

Вибір поверху у новому девятиповерховому будинку

turistik

Рекомендовані повідомлення

А я би взяв на 9-му.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Неправильно вы этаж выбираете. Вы спорите между первым и седьмым, а надо валить за границу нафиг :smile3:

Ну, а если серьезно то седьмой и правда будет получше, в плане комфортности, а живущим на первом Маньякам☺ не понять всей прелести вида с последних этажей. Выходишь на балкон, а люди там такие махонькие-махонькие копошатся как муравьи.

Живя на восьмом я понял, что не так уж плохо жить так высоко.

Вообще всё уже расписано в теме и сюда наверное стоит добавить только личные преференции автора+ обстоятельтва в семье.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене єдиний плюс нижніх поверхів це те що меблі легше заносити...

а мінуси які ? А то я за стільки років проживання на першому поверсі все ніяк не взнаю про мінуси

А я не раз спостерігав як перший поверх по під'їзду бігав і просив сусідів воду не зливати бо г*вно по квартирі плавало.

Ну г*вно коли каналізація забивається як правило до першого поверху відноситься. А щоб і на другому плавало, то це як сра*ь нада? ))) Автор я за другий поверх беріть його поки є але подивіться що на першому буде, аби не бар якийсь чи ресторан )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жив на 2-му, 5-му, 6-му, 9-му. дискомфорту не відчував. З тиском води - повна маячня, якщо будинок вірно побудовано. Пилюки на 9-му ніяк не менше, аніж на 2-му. (вона в основному від шкіри людей береться). Меблі так, на 9й важче таскати, але то забувається. А от куди вікна виходять, які сусіди, якість будинку - оце важливо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повезло тобі, що каналізація в будинку не забивалась. А я не раз спостерігав як перший поверх по під'їзду бігав і просив сусідів воду не зливати бо г*вно по квартирі плавало. А по темі то тільки 7-й. Бо перший, другий і 9-тий повинні коштувати дешевше. В моєму кооперативі були такі коефіцієнти:

1-й поверх - 0.8

2-й поверх - 0.9

9-й поверх - 0.8

3-й поверх - 1.3

4-й поверх - 1.2

так, в цьому плані повезло, але якби такі нюанси мали б місце, то *зворотній клапан* (коли з квартири в каналізацію пропускає нечистоти, а назад ні) не тільки ж для лохів придумали :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По каналізації. В двох новобудовах спостерігав наступне, часто забивається сток з найближчого колодязя, він наповнюється, вибиває пробки в підвалі, і все гі*но тече в підвал і цокольні поверхи. Жителі, втомившись від цього "замуровують" пробки, і при черговому забитті каналізації нечистоти течуть вже в туалетах 1-го поверху. Причиною тому вважають прорахунок будівельників, невірний уклон чи діаметр труби. А причина банальна - ремонтники. Під час ремонту квартир вони всі свої цементні, гіпсові і ін. суміші зливаю куди? Вірно, в каналізацію. Ці суміші осідають в трубах, ростуть, зменшують прохідний діаметр і врешті решт будь яка спущена в унітаз бумага забиває отвір. І, нажаль, це лічиться прочисткою каналізації тільки тимчасово (коли бумажку виб'ють, а цемент то лишається).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

багато років жила на 2-му поверсі, ніяких мінусів у тому не бачила абсолютно. А от старенькими всі ми будемо, а тоді при поломці ліфта, живучи на останніх поверхах, ой як не солодко прийдеться. А ще ж куча подібного: ті ж меблі, ремонт, постійна купа дитячих "дрібничок" (коляска, велосипед, самокат і т.д.) - і то все в руках

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як на мене 2 поверх дуже хороший варіант))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую. При огляді квартири вирішили що "наше" - 2-й поверх. Цоколь там високий, навіть перший поверх з підвищенням, реально другий по висоті як у старих будинках 3-й і вигляд з вікон непоганий буде. Вище 6-го вже на балконі стояти страшнувато. А у нас ще й кіт жити буде )) ... Завтра йдемо бронювати його!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хай гарно живеться у новій оселі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...