Перейти до змісту

Вибір поверху у новому девятиповерховому будинку

turistik

Рекомендовані повідомлення

Добрий день! Допоможіть вибрати оптимальний поверх при купівлі квартири у новому будинку. В наявності є 1,2,7,8,9 поверх. Будинок знаходиться у тихому місці не біля дороги, це житлобуд-2 за церквою Святого Миколая. Забудовник сказав що після його здачі ліфт не буде працювати ще 1 рік. Тому я схиляюсь до 2-го поверху, та й менше людей буде ходити біля квартири, бо ліфтом на другий поверх не їздять як правило. Але почитав відгуки і всі радять брати високий поверх бо "чистіше повітря". От сижу і голову ламаю який варіант оптимальний. Help!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 років прожив на 9 поверсі. Батареї завжди самі гарячі, ніхто не лазить не турбує, свіже повітря, можливість вийти на кришу позагаряти, над головою не бігають сусіди - це плюси. Мінуси це неробочий ліфт, з часом при сильних зливах протікає дах. Вирішуйте самі, але другий поверх я б не брав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ліфт - то фігня, ходити пішки корисно для здоров'я. 1,2 я б не брав із точки зору безпеки (через балкон/вікно простіше залізти), ну і пилюка летить з вулиці, теж мінус. Я би брав 7-й, якраз на такому й живу зараз :). Або 8-й в крайньому випадку. Хоча на 1-й простіше заносити фортепіано. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам живу на другому поверсі, так що рекомендую його) По-перше, він безпечніший за перший (не треба грати на вікна ставити), по-друге ближче до виходу і не треба витрачати багато часу, щоб вийти з будинку. Ну, а на рахунок водопостачання, тиску і т.д проблем теж немає. Це на вищих поверхах слабкий тиск. Хоча я в цьому не розбираюсь, але кажу, як на практиці є.

Коротше, раджу другий поверх :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3-й)

але такого нема. тому 2-й)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на рахунок водопостоячання та тиску води це не маэ значення. Там автономний двуконтурний котел буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вирішуйте самі, але другий поверх я б не брав.

тому що........ ?

ЗІ який подобаєтся той і беріть. *Советы давать - не мешки ворочать* Ато зараз вам понаросказують, що той би такий поверх не брав, той би такий не брав, в кінечному ітозі договорятся до того, що краще побудувати свій будинок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читав що жити високо не корисно для здоров'я.

http://zdorovie.komi-nao.ru/zhit-vysoko-vredno-dlya-organizma

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взагалі ідеально рахується 3-5 поверх по всім параметрам....стосовно чи будуть у вас в підїзді збиратись компанії, це буде залежити від того хто в ньому жити буде. коли ліфт не робить винести чи знести диван з 9-го я вам скажу трохи попотієш, та й коляску дитячу знести також.....А ВЗАГАЛІ знаєте є один провірений варіант як вибрати. БЕРЕТЕ ДРУЖИНУ (чи тих хто жити буде) і попросіть забудовника показати вам квартири і йдете на 2-ий, 7-ий і 8-ий поверх. повірте відразу відчуєте де ваша квартира!!! :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На верхніх поверхах буде шикарно при сході сонця) Я б вибрав щось з 7-8, часто буває що наші мастера так строять що криша вже через рік потече.

Як на мене єдиний плюс нижніх поверхів це те що меблі легше заносити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мінуси які ? А то я за стільки років проживання на першому поверсі все ніяк не взнаю про мінуси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мінуси які ? А то я за стільки років проживання на першому поверсі все ніяк не взнаю про мінуси

Ну я зараз живу на першому, раніше жив на 8

Не сказав би що мінуси но...малі бігають весь час під вікнами...а саме обідно що домашній кіт втік, штори завжди лазити закривати

Навіть якщо подумати то на першому колись можна і досторойку зробити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо зверху є технічний поверх - теоретично, маючи квартиру на 9-му поверсі зможете приватизувати площу над квартирою та зробити реконструкцію (дворівневу квартиру). Будете мати ще +50% площі за невеликі гроші. Знаю людей які так зробили - купували 90 м.кв. в кінці отримали 150 м.кв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я зараз живу на першому, раніше жив на 8

Не сказав би що мінуси но...малі бігають весь час під вікнами...а саме обідно що домашній кіт втік...

Навіть якщо подумати то на першому колись можна і досторойку зробити

я колись жив на сьомому, жодного плюса не побачив, до того ж кардинальна залежність від ліфта. Тому й написав ТСу , що хай вибирає, що подобаєтся. Єдине, що на що вважаю вартим звернути увагу, що якщо з ТСом збираєтся проживати літня людина, то краще таки нижчі поверхи, бо без ліфта літня людина стає *невиїзною*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З врахуванням того що небуде ліфту ще рік, я б брав другий (це особисто моя думка), холодильники дивани і тд тягнути на 8 трохи є)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

між іншим, квартири на першому і останньому поверхах завжди вартують найдешевше.

(це як привід подумати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З врахуванням того що небуде ліфту ще рік, я б брав другий (це особисто моя думка), холодильники дивани і тд тягнути на 8 трохи є)

ну заради справедливості , варто зазначити, що це не повинно бути критерієм, дивани й холодильники не кожен день совати треба, раз занесли й забувся на декілька років, а от ремонт таки дорожче стане бо що цемент й пісок на другий поверх поносити, а що на девьятий - є різниця, але ж це теж не так часто робится, щоб так вже переживати за кількасот лишніх гривень

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Из преведеных выше этажей 7 - ОДНОЗНАЧНО. Берите его - и поверьте, себе ( за одно и мне ) скажете спасибо, на протяжении всей своей жизни.

ЗЫ: форсмажёрные ситуации в рассчёт не беру!!!!! Типа надомной поселились "бомжи" или "многодетная семья адвентистов седьмого дня и поют псалмы".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

між іншим, квартири на першому і останньому поверхах завжди вартують найдешевше.

(це як привід подумати)

це властивості, часто нічим не обгрунтованого, менталітету, робити не так як хочеш сам, а як хтось скаже, а також стадного інстинкту, всі не хочуть й я не буду хотіти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Беріть 7 й вечером можна і на захід сонця подивитись і менше пилюкі буде. А на рахунок ліфта цеж всього рік. не так і довго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Выше, ниже, везде свои "за" и "против", тут уже писали, посмотрите квартиры на предложенных этажах и поймете чего хотите, если конкретнее, просто посмотрите из окон, что вы хотите видеть, когда будете глядеть в окошко или выходить на балкон, это важно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Из преведеных выше этажей 7 - ОДНОЗНАЧНО. Берите его - и поверьте, себе ( за одно и мне ) скажете спасибо, на протяжении всей своей жизни.

ЗЫ: форсмажёрные ситуации в рассёт не беру!!!!! Типа надомной поселились "бомжи" или "многодетная семья адвентистов седьмого дня и поют псалмы".

ну все, врач сказал в морг - значит в морг , Даркмонк сказав сьомий, значить сьомий. Тему можна закривати ? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не забувайте, що крім гарного сходу/заходу сонця на верхніх поверхах влітку також душновато та жаркувато від того ж самого сонця. до речі, питання водопостачання досить актуальне не в плані опалення чи гарячої води, а саме холодної (яку буде гріти Ваш майбутній двоконтурний котел), часто вночі тиску не вистачає, тож на верхніх поверхах буває немає води. Знову ж таки ліфт. моя думка, беріть на 2-му поверсі, поки ще наявна.

але на дане питання треба дати відповідь самому, як казали вище взяти дружину, дітей, піти разом та подивитися. сидячи за комп'ютером нічого не вирішете все одно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я! Как бы на седьмом не живу ---- если это имелось ввиду :)

ЗЫ: Если не брать в расчёт домофон, то ССУТ как раз между первым и вторым :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...