Перейти до змісту

Чи вважаєте ви Донбасс частиною України? Та чи варто за них воювати ?

yuraa

Чи вважаєте ви Донбасс частиною України?   

133 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Вирішив створити таке опитування ...

Аргументів море ...

1. Зовсім інші люди з ватою в голові, яким уже нічого не докажеш.

2. Не люблять бандерівців та україномовних, вважають нас фашистами ітд..

3. Перешкоджають діям нашої армії, котрі їм же намагаються допомогти

4. Вважають нашу владу не легітимною, фашистською хунтою ітп..

5. Люб'язливо сприймають "освободітєлєй" а саме російську армію

Ось і постало питання, чи варто нам з ними жити, чи варто "слушать" Донбасс і лизати їм сраку? Хто вони такі, щоб диктувати нам умови, як нам жити ?

Найбільше мене взбісила стаття, написана Лівів'янкою, про те як вона приймала біженців з Донбассу

читати тут http://posydenky.com/showpost.php?p=1913837&postcount=2255

Почитайте та зробіть висновки для себе. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

апрос гавно. аффтара забаніть...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І хватає ж розуму таке питати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що я не так написав ? Цього всього не відбувається ? Ви самі віддасте своє життя за Донбасс? За тих людей, котрі чхають на нас?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще недавно досить скептично ставився до сумісності Донбасу і Великої України. Зараз за звільнення його від колорадів, заради його ж жителів. Тим більше, що ріст нашої армії значний і сили є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

апрос гавно. аффтара забаніть...

опитування має право на існування, навіть якщо воно не подобається Андрію Віталійовичу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після цього

На Львівському форумі обговорюють ставлення біженців зі сходу до Львівян
починаю задумуватись...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що я не так написав ? Цього всього не відбувається ? Ви самі віддасте своє життя за Донбасс? За тих людей, котрі чхають на нас?

А якби вас 2 роки назад запитали це - що б ви відповіли? Ви думаєте, там всі хочуть до рашки? Впевнений, там також як і в нас чекають, коли закінчиться цей дурдом. Біженці, описані в листі це не біженці, це виродки і дегенерати. Жодна розумна людина не буде гадити там, де живе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якби вас 2 роки назад запитали це - що б ви відповіли? Ви думаєте, там всі хочуть до рашки? Впевнений, там також як і в нас чекають, коли закінчиться цей дурдом. Біженці, описані в листі це не біженці, це виродки і дегенерати. Жодна розумна людина не буде гадити там, де живе.

2 роки назад я і подумати не міг, що до нас може вторгнутись Росія і може настати війна між русскіми та українцями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

питання цілком в дусі останніх подій......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після цього

На Львівському форумі обговорюють ставлення біженців зі сходу до Львівян http://board.lutsk.u...entry1053085650
починаю задумуватись...

Цілком можливо що це фейк. Особливо зважаючи на те, що нашими ворогами зараз взято курс на те що б пересварити западенців та східняків. Не варто сліпо довіряти інформації з нету.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особливо зважаючи на те, що нашими ворогами зараз взято курс на те що б пересварити западенців та східняків

Цей курс взято ще років 15 тому.

І зараз збирають "ягідки" <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не варто сліпо довіряти інформації з нету.

Доверяй - но проверяй!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Епть эта наша территория! Хоть кто бы там не жил, хоть клоны Путина - свою территорию нужно всегда отстаивать!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відпочивав колись за кордоном. На екскурсію збирали народ з різних готелів, то в автобус з нами попала бидлота донецька, яка свинячила де тільки могла і всіх навколо вважала лохами. В той же час в нашому готелі познайомились з приємною парою з Донецька, до кінця відпустки разом тусувались.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

опитування має право на існування, навіть якщо воно не подобається Андрію Віталійовичу.

сарказм, для декого, штука невідома...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що стосується Донбасу як території, то територія безперечно наша, а відносно тамтешнього населення, то чим воювати за них чи з ними, краще було б організувати їм НОРМАЛЬНИЙ референдум з питаннями: де вони хочуть проживати, в Україні чи в Росії? Відповідно по результатах: хто хоче жити в Україні нехай живуть, а хто хоче жити в Росії, то нехай продають квартири та господарство і щасливої їм дороги до нової батьківщини.

А українська влада в якості бонусу може видати переселенцям по рулону "колорадської" тканини на прощання.

Чисто моя думка, без будь-якого стороннього впливу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви самі віддасте своє життя за Донбасс? За тих людей, котрі чхають на нас?

скажу Вам страшну військову таємницю - наші хлопці ВЖЕ віддали і віддають життя за Донбас як за частину України)))) В тому числі і за тих людей , які, як Ви кажете, чхають на нас. І як би було треба, віддав би і я своє життя за НАШУ землю.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Харківський форум обговорює схожу проблему , ось цитати людей :

В соцсетях эта тема уже активно обсуждается. Вот что пишет Алина Подолянка на Фейсбуке: «У меня есть знакомый в Донецке … все полгода он ходил там махал триколором … теперь прозрел и просит нацгвардию проутюжить чеченов в Донецке. Но после того, как все закончится он снова не будет против если Россия забросит своих «зеленых человечков» … хочет чтобы пошло по крымскому сценарию … без хаоса и войны Так что будем думать кому стоит помогать и поддерживать!»

Несколько дней назад в Киеве прошла акция протеста беженцев. Они требуют для себя особый статус. Но если представить, что в самое ближайшее время в наши города приедут десятки или даже сотни тысяч пророссийски настроенных беженцев, то возникает удручающая картина. Особенно опасной выглядит ситуация для таких нестабильных городов как Харьков, Одесса, Николаев, Днепропетровск. Возникает вопрос: а не является ли все это частью одной, спланированной в Кремле, акцией? Возможно, что целью Путина является организация хаоса по всей территории Украины. За спинами беженцев могут стоять хорошо подготовленные боевики, прошедшие обучение в спецшколах ФСБ.

**

Мочить не надо, конечно. Но и принимать - тоже. Чего в Рф не едут?

**

под купянском в лагере беженцев тоже начинают заливать про фашистов, в то время как жрут и пьют бесплатно за гос. счет...

**

зараза расползается по стране....нужно создавать фильтрационные зоны и всех не лояльных к власти выдворять из страны

**

Олег Куцериб

Не маю настрою з самого ранку. Кілька днів тому ми з жінкою вирішили допомогти трохи біженцям з Луганди. Взяв адресу, поцікавився складом сімей, аби знати потреби. Зібрали вдома два мішки одягу, кілька ящиків чаю, трохи кави (маю великі запаси) посуди різної, з"їздили в Новус, закупили ще харчів на 5 з копійками тисяч, мав сертифікати в Космо - набрали на тисячу всяких гелів-шампунів-прокладок-памперсів. Ще дві тисячі взяв з собою, може будуть якісь нагальні потреби. Аби все влізло, в паркетнику довелось складати задні крісла. Поїхали до "біженців", живуть кілька сімей неподалік Києва. Знайшли. Зустрілись, Віддали. Сподівався, що буде якесь почуття гордості за себе, що зробив добру справу добрим людям, якась внутрішня радість, чи що. Як було на Майдані і в БП, коли привозив броніки і каски. Якось в душі тішив себе надією, можливо сподівався що десь "наверху" мені зарахується врятоване життя молодого, щирого, але дурного на всю голову патріота з ПС. Але з горе-біженцями інакше. Я свідомо не пишу адреси і телефонів цих "госців", аби не створити їм незручностей, може то моя суб"єктивна думка. Такого людського сміття я не зустрічав давно. Настільки наглих, брехливих і оху*вших. Спите бидло, що вилізло зі свинарника з якогось села з-під Луганська, яке привезли до Києва коштом волонтерів, разом з дітьми і алкашом-співмешканцем, поселили в таких хоромах, що сам не скоро матиму, забезпечили необхідним. Воно кривить морду, що посуда не нова і в пилюці (в гаражі рік валялась), ображається на пшеничну кашу і мало ковбаси (спеціально не купував, бо літо) і що не догадався привезти сигарет. На які зразу ж вимагає грошей в мене, як "штраф за пройоп".. Запах перегару, зачухані діти, воно курить мої сигарети і починає мене лікувати, "и чьто ви добілісь етім своім майданом, нас убівают, а вас абама іметь будіт".. Їтіть твою мать!!! Пробую розібратись в собі зараз, чого не дав по морді відразу. Напевно допомогла виборча кампанія, де навчився стримувати емоції і усміхатись на всі зуби навіть тим виборцям, кого зневажаю багато років. Що можу сказати і порадити ще. Перед тим як допомагати житлом, харчами чи ще чимось біженцям - дізнайтесь про них більше, поспілкуйтесь на різні теми, політичні і побутові, а вже потім приймайте рішення чи варті вони того. А ще я б обов"язковою умовою ставив негайне працевлаштування цих аборигенів, бо інакше діла певно не буде, нам тут навіть маленька кацапщина-расія не потрібна, ще й за наші гроші. Чесно, аж завидно і обідно. Тут бігаєш з ранку до вечора, аби трохи підтягнути справи, назбирати на море, ремонт поки призупинив, бо не вивожу фінансами.. А воно живе в хоромах безплатно, на всьому готовому, купа допомог і їжі, кореспонденти бігають, від влади щось вимагають і їм вже обіцяють допомогти ( ми за 10 соток роками бігаємо і тисячі баксів виносили і ще не все порішали..) Добре бути таким "біженцем". P/S Почитав щойно інформацію, що в Чернігівській обл пропонують безкоштовні хати і роботу "біженцям" - поки що лише три сім"ї згодилось. Не дивно. В Нових Петрівцях краще бичувати ніж в Борзнянському районі..

**

А мне вот какую мульку рассказали. Ряд славянцев наладил неплохой гешефт - сдавать домики / комнатки / квартирки понаехавшим басмачам (как, оказывается, они сами называют "освободителей" ). С чего копеечку и имеют, и чем безумно довольны. Причем, знаю случай, когда вся семья как "беженцы" выехала, а бабушку оставила там, чтобы приглядывала .

**

население донбасса наглухо долбанутое. Я даже в некотором шоке от того, насколько. То есть я знал, что там много гопоты и быдла, но не догадывался, что все настолько плохо. Но ничего-ничего. Равномерно расселить по западенщине на перевпоспитание - бандеровцы их научат родину любить.

Гг))

**

Отличить просто. Достаточно послушать что они несут. ТАкие люди должны просто тихо пропадать из лагеря беженцев в росийском направлении. Не нужно никого убивать, калечить, что-то у них отбирать. НЕ нужно их даже оскорблять, хоть и очень хочется. Их просто нужно депортировать из страны и лишать гражданства. Выдали трехдневный паек, на паравоз, и под марш Славянки на росию. Пусть там по прибытию кричат "расия памаги". СекелевТВ снимет репортаж, а после посмотрим как им росия поможет. Если реально поможет - ну и супер. Значит они нашли друг друга, и Украина в таком случае оказала им наилучшую помощь из всех возможных - билет на паравоз

http://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=3758239&page=10

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В продовження попереднього посту:

Alisa Gashek

з тіє ж рубрики "сьогодення"

-------

Из Харьковского форума:

"На дачу ехал в электричке- тетка одна начала на весь вагон рассказывать, что бандеровцы хотят донбасс сланцевым газом отравить, а рассея-матушка нас, дебилов, спасти пытается. Но правый сектор нанял гипнотизеров из америки, и они нас гипнотизируют, и мы спасаться уже не хотим. А еще укр язык сейчас такой, что кто его слышит- становятся зомбированными. Громко так вещала. В конце концов три дядьки на чистом украинском назвали ее старой пиздой и попросили завалить ебальник."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня родственники живут в Горловке и Краматорске, так уж вышло, и мне частенько приходилось ездить на Восток. Хочу сказать, что там живут вполне адекватные люди которым на протяжение многих лет навязывали мысль о том, что у нас тут в селах зенитки с танками замаскированные стоят и чуть ли не у каждого двухстволка дома... А так же что мы злые и обязательно отберем все у приезжего с Востока, бред.... Конечно, гопников никто не искоренил не на Западной, не на Восточной Украине, а жаль...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки вовка не корми......

ми це всі знаєм, і після чистки Данбасу думаєте, ті виродки пропадуть???

Туди як колись треба заселити нових людей.Хоча хто зна, чи це вихід....

Зона відчуження, люди які хочуть там працювати хай будуть тільки вахтовим методом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і після чистки Данбасу думаєте, ті виродки пропадуть???

Там копанок багато. І є заповідні, ніким не загаджені терикони.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всі люди різні, бидла хватає скрізь, десь більше, десь меньше, тим не меньше всерівно не забуду просто хороших людей - GCC з Луганська, Ustas з Донецька, Veteran з Криму, які допомагали боронити українську гідність на просторах москальского форуму. Може варто хоча б за таких людей боротись ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звідки взялись даунбасята в Україні? Взагалі звідки бере початок міграційна політика Кацапії у всіх її формах, чи то гімперії, чи саюза чи педерації? Ці мавпи копіюють Китай. Китай вже ці всі штуки робить століттями, чи навіть тисячоліттями, переселяючи своїх мешканців, завойовуючи їх без війни. Навіть в плані війни кацапські мавпи копіюють свого найбільшого сусіда, вже давно розуміючи що з ними буде теж саме. І пофіг атомна зброя: в кожному новому китайському мікрорайоні є повністю вкомплектовані бомбосховища. Я колись офігівав з жосткого трудового законодавства Японії згідно якого іноземцю зобов'язаний платити вдвічі вищу зарплату, що спонукало до трудової ізоляції Японії і дало змогу отримувати тільки мегакваліфіковані кадри. Японці рятували себе від Китаю. А кацапи пропили той час, коли ще можна було обмежити "трудову" міграцію китайців. Сибір уже просрано, відкупитись безкоштовним газом не вийде.

Отже головне земля, а хто на ній живе - вторинне. Хто тільки не топтався по нашій Україні, але вона постала. Чого японці постійно вимагають повернення Курилів - там же не живуть японці, там взагалі мало що живе. Бо головне то земля!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...