Перейти до змісту

порадьте МФУ кольоровий/струменевий

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Порадьте МФУ , (можна і просто принтер) кольоровий, який легко заправляється та не має чіпованих картриджів.

Маю Canon mp190, все працює прекрасно, але таких уже в продажі, на жаль, немає ((

дивився на такий ось Canon PIXMA MG3540 with Wi-Fi, та тут непотрібний вай-фай, який ціну піднімає...

дякую наперед за відгуки

Опубліковано

Раніше користувався Canon MP 250. Дешевий, але не дуже задовольнив мої потреби: ємність картриджів маленька, заправляти треба часто при нормальних навантаженнях, і після девятої заправки картриджі померли.

Epson L210 Придбав близько двох років назад. Заводське СНПЧ - це клас. Проблем із заправкою ніяких. У комплекті з МФУ були банки по 70 мл із кожним із чотирьох кольорів. Залив два роки назад і до цих пір не використав хоча віддрукував реально близько 5000 різного плану документів та фото. Коли купляв, ціна була в районі 200 $, судячи з усього зараз приблизно така ж (от тільки курс змінився). Пристроєм абсолютно задоволений!

Опубліковано

inksystem

Знаю про безперебійну подачу чорнил, та мені потрібен новий МФУ, а не набір чорнил

Раніше користувався Canon MP 250. Дешевий, але не дуже задовольнив мої потреби: ємність картриджів маленька, заправляти треба часто при нормальних навантаженнях, і після девятої заправки картриджі померли.

Epson L210 Придбав близько двох років назад. Заводське СНПЧ - це клас. Проблем із заправкою ніяких. У комплекті з МФУ були банки по 70 мл із кожним із чотирьох кольорів. Залив два роки назад і до цих пір не використав хоча віддрукував реально близько 5000 різного плану документів та фото. Коли купляв, ціна була в районі 200 $, судячи з усього зараз приблизно така ж (от тільки курс змінився). Пристроєм абсолютно задоволений!

данке,

хотілося б щось дешевше - до 1000 грн.

Опубліковано

данке,

хотілося б щось дешевше - до 1000 грн.

Будь-ласка! Якщо об'єми друку не великі, то можна звичайно ж щось і дешевше. В моєму випадку потрібно було робити вибір: або міняти картриджі, які коштують мало не так само як новий принтер, раз в півроку, або затратити більшу суму відразу і на роки забути про проблему із картриджами і заправкою. Як кажуть: ми не настільки багаті, щоб купляти дешеві речі.

Але це, звісно ж, моя особиста думка. Успіхів у покупці!

Опубліковано

Радив би купити беушний кенон (MP250, MP280, щось із цих), наприклад, з дохлими картриджами, замінити їх і радіти життю.

В такий бюджет нічого адекватного купити не можна.

Який-небудь MG2440 - повне гівно, яке навіть в подарунок не варто приймати.

А чим не влаштовує наявний кенон?

До речі, в тому ж 190-му є чіпи, але там то не проблема. Тому питання не в їх відсутності (зараз такого ніхто не робить), а в тому, наскільки проблемно обійти лічильник чорнила.

Опубліковано

Легко заправляються картріджі, які ідуть зщамість СНПЧ. Тобто - перезаправляємий картрідж. ТОж рекомендую шукати принтер, і передивлятись чи є до нього такі картриджі.

Refill5_XP610_big.jpg

Опубліковано

Радив би купити беушний кенон (MP250, MP280, щось із цих), наприклад, з дохлими картриджами, замінити їх і радіти життю.

В такий бюджет нічого адекватного купити не можна.

Який-небудь MG2440 - повне гівно, яке навіть в подарунок не варто приймати.

А чим не влаштовує наявний кенон?

До речі, в тому ж 190-му є чіпи, але там то не проблема. Тому питання не в їх відсутності (зараз такого ніхто не робить), а в тому, наскільки проблемно обійти лічильник чорнила.

дякую, так напевне і буде.. вже знайшов на ібей картриджі б/у за доволі нормальною ціною

усім дякую, хто відгукнувся

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...