Перейти до змісту

Хех! просто цікаво,хто мене так не любить?

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Просто тцікаво хто лупить "-" тільки знайшов товаришів по футболу,так відразу чотири "-" і не у футбольній темі, а десь "із по тішка" таке вреження що хтось "завидує" . Так я на форумі довго не затримуюся, соррі!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 84
  • Створено
  • Остання відповідь

пауер юзєрс, хулє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пауер юзєрс, хулє

А не хулє!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nghhbvfqcmrf

паксіваіатова

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не кричи на мене, я мав на увазі, що це пауер юзерс шпалять, холопи як ми з тобою права мінусити не мають)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nghhbvfqcmrf

паксіваіатова

????????????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nghhbvfqcmrf

паксіваіатова

А при чому тут вона?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

напевне мається на увазі PAKSIVATOVA

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

напевне мається на увазі PAKSIVATOVA

Вот тобі і зв"язок, напевно: якщо то вона!: вона фанатка Іспанців, далі сам здогадаєшся)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не кричи на мене, я мав на увазі, що це пауер юзерс шпалять, холопи як ми з тобою права мінусити не мають)

))))))))))да я це знаю,хай шпалять,але, за що?? за 1хв -4 ну дійсно просто цікаво,саме головне коли у футболі відписуюся, якісь напевно "Баран" який "0" у футболі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

yura-patriot, а если я тебе влеплю четыре плюса - это что тебе даст ?

Р.S. Как достали, как же вы все не поймете - в жизни это вам не чего не даст! А вот на форуме, подобные темы, загонят в "супер карму" и уважать, любить, ненавидеть... вас больше или меньше от этого не кто не будет!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та тут мінусять "забави раді"! в когось настрій фіговий очевидно) от глянь.. зара пару мінусів і в мене буде.. але кажу зразу-пофіг мені на ті рейтинги, мінуси і таке інше)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

))))))))))да я це знаю,хай шпалять,але, за що?? за 1хв -4 ну дійсно просто цікаво,саме головне коли у футболі відписуюся, якісь напевно "Баран" який "0" у футболі.

ya-ne-vkurse-rebyat1_5923712_orig_.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Р.S. Как достали, как же вы все не поймете - в жизни это вам не чего не даст! А вот на форуме, подобные темы, загонят в "супер карму" и уважать, любить, ненавидеть... вас больше или меньше от этого не кто не будет!

будуть) ненавиджу нитіків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такого Брєда від тебе не очікував, читаючи твої пости!!

Якщо тебе дістали ти би ніколи би не відповів)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ого нормально накрило :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, судячи з усього, "особа прібліжонная к імпєратору", оскільки не перетнувши межу в 1200 постів може мінусувати. Карочє, береш букєт цвєтов в зуби, в обє руки по шоколадці і валиш на Бенів міст знайомитися з нею, По праву руку там вона раніше торгувала сайдингом чи чимось в цьому плані, там ще колись, можливо і зараз, на біг морді висіла реклама її контори, Вобщем кажжеш що поки вона не заплюсує тебе - звідти не звалиш. Дівчина нічого. Так що все в твоїх руках :) Якщо постараєшся - плюсів будеш мати ... Але обережно - здається має хлопця. принаймні мала ... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те кто дожил до пауер юзера и не был злостно заминусован имеют немножко прав минусовать других.И таки если тебе влепили 4 минуса, ну значит заслужил-посиди подумай о своем поведении

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не зарікайся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юр, порада! Не звертай уваги! Є більші "проблеми")))) Напр., он жинка моя, до цих пір жду, і не дзвонить - на піццу пішла з кумушками))))) А ти мінуси мінуси.

Без образ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не зарікайся

y1eek0.jpg

%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B5%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%B5-%D1%88%D0%BA%D0%B0%D1%84-%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%A0%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D1%8F-688127.jpeg

ща ми твої мінуси поправимо і підемо спать)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юр, порада! Не звертай уваги! Є більші "проблеми")))) Напр., он жинка моя, до цих пір жду, і не дзвонить - на піццу пішла з кумушками))))) А ти мінуси мінуси.

Без образ!

Ось напевно ти один,який дає нормальну пораду,є ще одна,але я промовчу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а який смисл вони несуть, мінусують значить ви комусь не "безразличны" фіговіше коли ніфіга не роблять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...