Гість Гость Опубліковано 27 Липня, 2014 в 17:19 Поділитися #26 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 17:19 Это второе сообщение которое можно за сутки. Слава Украине! Я сейчас с семьей эвакуировались, поэтому рассказывать могу только со слов своих знакомых и родственников которые там остались. Сейчас в городе Жопа. Но сводки с фронта радуют. Вчера Дебальцево, сегодня Шахтерск и Торез. К концу дня еще Снежное освободят, дай Бог. Через сутки Горловка и Авдеевка будут освобождены. ДОНЕЦК будет в полном окружении. Рдг заходят в город вместе с нашими бойцами. Была попытка с северовостока зайти 93 бригаде вместе с нацгвардией батальонами Донбасс и Днепр. К сожалению закрепиться не получилось. Вчера в 5 районах шли бои. В городе патриотов много. Не верте СМИ, что там одни сепараторы. Патриотов много. Я не служу, но пытался партизаны, когда в больницу Калинина поступили бойцы Донбасса честно пытался хоть кого забрать домой тк сепараторы приезжали забирать. У меня не получилось, но врачи молодцы, всех под капельницы, обиздвижили и те суки никого не забрали, а на месте добивать побоялись. Завтра если вы захотите смогу более подробно описать. Также смогу вести отдельную тему пока будет актуально о ситуации в городе и окрестности. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorrrko Опубліковано 27 Липня, 2014 в 17:21 Поділитися #27 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 17:21 Завтра если вы захотите смогу более подробно описать. Также смогу вести отдельную тему пока будет актуально о ситуации в городе и окрестности. Було б взагалі - ідеально. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 17:56 Поділитися #28 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 17:56 Напевно ніц не буде. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість Гость Опубліковано 27 Липня, 2014 в 18:48 Поділитися #29 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 18:48 Не савсем понял последнюю реплику от Оксаны Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 18:51 Поділитися #30 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 18:51 Не савсем понял последнюю реплику от ОксаныВибачте-пробачте, просто змінився нік і статус - подумала, що користувача заблокували.Раз я помилилась - чекаємо на відповідну обіцяну тему. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 27 Липня, 2014 в 18:54 Поділитися #31 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 18:54 В розділі "Волинська підтримка" можуть писати і гості. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість Гость Опубліковано 27 Липня, 2014 в 18:55 Поділитися #32 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 18:55 Модеры вижу разрешили мне писать больше чем, 2 сообщения в сутки. Спасибо. Обещаю освещать события у нас беспреспрестрастно Многим не понравится, но так нужно делать.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 27 Липня, 2014 в 19:15 Поділитися #33 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 19:15 Andrew Ohremchuk для одного бійця батальйону "Донбас" потрібен приціл ПОСП 8х42. людина працює в лисичанську, але знаряддя праці бронебійні й той приціл, який є не витримує й десятка пострілів. потрібно терміново, щоб встиг побільше колорадів знищити. ціна питання 3900 грн. потрібні гроші, хоча можливо в якогось мисливця й сам приціл завалявся)) ---ПриватБанк--- 5211 5374 2487 6907 (Хай А.М.) --------------------- Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість Гость Опубліковано 27 Липня, 2014 в 19:31 Поділитися #34 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 19:31 Друзья, хочу еще раз сказать спасибо. Но в нашем регионе не работает приват. Нужны другие финансовые механизмы. Тогда Донбасс мощно подключится. Это на себя беру.... Патриотов много, но в данном случае подключиться бессильны Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 27 Липня, 2014 в 19:39 Поділитися #35 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 19:39 Нужны другие финансовые механизмы. Тогда Донбасс мощно подключится.скажи які - зробимо.фінансова допомога зараз потрібна. місцеві люди міліють, вони вже не перший місяць жертвують кошти. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Napalm_Donetsk Опубліковано 28 Липня, 2014 в 05:38 Поділитися #36 Опубліковано 28 Липня, 2014 в 05:38 Нужны другие финансовые механизмы. Тогда Донбасс мощно подключится.скажи які - зробимо.фінансова допомога зараз потрібна. місцеві люди міліють, вони вже не перший місяць жертвують кошти.сложно сказать. банки сейчас там практически не работают (постановление НБУ о частичном прекращении работы банков в зоне АТО)... что-то придумаю - напишу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 28 Липня, 2014 в 05:44 Поділитися #37 Опубліковано 28 Липня, 2014 в 05:44 Napalm_Donetsk, подумай. у мене тісні контакти з "донецькою діаспорою" у місті Тернопіль. хлопці постійно щось підкидають, але їх там мало.моя електронка [email protected], бо з форума я можу на пару днів зникнути, періодично)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість Napalm_Donetsk Опубліковано 28 Липня, 2014 в 17:20 Поділитися #38 Опубліковано 28 Липня, 2014 в 17:20 Новости сегодня...Вопервых много бойцов погибло сегодня... Царство НебестноеВовторых хоть по заявлениям были освобождены Дебальцево, Шахтерск, Торез, Снежное - в Дебальцево и Шахтерске были бои сегодня. В самих городах. В Шахтерске люди по подвалам прятались и по не подтвержденным данным данным даже была задействована авиация и нанесен авиаудар.В Донецке ночь прошла относительно спокойно, но тем немение 3 человека погибло... Так же в районе 22 часов чтото прилетело в южные районы города. В доме у брата стены тряслись, у его знакомого стекла потрескались. Оттуда же ночью били сепараторские грады (2 штуки) и ездили танки (3 штуки)В Авдеевку сегодня тоже снаряды прилетали. Итог 1 человек погибНа данный момент идет атака на АвдеевкуИз хорошего - Савур Могилу заняли (стратегическая высота близ границ Донецкой, ЛУганской и Ростовской областей) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 28 Липня, 2014 в 17:40 Поділитися #39 Опубліковано 28 Липня, 2014 в 17:40 Я так розумію, це те, про що писав Napalm_Donetsk:Прес-центр АТОТерміново!Повідомлення з передовоїЩойно військовослужбовці Збройних Сил України, які приймають участь в активній фазі АТО повідомили жахливу звістку. Терористи нанесли потужний удар з БМ 21 «Град» по одному з житлових районів міста Шахтарськ. Постраждалий район знаходиться на південно-східній частині цього міста. За даними є руйнування житлових будинків. Данні про жертви серед мирного населення уточнюються. Це ще один красномовний факт тероризму маргіналів, які в своїй війні проти України не визнають жодних міжнародних норм та правил. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 31 Липня, 2014 в 11:59 Поділитися #40 Опубліковано 31 Липня, 2014 в 11:59 Andrew Ohremchuk 24ОМБР (реактивний дивізіон) Вчора Andriy M Khay, Vadym Kurylovych, Anatoliy Lapiy та я пакували перевозили та відправляли посилку об'ємом майже два м3. В посилці поїхали шкарпетки (закрили питання повністю), футболки, труси, пару ящиків харчів, мильно-рильне, цигарки та вода. Одразу хочу подякувати усім, хто допоміг, а саме Самооборона Майдану - Волинь (за харчі, воду та цигарки), Aleksey Krivovyazyuk (за продукти, мильно-рильне та фінанси), Волинський Тиловик (за футболки, шкарпетки та продукти), Ігорю на сріблястому нісані, не знаю чи ти є у фейсбуці (за котєлок, шкарпетки та цигарки), Oleksandra Yavorivska (за фінанси потрачені на шкарпетки та труси), а також людям що скинули на картку гроші (про фінанси в неділю). Дякую всім вам! Народна самооборона Рожище вам окрема подяка за ту роботу, що ви робите. Доречі Ruslan Kievskiy догрузився в Києві у вашу машину (що, скільки й як догрузив повідомимо пізніше). Фінансів, як завжди не вистачає, без вашої допомоги ніяк. ----------ПриватБанк-------------------------------------- 5211 5374 2487 6907 (Хай А.М.) - набої для снайперів --------------------- 5168 7423 2255 9661 (Охремчук А.В.) - гроші йдуть на закупка броні, касок, прицілів та інших речей бійцям на передовій --------------------- 4405 8858 2946 6017 (Охремчук А.В.) - гроші на допомогу хлопцям з реактивного дивізіону 24 ОМБР --------------------- також приймаємо фінанси через SWIFT та Western Union Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Napalm_Donetsk Опубліковано 4 Серпня, 2014 в 12:44 Поділитися #41 Опубліковано 4 Серпня, 2014 в 12:44 добрый день. по поводу сообщений в сми об освобождении Ясиноватой (за ней останется взять только Макеевку и Донецк в кольце). Местные говорят что это не правда, но есть информация которая и более позитивная... Якобы они ушли из города, т.е. сейчас в городе сепараторов не видно, но так же пока никто не видел и ВСУ. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 6 Серпня, 2014 в 19:55 Поділитися #42 Опубліковано 6 Серпня, 2014 в 19:55 Вы, хохлы как дураки мочите друг друга на потеху вашим еврейским правителям.А потом они замочат оставшихся "победителей" голодомором.У вас итак промышленности нету, а вы заводы на юго-востоке бомбите. На что жить будете и греться зимой? Или опять газ воровать ,как вы привыкли? Или надеятесь, что вашу Руину примут в гейропу и кормить нахаляву будут. А может думаете в Россию на заработки опять приехать? Теперь уже не прокатит. Ждёт вас новый голодомор, который вы сами себе устроите. И нажрётесь вы своего нацистского говна до блевотины. И тогда станете прозревать и вешать своих бендеровских лидеров, но это вас не спасёт.Хорошо вас дураков зомбоящик обработал. План по сокращению населения успешно выполняется, на Львiвщину едут гробы.Слава Руине. Героям-сало.Хайль Путлер! Ми "мочим не друг друга", а тільки русскоязичних і то за наказом обами, але ти не бійся, москву бомбити не будемо, ну може тільки трошки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 6 Серпня, 2014 в 21:51 Поділитися #43 Опубліковано 6 Серпня, 2014 в 21:51 завіз моїм спецам, для яких кулі купував, трохи продуктів зібраних жінками Самооборони)) Фінансів, як завжди не вистачає, без вашої допомоги ніяк. ----------ПриватБанк-------------------------------------- 5211 5374 2487 6907 (Хай А.М.) - набої для снайперів --------------------- 5168 7423 2255 9661 (Охремчук А.В.) - гроші йдуть на закупка броні, касок, прицілів та інших речей бійцям на передовій --------------------- 4405 8858 2946 6017 (Охремчук А.В.) - гроші на допомогу хлопцям з реактивного дивізіону 24 ОМБР Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Napalm_Donetsk Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 05:45 Поділитися #44 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 05:45 Вчера освободили Марянку. Юго-западный край Донецка. Марянка почти перетекает в Донецк, т.е. уже на подходах.С южного выезда из Донецка (район Широкий, маг. Метро) вчера сепары из минометов стреляли. только не понятно в направление Марьянки или Еленовки (Еленовка на юг по дороге, там первый БП наш стоит. 20км от Донецка. там огромные очереди из машин на выезд. до 1-1.5км)По сообщениям местных в Дзержинске (город освободили 21 июля, недалеко от Горловки) с утра на горсовете замечен был флаг аквафреша с петушком.Кстати, по понятным причинам, не у всех есть финансовая возможность помочь освободительному движению фмнансово, но раз это могут прочитать - интернет есть. В твитере есть акк @MastLiveUA - ведет кибервойну против ватников, работает над закрытием сайтов с сепарской пропагандой. Иногда нужна массовая помощь (в написании писем хостерам и регистраторам с требованием закрыть те или иные сайты). Подключайтесь Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:03 Поділитися #45 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 06:03 Хайль Путлер! Ми "мочим не друг друга", а тільки русскоязичнихНе корми троля, не відповідай. Кнопочка "скарга" і в БАН по ІР Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Napalm_Donetsk Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 07:05 Поділитися #46 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 07:05 Не корми троля, не відповідай. Кнопочка "скарга" і в БАН по ІРбан по IP это вообще не о чем.... обходится за 3 сек.Хайль Путлер! Ми "мочим не друг друга", а тільки русскоязичних і то за наказом обами, але ти не бійся, москву бомбити не будемо, ну може тільки трошки.я тоже русскоязычный. меня тоже мочить? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 07:10 Поділитися #47 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 07:10 бан по IP это вообще не о чем.... обходится за 3 сек. Хайль Путлер! Ми "мочим не друг друга", а тільки русскоязичних і то за наказом обами, але ти не бійся, москву бомбити не будемо, ну може тільки трошки. я тоже русскоязычный. меня тоже мочить? тільки за наказом Обами.... p.s. Хуйло, своїми діями, зробив велику "послугу" всім російськомовним Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 07:51 Поділитися #48 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 07:51 я тоже русскоязычный. меня тоже мочить?Та ну, припини. Цеж був звичайний стьоб та тролінг ватніка, а не тебе. )))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 08:07 Поділитися #49 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 08:07 А хто у нас з верхівки не російськомовний? Аваков? Коломойський?На моє глибоке переконання - питання хто саме зараз російськомовний, а хто ні - не на часі. Питання лише в запровадженні грамотної державної, в першу чергу, політики щодо українізації. Та і взагалі, це не є темою даного топіку. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 08:43 Поділитися #50 Опубліковано 7 Серпня, 2014 в 08:43 я тихо попросив, щоб модери убрали висєр троля, так ви будете ще дві сторінки його обговорювати...жесть. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.