Перейти до змісту

встановлення 3g антени


Рекомендовані повідомлення

Проживаю в маяках на обiзднiй через вишкiв. Якщо точнiше проулок черешневий 12а. Користуюсь iнтернетом мобiльним томущо немаэ iншоi альтернативи. Користуюсь peoplenet швидкiсть якого тут 0.01-0.3mb/s. Вирiшив придбати антену пiдсилюючу. Порекомендували 24db антену. В цьому всьому не сильний подивився вiдео на youtube скрутив ту антену поставиви деревяний стовб 4м поставив антену туди. 10м кабелем пiдключив модем. Швидкiсть майже незмiнилась. На 5-8% стало лiпше.аксестел показуэ рiвень сигналу без антени 81-83дб з антеною 74дб. Нiчого нерозумiю вродi сама сильна антена 24дб а даэ сигнал всього 74дб. Крутив у всi сторони всю нiч лiпше нестало. Прошу допомоги в даному питаннi. Пiдскажiть чи це я такий майстер що може якось нетак обжав кабелля чи може вище антену треба пiдняти чи може хтось силкою покаже куди там точно антенну треба направити на ту вишку peopleneta. Чи може треба на металевий стовб ставити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що за антена?

http://happynet.com.ua/products/antenna-cdma800-24db-10m-kabelya

ось така с такимже комплектом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що за антена?

http://happynet.com....4db-10m-kabelya

ось така с такимже комплектом

Крім антени, там ще є кабель. Одна з характеристик якого - затухання сигналу Дб/п.м., тобто, якщо кабель середній, або низької якості, усі переваги антени (підсилювання сигналу), будуть нівельовані кабелем. Є кабелі, де затухання до 1 дб/м. Плюс з"єднання теж знімають сигнал, кабель був у комплекті, питаю тому, що опір кабелю теж впливає на сигнал.

Інша сторона, ця антена працює при прямій видимості антени передавача, тому, что вона направлена. А у вас можливо немає прямою видимості, відповідно сигнал відбитий і антена не на всі 100% працює..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Антена ще мусить бути узгоджена з кабелем, інакше більша половина користі від неї вилетить "в трубу". Якщо не знаєш, на скільки ом (50, 75) в тебе кабель, і відповідно вхідне гніздо в модемі краще купити / замовити все готове.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Рахунок кабелю скажу одне. Замовляв нв Аукро антену с комплектом. Просив дати найкращий кабель із найсильнішою антеною. Обішлось все в 300 грн із доставкою. В PeopleNet сказали 600 грн. я взяв на аукро. Кабель там здається пише РГ58. Буквально сьогодні зранку тестував антену без кабеля(подовжуючого). Приєднавши модем до антени. Там в антені ішов шнур десь 30 см я приєднав модем змотавши його скочем підняв антену на 4м, зєднав по WI FI планшет з модемом і крутив в різні сторони. Результату ніякого. Єдине що я б хотів у вас запитати в яку сторону мені направити антену звідси https://www.google.com.ua/maps/dir/50.8042779,25.2795047//@50.8045545,25.2821307,576m/data=!3m1!1e3!4m3!4m2!1m0!1m0?hl=ru . І взагалі де можна взнати де розташовані вишкі peoplenet?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...