Перейти до змісту

продам б.у акустичну систему

Рекомендовані повідомлення

продам досить непогану акустичну систему 25АС-309,прошу 400грн пристойний звук за смішні гроші,мій моб.0633544097 Саша

post-9709-0-86855300-1401696666_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

торг ніхто не відміняв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

продаються ,торг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То активні колонки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То активні колонки?

акустика пасивна,до неї потрібен підсілювач. Народ торгуємся ,нормальні ж колонки і пропадають без діла
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бiльше 200грн. Пропонувати не бачу смислу,не так давно тут s90 за 500 продавали,а за вашi 400 за що давати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бiльше 200грн. Пропонувати не бачу смислу,не так давно тут s90 за 500 продавали,а за вашi 400 за що давати?

Всім розумникам пропоную почекати ще одних (s90 за 500) якщо не бачите смислу, а свої "Веги" я дешевше аніж за 300грн не віддам
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім розумникам пропоную почекати ще одних (s90 за 500) якщо не бачите смислу, а свої "Веги" я дешевше аніж за 300грн не віддам

повна фiгня , як вы гадаэте чому так довго продати не можете? Потрiбно бути реалiстом!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повна фiгня , як вы гадаэте чому так довго продати не можете? Потрiбно бути реалiстом!

не путайте поняття : ( реаліст ) і ( халявщик ) це різні речі . Я вважаю що 300грн, це адекватна ціна І якщо вона вам непідходить, шукайте дешевше і не флудіть в темі , всі пропозиції в приват
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Я трохи розуміюсь в назвах товарів такого типу з СРСР и скажу, що дана акустика відповідає 3 класу, а з урахуванням вищого (що починається з нуля) - буде четвертого. Якість відповідно теж відповідно свому рівню. А от S-90 вищий гатунок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я трохи розуміюсь в назвах товарів такого типу з СРСР и скажу, що дана акустика відповідає 3 класу, а з урахуванням вищого (що починається з нуля) - буде четвертого. Якість відповідно теж відповідно свому рівню. А от S-90 вищий гатунок.

Людииии !!!!! Я не продаю S-90 .Я не стверджую, що мої кращі за S-90, тому ціна на мої не 700-800грн ,що коштують більш-менш нормальні (радіотехніка S90), хоч по звуку не сильно і різняться , а 300грн і повірте , вони того варті
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Может кому нужно продам колонки S-90 цена 500 грн !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...
  • 2 місяця потому...

все ще продається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...